rulment roata fata
![]() ![]() ![]() |
rulment roata fata
tictac |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 28 January 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1997
- B 62 RRN
|
|||
B17XGG |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 8 April 12 ![]() |
Prima data cand i-am schimbat nu am avut presa, dar nu as mai repeta experienta ! Cauta o presa prin targuri. Cu dalta si ciocanul plus alte improvizatii mai mult reusesti sa strici.
|
--------------------
Dacia
1310 MLS recarosat
omologat 2001
- B17XGG
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Merge si cu doua leviere late, putin curbate la capete. Le bagi diametral opus sub rulment, si dupa fiecare saltare (ridicare), mai adaugi ceva sub leviere (mangealac). Trebuie si discul demontat. Primul rulment va ramane pe portfuzeta, deci e necesara munca, numai pentru cel de la baza fuzetei (al doilea). Atentie la rulmenti cand cumperi, sa nu aiba distantierul dintre bile, din plastic, sa fie din tabla, cum se face normal. Cei din plastic, la franare prelungita iese tampenia dintre bile, cade intre rulmenti si bilele se strang toate intr-o parte a rulmentului, acolo unde pot si sa iasa, dar si joc mare de poate dupe si fuzeta, daca iese la amandoi deodata. Asa risti sa-ti rupi gatul cu ei, desi sunt APROBATI RAR. Am de mult intentia sa fac si un filmulet, sa va arat cum se comporta. Deci, rulmenti de Barlad, nu de Alexandria.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:52 |