Vreau sa schimb pistoanele, la un fiat bravo
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa schimb pistoanele, la un fiat bravo
adriano2br |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 16 April 12 From: braila ![]() |
|
||
--------------------
ex dacia
1310 LI
(2000) Fiat Bravo 1.4 12v an 1995
|
|||
sk100it |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 10 May 08 From: BUCURESTI ![]() |
Un sfat.De obicei cand se face asa ceva,trebuie musai alezat blocul motor si pus pistoane cota urmatoare,1,2,etc.Daca se lasa asa,se pot pune pistoanele de pe celalalt motor,insa trebuie musai segmenti noi.Dar si cu segmenti noi,daca cilindrii sunt ovalizati,ar fi cam frectie la picior de lemn.Mare atentie,daca cilindrii au grad de uzura sus,se pot rupe pragurile pistoanelor,in sensul ca segmentul nou de foc va batea in acel grad de uzura a cilindrului.Sfatul unui habarnist este sa se faca un rk de motor,adica,reparat chiulasa,planat,supape,simeringuri,etc,alezat blocul si pus pistoane cu segmenti noi,cota urmatoare de reparatii.Succes
|
--------------------
dacia
1300
1980
- B25PBU/B17DMF/B07JCF
|
|
adriano2br |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 16 April 12 From: braila ![]() |
Am ajuns la o limita cu masina asta...cred ca o sa trebuiasca sa fac terapie la un moment dat..de la cati nervi mi-am facut..si cate am tras de cand o am. Am schimbat tot ce batea,troncanea..sau nu functiona in parametrii normali...singura buba ar mai fi consumul de ulei acum . Daca dupa operatia asta o sa reusesc sa mai scad consumul..macar la 1l la 10.000..ar fi bine, cred ca mai tin masina..poate ii trag si o vopsea in primavara....dar daca va consuma la fel ulei..o sa o vand si cu ce mai am..imi iau un logan la 2500-3000 euro...si imi incerc norocul cu ala. Pur si simplu..masina asta m-a terminat psihic.
|
--------------------
ex dacia
1310 LI
(2000) Fiat Bravo 1.4 12v an 1995
|
|
sk100it |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 10 May 08 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(adriano2br @ 27 Oct 2015, 00:02) Am ajuns la o limita cu masina asta...cred ca o sa trebuiasca sa fac terapie la un moment dat..de la cati nervi mi-am facut..si cate am tras de cand o am. Am schimbat tot ce batea,troncanea..sau nu functiona in parametrii normali...singura buba ar mai fi consumul de ulei acum . Daca dupa operatia asta o sa reusesc sa mai scad consumul..macar la 1l la 10.000..ar fi bine, cred ca mai tin masina..poate ii trag si o vopsea in primavara....dar daca va consuma la fel ulei..o sa o vand si cu ce mai am..imi iau un logan la 2500-3000 euro...si imi incerc norocul cu ala. Pur si simplu..masina asta m-a terminat psihic. Fara suparare,am inteles ca masina te-a terminat psihic stimate domn,insa da-mi voie sa-ti explic motivul.Nu a fost reparata corect,sau a avut atat de multe hibe nerezolvate,sau rezolvate,cam cum a fost cu motorul incat s-a ajuns la aceasta situatie.Iar de luat un Logan la acesti bani,inseamna o noua sarabanda de nervi,stiind cu totii cam cum este calitatea reparatiilor din service-uri.Iar service Dacia e total necorespunzator in Romania.Numai eu stiu ce am patit cu garantia la Dacia .Iar ca sa fie tacamul complet,la 31000km o planetara bate in viraj,cu toate ca masina nu a fost in nici un fel forjata,fortata,a fost exclusiv masina de concediu,in tara si strainatate.Nu a vazut zapada,nu a stat in umezeala,sta in garaj incalzit,samd |
--------------------
dacia
1300
1980
- B25PBU/B17DMF/B07JCF
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
Fara scule si meserie nu prea poti face treaba...
Eventual da chiulasa "noua" la un atelier sa o verifice (supape, schimbat simeringuri, planare) si vezi cine te poate ajuta cu masurarea pistoanelor, din 8 poate gasesti 4 cat de cat bune, segmenti ar trebui sa gasesti noi daca nu se fac... Uite un atelier care te poate ajuta cu tot ce vrei: http://foriscompany.ro/ |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 08:17 |