Sfat achizitie LCD
![]() ![]() ![]() |
Sfat achizitie LCD
dani com |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 3 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
preference
2007
|
|||
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Eu am un lcd samsung de 81cm si mi-am luat teapa.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
dani com |
![]()
|
De ce ai luat teapa?
|
--------------------
Dacia Logan
preference
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
samsung full hd ar fi asta, pt intervalul de pret mentionat de tine.
mai ieftin ar fi lg. cam astea ar fi optiunile. samsungul are un media player incorporat deosebit de performant. daca te uiti mult la filme descarcate de pe net, ia samsung. daca nu, e ok si lg. This post has been edited by Markos: 19 Nov 2010, 22:51 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
la mine a crapat un panou lcd samsung dupa 2 ani jumate. la propriu, ca juca fii-mea box pe wii
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sper ca nu l-ai aruncat, ca se inlocuieste.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
poate te ajuta acest topic in hotarirea pe care o sa o iei , in functie de bani in ordinea asta : HD , full HD , LED tv , samsung o firma destul de buna , am 3 tv-uri in casa din care unul din 1993 si merge perfect
This post has been edited by bygy007: 19 Nov 2010, 22:56 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
@Merced: zace prin beci. nu cred ca merita înlocuit panoul ala, la cat m-ar costa.
This post has been edited by Markos: 19 Nov 2010, 22:57 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Da-mi modelu' pe messenger sa dau eu din coate, poate gasesc ceva.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
merita investitia ? ai la ce sa te uiti ca sa bagi un sac de bani in asa ceva ?
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
Markos |
![]()
|
ok, cobor maine la subsol si-ti zic.
geamul de protectie e intact, doar panoul propriu-zis e varza, pe o treime de ecran. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Da' cum naiba ma l-a crapat? La box? Daca era biliard sau tenis, mai ziceam! Da' la box? Cre' ca de ciuda ca lua bataie a aruncat cu telecomanda-n LCD!
![]() ![]() Sa-l vezi pe-al meu ce fel baga la box, te strici de ras! Da' culmea e ca bate tot ce misca! Si nu se agita prea tare! Numa' din incheieturi! This post has been edited by kum: 19 Nov 2010, 23:31 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
ma, nu stiu, ca nu eram acasa
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ngabyyy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 24 July 10 From: Milano City ![]() |
http://www.emag.ro/televizoare/televizor-l...2--pKDL-32EX302
sper sa nu fac reclama |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Clima
- IL 50 GAB Consider ca Solenza a fost, este si va ramane una dintre cele mai reusite masini fabricate de Dacia. Nici mica, nici mare, fiabila
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ultima moda la astfel de TV-uri e sa aiba player multimedia incorporat. Astfel poti vedea filme, poze sau asculta muzica direct de pe un stick sau HDD USB.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
PARCA, in metro in vichendul asta iti scade teveaul la televizoare.
din nou PARCA, am vazut in carrefour un full hd Sony, la 2000 lei, de 32. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
dani com |
![]()
|
Multumesc pentru raspunsuri, din pacate nu mai pot sa merg la Metro ca maine is la servici. Daca lcd-ul ar avea incorporat un tuner terestru analogic, se va vedea mai bine posturile transmise analog? Sau ce rol are ala, ca vad ca unele modele il au incorporat...
|
--------------------
Dacia Logan
preference
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Tuner analogic au toate TV-urile. Cel la care te referi e probabil DVB-T, adica un tuner DIGITAL pentru receptie terestra. Cu ajutorul lui poti receptiona printr-o antena dedicata posturile ce au inceput sa se transmita prin diferite zone ale tarii, deocamdata "in probe". Acest DVB-T nu te ajuta cu nimic in receptionarea semnalului analogic prin cablul pe care il ai acum.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
bre vreau io tv spart
![]() ![]() ![]() ![]() imventiii proiecte ![]() This post has been edited by C@talin: 20 Nov 2010, 19:56 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
schumi_86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 20 September 08 From: Constanta City ![]() |
QUOTE(dani com @ 20 Nov 2010, 19:38) Multumesc pentru raspunsuri, din pacate nu mai pot sa merg la Metro ca maine is la servici. Daca lcd-ul ar avea incorporat un tuner terestru analogic, se va vedea mai bine posturile transmise analog? Sau ce rol are ala, ca vad ca unele modele il au incorporat... Tuner terestru analog au toate dupa cum a spus si colegul mai sus.....cauta sa iei unul cu tuner digital si pt.transmisie pe cablu adica sa aibe tuner "DVB-T/C" asa vei putea percepe canalele transmise in format digital fara a mai folosi un decodor. Sincer nu te sfatuiesc la Samsung sau Lg,acum nu vreau sa fac reclama proasta sau sa incurajez alta marca,lucrez de 3 ani in domeniu si stiu exact despre ce e vorba,iti recomand ceva mai bun,un Sony din gama noua modele EX,BX care pleca de la preturi destul de rezonabile si care s-ar incadra la bugetul tau cu diagonala de 32''. Un sfat,mai asteapta putin ca vin acum de sarbatori oferte bune scad preturile destul de mult la unele;) |
--------------------
Dacia
1310
1988,berlina
- CT-00-ZMP
|
|
dani com |
![]()
|
Da, mersi de sfaturi, asa a sa si fac, o sa mai astept pana de sarbatori...
|
--------------------
Dacia Logan
preference
2007
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
diagonala 54, led, full hd, 900 lei.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
sfatul meu este sa iei led si full hd se vede bestial merita banii si la claritate samsung si lg sunt lideri restul au ramas in urma chiar si sony.
|
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
ergo |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 20 July 06 ![]() |
<span class='edit'>7 Dec 2010, 09:26:</span>
QUOTE(ergo @ 6 Dec 2010, 13:34) ..... Modelele la care m-am oprit ar fi urmatoarele: 1. Panasonic TX-L32U2E. Nu am gasit niciun review "oficial", ci doar impresii ale posesorilor, care spun ca este OK. Nu stiu daca panoul cu care se lauda ei - ips alpha - chiar face diferenta. 2. Sharp Aquos LC-32FB500EV. La fel, n-am reusit sa gasesc review. 3. Samsung 32C530. Aici fac o paranteza: initial voiam C550, dar cateva review-uri gasite il considera mai slab la calitatea imaginii decat 530. Multumesc celor care ma pot ajuta sa aleg - si bineinteles ca sunt deschis si la alte propuneri. Un sfat cineva ? Multumesc ! This post has been edited by ergo: 7 Dec 2010, 08:27 |
--------------------
Dacia
Duster 1,5 DCI 4x4
2020
- B32MNZ
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
|
--------------------
...
...
- Antonio Gramsci. |
|
zanzie |
![]()
|
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Multumesc si eu de sfat, personal am fost convins de argumentele tale solide.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 01:22 |