spoilere
![]() ![]() ![]() |
spoilere
seb |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 4 March 04 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1397 L
- BH 02 ZTV
|
|||
nick_florin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 24 October 05 From: CLUJ NAPOCA ![]() |
salut,
sunt din cluj si m-ar interesa si pe mine asa ceva...vreau si eu niste praguri si niste spoilere pe fata si pe spate... stie cineva daca se gasesc in cluj si unde anume? sau daca as putea comanda undeva si sa platesc transport sa le primesc acasa? ms mult.... |
--------------------
DACIA
VW Bora
- Skoda Octavia
|
|
seb |
![]()
|
am inteles ca le face un baiat la targu jiu,1.500.000 fata,1.400.000 spate,900.000 praguri,transport 350.000 oriunde in tara.
Attached thumbnail(s) FataDaciaFib.JPG ( Size: 77.7k ) Number of downloads: 453 FatapraguriDacia.JPG ( Size: 79.05k ) Number of downloads: 483 fSpateDaciaFib.JPG ( Size: 72.72k ) Number of downloads: 397 |
--------------------
dacia
1397 L
- BH 02 ZTV
|
|
seb |
![]()
|
totusi cum pot unii cele doua bucati?
stie careva? Attached File(s) |
--------------------
dacia
1397 L
- BH 02 ZTV
|
|
tao13 |
![]()
|
tao Group: Members Posts: 213 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
cele 2 bucati se unesc cu pocnituri peste care bati fibra de sticla si dupa multe multe kg de kit de fibra si finisate cu chit normal o sa-ti iasa.eu ma chinui la unul de spate de 3 luni sa-l modific putin.uita-te pe prima pagina de la topicul asta si vezi spoilerul meu de spate care era prea lung si am mai taiat din el.pt 5 cm taiati chituiesc la el de 3 luni.in max 2 sapt o sa pun poze cu spoilerele mele pe forum.cel de spate este din bara normala de berlina+prelungire de ursulet iar cel de fata este tot din sp de berlina(3 bucati)+spoiler de m5 turnat din fibra.cine vrea asa ceva sa ma contacteze.costa ceva banisori dar.........o sa vedeti rezultatele.salutare
|
--------------------
dacia
1310
1997
- b 13 tao
|
|
geti |
![]()
|
![]() sofer corupt Group: Members Posts: 304 Joined: 25 July 05 From: Iasi ![]() |
Ca sa nu bagati mult chit.Inainte de montarea propriuzisa a prelungirii cu pocnituri bagati spuma poliuritanica,ca e mai voluminoasa.Dupa care presati,lasati sa se usuce,taiati spuma si nivelati cu fibra.In acest fel faceti economie si scadeti riscul ca acel chit sa crape la imbinatura.Vorbes de spuma folosita la termopane,care e ieftina,voluminoasa si usor de modelat datorita elasticitatii
|
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
- IS OO GTO A gresi este uman dar te face sa te simti divin.Murphi
|
|
nick_florin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 24 October 05 From: CLUJ NAPOCA ![]() |
un baiat din targu-jiu? pai daca stie careva adresa sau numarul lui de telefon il rog sa imi trimita un mesaj sau sa dea un post aici. ms mult.
|
--------------------
DACIA
VW Bora
- Skoda Octavia
|
|
seb |
![]()
|
0723.344.327
|
--------------------
dacia
1397 L
- BH 02 ZTV
|
|
tao13 |
![]()
|
tao Group: Members Posts: 213 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
spoiler fata pt berlina .il vand.pret 3 milioane,cu tot cu plasa atasata.vreau sa fac alt model scos acum de baieti.astept oferte.urgent.
o sa revin si cu cel din spate.este pereche cu cel de fata.tot 3 milioane costa si cel de spate.modelul de fata este de m5 si cel din spate de m3.spoilerele sunt facute din barile de dacie + prelungiri de fibra ( 4 straturi).tel 0722204401.Bucuresti http://www.daciaclub.ro/galerie/displayimage.php?pos=-417 http://www.daciaclub.ro/galerie/displayimage.php?pos=-418 |
--------------------
dacia
1310
1997
- b 13 tao
|
|
excalibur_8424 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 22 December 05 From: Constanta ![]() |
nu stie nimeni unde as putea gasi in constanta un topitor de fibra ca as vrea sa-mi fac si eu niste bari !!!
|
--------------------
dacia
1310
- CT 87 MOT Visator
|
|
seb |
![]()
|
am gasit niste baieti care fac in oradea!
am vazut multe masini facute de ei si arata bine. adresa,preturi,etc. http://www.spoilere-tuning.home.ro/ |
--------------------
dacia
1397 L
- BH 02 ZTV
|
|
seb |
![]()
|
si eu vreau sa-mipun saptamana viitoare ceva de genul...
