Cum aflu cate puncte de penalizare am?, La permisul de conducere
![]() ![]() ![]() |
Cum aflu cate puncte de penalizare am?, La permisul de conducere
bolidu |
![]()
|
||
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
|
||
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Daca nu scrie pe muchia permisului, întreabă la Poliție, te vor căuta în baza de date. În câteva județe există pe site-ul Poliției rutiere o aplicație ce îți dă răspunsul.
De suspendat la 15 puncte o vor face pentru o perioada de 30 zile, DAR, daca de la ultima suspendare sunt mai putin de 12 luni, suspendarea va fi de 60 zile. This post has been edited by C a t a l i n: 20 Nov 2010, 18:26 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Punctele se sterg la 6 luni, din momentul in care le-ai luat. deci, s-ar putea sa nu mai aia. Pt orice alte informatii mergi cu buletinul sau cu permisul de conducere la Udriste, si-ti zic aia cate puncte de penalizare ai
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ce sa caute la Udriste, cand sta in Medgidia?
|
--------------------
-
-
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
QUOTE(bolidu @ 20 Nov 2010, 18:17) Tu nu strangi copiile de PV-uri ? Pe langa ca astfel stii nivelul de penalizare la puncte in momentul actual - se sterg dupa un interval de timp - 6 luni parca - poti sa pastrezi arhiva 10 ani pt Fisc ! Numai bine si tie ! |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
za_kristake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 628 Joined: 9 March 08 From: Sibiu ![]() |
Daca era sa fi atins maximul de puncte iti trimitea instintare pentru predarea personala a permisului
|
--------------------
1310
L
1997
- SB
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.424 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE În conformitate cu prevederile art. 208 din R.A.O.U.G. 195/2002 Republicată titularul permisului de conducere, la cerere, are dreptul să obțină, personal, la sediul poliției rutiere din județul care îl are în evidență, informații cu privire la numărul de puncte ce i-au fost aplicate. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Eu cred ca bolidu are 14 pucte
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Chiar devine "infractor"?
|
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Buei cum sa am 14 ma lasa astia pieton ... Maine ma duc la resedinta sa vad cate buline am acumulat. Procesele verbale nu le mai gasesc sau poate chiar nu le mai am. Dupa calculele mele ar trebui sa am vreo 10-12 mai mult nu cred deci imi mai permit o "centura"
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
za_kristake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 628 Joined: 9 March 08 From: Sibiu ![]() |
poate iti zboara mascatii usa azi-maine
|
--------------------
1310
L
1997
- SB
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
QUOTE(bolidu @ 21 Nov 2010, 13:31) Procesele verbale nu le mai gasesc sau poate chiar nu le mai am. Dupa calculele mele ar trebui sa am vreo 10-12 mai mult nu cred deci imi mai permit o "centura" ![]() Trebuia sa le pui pe perete inramate in sufragerie ca trofeele de vanatoare ca tot vanate se cheama ca sunt si PV sau poate tu ai fost vanatul? |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Grabeste-te incet. |
|
bolidu |
![]()
|
Pai normal ca am fost vanatul ... era culmea sa fiu vanatorul si punctele sa le iau tot eu... Ultima amenda am luat-o acu` fix 2 saptamani pt centura, viteza (84 km/h in localitate) si nu aveam nici actele la mine. Nenea militianu a fost baiat de cartier si pt viteza mi-a dat avertisment, pentru ca nu am avut actele 60 ron si 3 puncte si ma iertat de centura. Pana zilele trecute nu duceam grija punctelor pana unui prieten i-a venit instintare sa se duca cu permisu` in dinti la militie si sa il lase acolo 30 zile.
Numai bine all ! |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
iulian'71 |
![]()
|
Multumeste lui D-zeu ca nu mai e pedeapsa cu moarte ca doar minim pedeapsa asta primeai de la unul ca mine care am peste 10 de cand am platit ultima amenda si care merg zilnic cu masina. Hi! Hi! Hi!....
|
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Grabeste-te incet. |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Peste 10 ... ce ?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Eh ce... romburi, ce?
|
--------------------
-
-
|
|
bolidu |
![]()
|
Am permisul de 6 ani, am mers cu n masini si prin z locatii si nu am luat nici o amenda, am facut chiar si cateva curse cu un volvo fm dala cu multe roti, 18 metri si 440 cai putere:D si nu am luat nici o amenda si in ultima perioada am luat la greu si marea majoritate prin oras... asta iti e norocul. Nu merg cu viteza, merg destul de regulamentar deci nu sunt vreun Giga vitezomanu`.
Iulian nu prea am inteles mare lucru dar te felicit pentru cele 10 buline ![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Asteptam cu interes sa vedem cate puncte ai si modalitatea cum le-ai aflat in lipsa proceselor verbale.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
iulian'71 |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 21 Nov 2010, 17:31) Da am peste 10 ani de cand nu am mai luat nici o anenda si nu am avut nici un punct vreo data dar am avut un averisment in iulie 2006 pentru viteza (62km/h) in Adjud. La vremea aceea nu erau punctele de penalizare. Merg pe an undeva intre 20-25k km si peste jumatate din ei intre Tecuci si Bacau (110km), drum pe care il fac cel putin odata pe saptamana cu masina personala de aproape 10 ani. Pe acest traseu stiu orice groapa si unde sta ascuns radarul. |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Grabeste-te incet. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 04:34 |