soclu lampa logan ph1, am nevoie de soculurile de la lampile de logan
![]() ![]() ![]() |
soclu lampa logan ph1, am nevoie de soculurile de la lampile de logan
strem |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 6 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2005
- 1.6 Laureate
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ce pocnitori de becuri folosești?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
strem |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 6 May 05 From: Bucuresti ![]() |
becurile de fabrica normale. nu cred ca e de la ele. am vazut multe loganuri la care se aprindea semnalizarea impreuna cu frana.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2005
- 1.6 Laureate
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Si cum o opresti?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Cred ca stinge farurile.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
strem |
![]()
|
yup, sting farurile...
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2005
- 1.6 Laureate
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Si ce treaba au soclurile cu povestea ta? Cand pui contactul se aprind si farurile?
Nu zic ca nu ai soclurile topite, dar ce are una cu alta? Ca motorul sa mearga cu cheia scoasa trebuie sa ai (printre multe altele) +12V pe pinul 29 la UCE si asta nu are circuit comun cu luminile. Poate doar daca ai scurt pe placa/conectorul de bord intre pinii 10 si 11 (alimentare după contact, alimentare + lumini de poziție) desi nu bag mana in foc nici pentru asta. This post has been edited by vi_escu: 22 Nov 2010, 14:06 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
strem |
![]()
|
vi, daca te intereseaza aspectele tehnice ale problemei si esti un expert (pin 29 UCE) in domeniu te invit pe la mine sa ne uitam la masina. Eu doar am descris un simptom observat la masina mea, care a coincis cu arderea celui de-al doilea soclu si care e grav. Poate are, poate nu are legatura... schimbarea soclurilor va face evident acest lucru.
stii cumva unde pot gasi astfel de socluri, sau doar iti place sa vezi cum creste nr. de posts din dreptul profilului tau? This post has been edited by strem: 22 Nov 2010, 18:10 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2005
- 1.6 Laureate
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 21:35 |