gata cu dacia...vreau credit, sfaturi, ceva???
![]() ![]() ![]() |
gata cu dacia...vreau credit, sfaturi, ceva???
caphonne |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Probabil ca o fi vin dinala care nu prea a vazut boaba de strugure de merge asa bine firma
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 22 Nov 2010, 16:12) Janina, amortizoarele alea sport + arcuri de care nu poti tu sa dormi le-am primit moca, sa stai linistit. In legatura cu BMW-ul sunt pline dezmembrarile de ele, si ai intretinere ca si moca,. nu dai bani si la lipitori paralele cu tehnica gen einstein care lucreaza la reno sa mance si ei o pita. This post has been edited by argon: 22 Nov 2010, 18:10 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Nu te supara ,dar daca tii o masina doar cu piese din dezmembrari,pai numai la portile alora o sa stai.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
crezi ca sta cineva sa desfaca un motor de bemfeu cand iei unul complet si functional cu 100 de euro? MAi bine dai 2000 ron sa faci motorul dupa ce ti s-a rupt cureaua de distributie la dacie pusa de buna credinta in service la renault, si javrele au lasat-o p'aia veche si au facut ciubuc cu aia noua?!
This post has been edited by argon: 22 Nov 2010, 18:27 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
si bmw-ul nu are distributie, sau cum?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Argoane vezi ca te cheama jupaneasa sa duci gunoiu si dupa aia sa cumperi un bmw ca se dau la tcm la solduri si la 7 inchide
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(argon @ 22 Nov 2010, 19:25) crezi ca sta cineva sa desfaca un motor de bemfeu cand iei unul complet si functional cu 100 de euro? MAi bine dai 2000 ron sa faci motorul dupa ce ti s-a rupt cureaua de distributie la dacie pusa de buna credinta in service la renault, si javrele au lasat-o p'aia veche si au facut ciubuc cu aia noua?! Lasa-le dracu de bemfeuri de opt mii de lei,ca is si vechi si alergate si motoare mari de turatie;de la dezmembrari poti sa iei motor sa te tina 100.000 km sau 10 km... 22 Nov 2010, 19:44: Decat un Bmw din 94 prefer o Dsn ingrijita de pe forum... This post has been edited by daniM: 22 Nov 2010, 18:44 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu prefer un Cielo sau un Matiz, totusi, nu o DSN, daca-i vorba de aceiasi ani si kilometri.
Cat despre pemfeuri, cred ca mai bine de jumatate din astea "la 10 mii" (recte E36 din 91-95) le-am vazut cu urma de copac pe ele. Foarte nesigure ca masini... ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
daniM |
![]()
|
Cielo intr-adevar imi plac si mie,piese foarte ieftine,am si cautat inainte de a-mi lua Golful si nu am gasit,dar pe toti proprietarii i-am auzit plangandu se de consum.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(argon @ 22 Nov 2010, 18:08) In legatura cu BMW-ul sunt pline dezmembrarile de ele, si ai intretinere ca si moca,. nu dai bani si la lipitori paralele cu tehnica gen einstein care lucreaza la reno sa mance si ei o pita. Decat sa iti iei bemfeu si sa il intretii cu piese din dezmembrari, pe motiv ca nu ai bani de piese noi, mai bine iti iei o dacie si ii pui piese noi. ![]() QUOTE(argon @ 22 Nov 2010, 18:25) crezi ca sta cineva sa desfaca un motor de bemfeu cand iei unul complet si functional cu 100 de euro? MAi bine dai 2000 ron sa faci motorul dupa ce ti s-a rupt cureaua de distributie la dacie pusa de buna credinta in service la renault, si javrele au lasat-o p'aia veche si au facut ciubuc cu aia noua?! Motor de bemfeu cu 100 de euro? De unde ai scos-o pe asta? Un motor amarat de 1.4 de pe super nova, solenza sau logan se vinde cu cel putin 250-300 de euro. Plus ca nu este chiar asa usor sa schimbi motorul unei masini. Pe langa asta ramai si fara serie celui original si intervin alte complicatii. Catre initiator. Cu 8000 ron te incadrezi la o super nova clima, o solenza echipare mai joasa, sau ceva strainez pana in 99-2000. This post has been edited by Maskatu: 22 Nov 2010, 18:51 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
daniM |
![]()
|
Apropo de credit ,numai cu Providentu sa nu te-ncurci.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Au aia niste dobanzi...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Provident asta nu era cabinet stomatologic?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu era o pasta de dinti in Filantropica?
L.E.: near, era Domident aia... ![]() This post has been edited by C a t a l i n: 22 Nov 2010, 19:04 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Laika |
![]()
|
![]() DaciaClub Group: Members Posts: 555 Joined: 7 November 10 From: Sibiu ![]() |
Daca am si eu loc cu un mesaj pe aici ptr initiatorul acestui topic
![]() ![]() This post has been edited by Laika: 22 Nov 2010, 19:03 |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
- SB 05 APW Pana la capat!
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Daca tot faci rost de 8000 de lei,mai bine-ti faci masina care o ai de banii astia.Da-le incolo de banci!
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Trage de dacie cat mai poti, si daca as avea 8000 ron, nu i-as baga in alta masina. Cu siguranta mai ai ceva de investit pe-acasa, mai schimbi mobilierul etc. Mai o revizie la masina, si merge... cel putin pana iti gasesti un serviciu mai bine platit. NU BANCA! NU CREDIT! Pentru omul de rand, imprumutul la banca (daca nu e neaparat necesar) e doar o povara ce tinde sa devina tot mai grea, cu timpul.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Daca am invatat un lucru de la parinti ala e sa nu faci afaceri cu bancile, never. Si uite asa traim fara povara datoriilor, chiar daca nu o ducem asa bine
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Exact, bancile sunt bune pentru aia ca Donald Trump, si alti afaceristi de talia lui. Pentru omul de rand... spun PAS! Taica-meu saracu` are o rata de 700 ron, de la 2 credite cumulate. De fapt 750 ron. Nu pot sa cred nici acum ca le-a facut. Le platim, insa cu greu. Dar mi-am jurat ca pe NUMELE MEU, cat voi trai nu se va scrie un credit! Indiferent daca imi voi deschide firma, ma chinui cum pot, dar IMPRUMUT LA BANCA, NEVER!
This post has been edited by Filip: 22 Nov 2010, 19:29 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sariti din vedere faptul ca omul are 8000 de lei ipotetici, ca are vreo 1500, si crede ca mai ia pe a lui 1500, plus 5000 de la banci, de unde din alta parte...
Eu ma gandesc altceva. Nu s-o gasi ceva la vreu 3500 de lei care sa nu se rupa in drum ca Dacia la 2 zile? ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
creditul este motorul economiei.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:21 |