Probleme semnalizare
![]() ![]() ![]() |
Probleme semnalizare
AG10AEX |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 28 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova
2001
- AG10AEX
|
|||
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
poate fi siguranta din habitaclu S4 sau releul de semnalizare RS..ori defect ori nu mai face contact cum trebuie piciosusele in papuci.incearca cu o siguranta de 7,5A ..apoi daca nu merge..scoate releul si curata cu spray de contacte ..piciorusele..si papucii didn tablou.Daca nici asa nu merge..e defect.
This post has been edited by pician90: 28 Feb 2010, 11:31 |
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
marduk8602 |
![]()
|
![]() 4x4 offroad Group: Members Posts: 119 Joined: 6 September 07 From: bucuresti ![]() |
e de la releul de semnal, se afla pe panoul de sigurante din interior, in stanga volanului. licaritul de la alarma este dat de alt releu, care se afla sub volan, releul flash, si n-au nic o treaba unu cu altu decat ca folosesc aceleasi becuri. siguranta clar nu e arsa, ca ar fi insemnat sa nu se mai aprinda de loc
|
--------------------
dacia
mcv
cheala sep 2011
- B-26-YIR minsk 125cc 1992 B-90-EAE
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
depinde ..ce alarma are..daca e alarma .montata gen type R sau eagle..modulul de alarma da semnal pentru becuri .
|
--------------------
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
AG10AEX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 28 February 10 ![]() |
m-am uitat in cutia de sigurante, releul de semnalizare este primul? k sunt primele 2 mari si mai sunt 2 mici, din schema tabloului reiese k este primul... dar nu sunt sigur k si pe al doilea tot RS scrie, pe primul releu l-am dat jos, si se aude k este ceva rupt in el. Releul se numeste RSAD SF116/99 RS 80365E
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001
- AG10AEX
|
|
pician90 |
![]()
|
e primul. uite ..toate sigurantele si toate releele din habitaclu http://daciaclub.tehnoplus.net/DaciaClub/S...001-06-2001.pdf
poti sa dai jos carcasa de pe el ..si sa te uiti daca rupt ceva..sau sa vezi ce suna in el . This post has been edited by pician90: 28 Feb 2010, 13:58 |
--------------------
super nova
|
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
Pana sa cumperi altul desfa-l si vezi ce s-a rupt, poate a scapat arcul ala mic, eu am mai patit asa la un alt releu, bine-nteles ca oricum l-am schimbat.
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
v-king |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 8 March 10 From: Hunedoara - HD ![]() |
Din pdf-ul de mai sus nu reusesc sa vad unde e releul flash la supernova. O poza ar fi mai mult decat binevenita. Multumesc mult!
|
--------------------
Ex: Dacia
SuperNova
2002/Clima
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:58 |