gata cu dacia...vreau credit, sfaturi, ceva???
![]() ![]() ![]() |
gata cu dacia...vreau credit, sfaturi, ceva???
bucatzel |
![]()
|
||
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|||
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
pai daca are soarta asa cruda... inainte era singurul cu limuzina din oras....
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
paradox_utopic |
![]()
|
![]() solenza driver ! Group: Members Posts: 372 Joined: 1 January 09 ![]() |
daca-ti vinzi terenul la mogosoaia iti iei o garsoniera in berceni
si-ti ramane si de un pasat-cocoshat resetat din germania de la un popa sau doctor pensionar sa te dai smecher prin cartier |
--------------------
dacia
1310, supernova 2001, solenza 2003,logan
2005
- B-99-SYS
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
imi pare rau, dar in mintea mea masinile nu se amestece deloc cu fetele, nu vad ce are in comun o gajica cu un d-asta hrdp_0804_01_z 541_big_block_cadillac_v8 v8_engine_front_view.jpg
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Pai nici in mintea mea, insa probabil ca femeile sunt folosite pentru a atrage atentia si celor mai putin impatimiti de auto, pentru ca probabil sunt unii pentru care automobilele in sine nu sunt un motiv suficient pentru a intra intr-un showroom sau expozitie auto. Sau vreun targ auto, cum e pe la americani. Sau poate sunt oameni care isi spala masina acasa, iar niste femei puse acolo sa "spele" masini, reprezinta un lucru inedit, iar asta atrage potentiali clienti.
De asemenea, fascinatia pentru automobil nu are nici o legatura cu atractia fata de sexul opus, la mine cel putin fascinatia fata de automobil este ceva abstract, nu pot explica clar de ce imi plac automobilele. Chestia e ca-mi plac. Nu inteleg de ce, la fel cum nu inteleg de ce unii sunt innebuniti dupa fotbal. Oricum, nici nu-mi bat capul. ![]() Eu daca as avea bani, dar bani de bani, nu asa, adica sa fiu la un nivel de investitor, nu de antreprenor, si as fi capabil sa-mi conduc afacerile de la un calculator, sa n-am grija zilei de maine, as fi mereu pe drumuri, m-as plimba intr-una cu automobilul, n-as da cu lunile pe acasa. As hoinari prin europa, si prin SUA, cu tot felul de masini, m-as caza la hoteluri - ca nu pot sa fac rabat la confort sub nici o forma, apoi m-as intoarce acasa pentru 2-3 luni de zile. Apoi as lua-o iar de la capat... 6 luni de zile de hoinareala. Un fel de Gumball prelungit. Dar bine fara excesele de bani cheltuiti in mod ostentativ, fara petreceri, fara alcool, fara implicatii. Imi place sa fiu un spectator, sa vad lumea printr-un parbriz de autoturism, dar nimic mai mult. ![]() This post has been edited by Filip: 25 Nov 2010, 01:06 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 24 Nov 2010, 18:52) Daaa, si dupa ce ai facut credit ca sa faci dacia aia boboc, in ziua in care vrei sa pleci in concediu cu ea iti crapa discul de ambreiaj (schimbat cu cateva mii de km inainte), sau iti ia foc instalatia electrica (asta n-am aflat nici pana acum de ce a luat foc, ca doar avea panou de sigurante, il gadilam tot timpul cand nu mergea semnalizarea), si atunci zici: Mai da-o dracu' de rabla. |
--------------------
.
.
.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
E dracu' sa ia credit ca s-o repare... sa nu exageram. poate si sa stranga bani fara sa mai si plateasca dobanda pe ei...
Eu zic numai ca sa-ar putea sa se bage in datorii, si sa trebuiasca sa mai si bage bani in reparatii. Ca masinile de-aia-s facute, sa se mai strice. Si atunci, chiar isi duce portofelul in infarct. Ca nu-i ca si cum trece de la ceva prost la ceva incredibil de bun. doar la ceva porobabil mai putin prost. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Markos @ 24 Nov 2010, 17:21) De ce ma faci sa dau cu mucii'n monitor? ![]() QUOTE(kxz @ 24 Nov 2010, 19:54) tu a cui esti, ca prea esti versat pentru cateva zile de forum.. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
multi sunt precoce
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:17 |