Attached thumbnail(s) DSC02305.JPG ( Size: 158.97k ) Number of downloads: 190 35ba.jpg ( Size: 31.54k ) Number of downloads: 133 |
--------------------
dacia
1397 L
- BH 02 ZTV
|
|
KYD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 8 April 05 From: Bucuresti ![]() |
seb...spoilerele de pe dacia alba B-23-KYD nu au fost facute cu nimic...singurul lucru pe care l am facut a fost ca le am unit foarte bine intre ele in asa fel incat sa zici ca sunt dintr o bucata
|
--------------------
Dacia
Nova GT
- KYD mai devreme sau mai tarziu...totul se intoarce
|
|
KYD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 8 April 05 From: Bucuresti ![]() |
adica asta...
|
--------------------
Dacia
Nova GT
|
|
KYD |
![]()
|
adica asta...
|
--------------------
Dacia
Nova GT
|
|
KYD |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Nova GT
|
|
KYD |
![]()
|
scuze pt mai sus dar se blocase calc
![]() |
--------------------
Dacia
Nova GT
|
|
KYD |
![]()
|
si daca tot e vorba de spoilere...unde pot face comanda pt spoilere+praguri pt nova?
|
--------------------
Dacia
Nova GT
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
@KYD
Eu nu am putut sa vad nimic in fisierele care ai atasat tu. ![]() |
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
KYD |
![]()
|
ce ma enerveaza.....am sa incerc sa le mai pun o data
|
--------------------
Dacia
Nova GT
|
|
KYD |
![]()
|
imi pare rau dar nu merge sa le pun
|
--------------------
Dacia
Nova GT
|
|
marianno88 |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.215 Joined: 22 January 06 ![]() |
Unde gasesc si io spoilere marfa si ce`as putea sa`i fac la DACIA mea (de care sunt mandru:P ) ca e simpla cum e luata din fabrica...ce`mbunatatziri imi recomandati si mie ?
![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1310 1.4 `97
Opel Vectra 1.6 `91
Dacia Logan 1.4 `07
- B 97 CMC
|
|
KYD |
![]()
|
In final vrei s o vinzi sau s o faci pt tine?
![]() |
--------------------
Dacia
Nova GT
|
|
marianno88 |
![]()
|
Pai s`o fuck pt mine....da vroiams a stiu si eu pretzu` ei estimativ
![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1310 1.4 `97
Opel Vectra 1.6 `91
Dacia Logan 1.4 `07
- B 97 CMC
|
|
KYD |
![]()
|
Spoiler fata 2 mil...spoiler spate 1.8mil.....praguri intre 900.000 si 1.4 mil...am sa incerc sa ti atasez niste poze cu dif modele de spoilere....numai bine
Attached thumbnail(s) normal_IMAG0001_1_.jpg ( Size: 34.29k ) Number of downloads: 99 256.jpg ( Size: 93.53k ) Number of downloads: 60 257.jpg ( Size: 111.13k ) Number of downloads: 61 normal_13_07_05_1204_1_.jpg ( Size: 26.34k ) Number of downloads: 135 |
--------------------
Dacia
Nova GT
|
|
marianno88 |
![]()
|
ms mult....mi`am facut o idee ... mai dati`mi idei fratilor sa`mi calculez bugetu`si sa ii fac ceva masinii
![]() |
--------------------
Dacia 1310 1.4 `97
Opel Vectra 1.6 `91
Dacia Logan 1.4 `07
- B 97 CMC
|
|
KYD |
![]()
|
niste spoilere + praguri + folie pe geamuri(120 E cu autorizatie) + jenti si masina va arata altfel....si daca vrei sa i dai un aer de sportivitate ii faci evacuare laterala(pe ambele parti) si gata....acum stii si tu parerile sunt diferite
|
--------------------
Dacia
Nova GT
|
|
marianno88 |
![]()
|
poti sa`mi trimiti si mie o poza cu mashina ta ? plsss
![]() |
--------------------
Dacia 1310 1.4 `97
Opel Vectra 1.6 `91
Dacia Logan 1.4 `07
- B 97 CMC
|
|
KYD |
![]()
|
Eu am preferat sa umblu mai mult la partea mecanica decat cea exterioara....pe afara este cat de cat simpla in afara faptului ca are garda la sol coborata,niste praguri,prelungitoare la spoilere(daca faceam ceva la tuning sigur nu tinea...le spargeam imediat) si daca te uiti atent la una din poze se vede evacuarea...te ai hotarat ce vrei sa ti faci la masina?
Attached thumbnail(s) 16.jpg ( Size: 37.27k ) Number of downloads: 60 normal_Picture_017_1_.jpg ( Size: 23.95k ) Number of downloads: 77 normal_Picture_018_1_.jpg ( Size: 26.81k ) Number of downloads: 63 Attached File(s) |
--------------------
Dacia
Nova GT
|
|
marianno88 |
![]()
|
De hotarat m`am hotarat....dar nu am de gand sa`i fuck acum....mai la vara ....si m`am gandit la:...
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1310 1.4 `97
Opel Vectra 1.6 `91
Dacia Logan 1.4 `07
- B 97 CMC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 15:36 |