Radiator si electroventilator furat., De 2 ori intr-un an.Incepe sa devina obicei.
![]() ![]() ![]() |
Radiator si electroventilator furat., De 2 ori intr-un an.Incepe sa devina obicei.
Executron |
![]()
|
||
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|||
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Eu cand aveam breakul, intr-o zi am constatat ca imi lipseste o oglinda. Injur copios si imi vine totusi ideea sa arunc o privire in jur. La 3 m de masina, un cazan de dacie tocmai primise pretiosul accesoriu. Stiam ca sticla oglinzii e schimbata de mine cu una neoriginala de 2 bani. Ca sa inlatur orice urma de paranoia, verific si constat cu stupoare ca nevertebratul imi luase oglinda si o pusese pe troaca lui. Am pus mana pe surubelnita si mi-am recuperat obiectul. Am considerat ca nu merita sa ma razbun pe masina si nici sa-l trag de maneca pe cimpanzeu, ca sa nu-mi fac de lucru cu prostul.
O alta intamplare: Schimbasem uleiul la masina si n-am vrut sa duc bidonul la gunoi ci pe undeva la un service. Bidonul fiind putin murdar, am zis sa nu-l bag in masina, ci l-am lasat sub masina pana a 2 a zi. Dimineata... stupoare... un cretin imi turnase o parte din ulei pe masina si restul il imprastiase in parcare. Asa ca m-am resemnat... cretini sunt si vor fi mereu peste tot. |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
@Danny_bb - la tine nu a fost paguba prea mare si nici nu ai suferit pagube colaterale, dupa forul oglinzii, in schimb la mine am destule probleme in afara masinii care necesita rezolvare urgenta, si sunt mult mai mari consumatoare de timp si bani.In plus daca citesti pe subiectul dedicat masinii o sa vezi ce pagube am avut.
@Executron - cred ca o sa fie ceva de genul bancului cu Vadim si Funar politisti .Daca nu il stii imi dai de veste si ti-l scriu pe privat. |
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Desi piesele de Dacie clasica sunt ieftine (majoritatea au inceput sa se gaseasca numai la ... Remat), iata ca se fura totusi. Suntem intr-un regres total, din ce in ce mai rau.
|
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
QUOTE(STORMTROOPER @ 27 Nov 2010, 23:11) @Danny_bb - la tine nu a fost paguba prea mare si nici nu ai suferit pagube colaterale, dupa forul oglinzii, in schimb la mine am destule probleme in afara masinii care necesita rezolvare urgenta, si sunt mult mai mari consumatoare de timp si bani.In plus daca citesti pe subiectul dedicat masinii o sa vezi ce pagube am avut. @Executron - cred ca o sa fie ceva de genul bancului cu Vadim si Funar politisti .Daca nu il stii imi dai de veste si ti-l scriu pe privat. Am vazut tot ce ai patit. Din pacate, nu stiu ce am putea face in sensul asta. Chiar daca ii prind la un moment dat, faptasii scapa foarte ieftin. Eventualele investitii in camere video sunt doar niste bani aruncati din punctul meu de vedere. This post has been edited by Danny_bb: 28 Nov 2010, 01:21 |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
peredur |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 21 April 10 ![]() |
Mie mi-au furat trusa de scule din portbagaj .....
Partea nasoala este ca mau lasat fara nimic .. mai am doar o surubelnita Nici eu nu trebuie sa adun toate sculele din casa intr-o lada de scule ........ La hoti de genu le-asi taia mainile |
--------------------
Dacia
1300
Dacia 1300 1981 SB 04 SCU (4 SB 475 )
- Sb 04 SCU telefon : 0741381720
|
|
TMHOH |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 15 April 10 ![]() |
Chiar imi pare rau pentru ce ai patit. Mie mi-au facut-o tot acu o luna si m-au lasat fara acumulator. Omu de la magazin de unde am cumparat alta baterie a zis ca nu stie daca rezolv ceva daca pun lant la capota aratandu-mi cu ce tip de cleste merg indivizii astia la furat... Asa ca de o luna aproape de fiecare data cand ajung acasa imi iau si bateria in casa.
|
--------------------
Dacia
1300
1976
|
|
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
La mine de peste o luna bateria nu mai este pe masina ci tinuta intr-un loc caldut.Asdta nu neaparat datorita "baietilor veseli" ci mai ales datorita faptului ca are cam 5 ani si nu mai este ca in tinerete.
|
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
eu cu lantu la capota as face altfel as face in asa fel sa fie pus cu lacat undeva sub masina sa stiu numa eu de el
la aro este mult,mult mai simplu sistemu si mult mai eficient ala nu il poti deschide usor nici cu ranga nu se deschide si e un sistem foarte simplu un cui care intra intrun arc tip potcoava care stranhe pe umaru la cui This post has been edited by vladut88: 6 Dec 2010, 21:42 |
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
In stationare, de capota sau de lant atarnati clopotel... talanga ceva ce suna
![]() Se poate pune o lita care se va rupe si va face sa sune un twitter de geam , cu baterii Ag 13 in el... This post has been edited by rodi: 6 Dec 2010, 22:44 |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
mstaniloiu |
![]()
|
Membru entuziast :) Group: Members Posts: 448 Joined: 17 February 05 From: DN1 ![]() |
Ca sugestie - eu as da o gaura sau 2 in tabla laterala de la radiator si as mai pune 2 suruburi suplimentare la radiator - macar sa munceasca din greu daca tot au venit la furat.
In general - dacase lovesc de chestii care dureaza mult si sunt ne-standard , ei renunta singuri. Pe la mine in Ghencea (m-am mutat la tara acum) se fura cate ceva de la masini in fiecare saptamana ... "STORMTROOPER", prin ce cartier stai ? This post has been edited by mstaniloiu: 18 Dec 2010, 07:09 |
--------------------
Dacia
(SupeR)Nova, 1310
- SN 2001
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(mstaniloiu @ 18 Dec 2010, 07:07) Ca sugestie - eu as da o gaura sau 2 in tabla laterala de la radiator si as mai pune 2 suruburi suplimentare la radiator - macar sa munceasca din greu daca tot au venit la furat. Dacă tot vrei să faci ceva la care să muncească, poți să prinzi radiatorul cu nituri ![]() Oricum, sunt sigur că dacă nu pot să ți-l fure, ți-l găuresc ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 19 Dec 2010, 00:01 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 22:12 |