Logan cu defect din fabricatie!, Reclamatie catre Dacia!
![]() ![]() ![]() |
Logan cu defect din fabricatie!, Reclamatie catre Dacia!
Sir Andrew |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 11 December 07 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2011/Prestige/1,6 16v
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
annem |
![]()
|
Omul Gras Group: Members Posts: 401 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
syrut:
Si eu am avut o problema cu actiunile promotionale. Dealer-ul nu m-a informat corect despre actiunile promotionale, nici ale lui, nici ale Dacia. Cel care vinde masina reprezinta Dacia. Chiar daca promotiile sint numai ale dealer-ului, fara ele nu luam Dacia. Iar acel contract, numit Bon de Comanda, desi pare incredibil, nu are nici o valoare, atita vreme cit fabricatia masinii nu se face pe baza lui, actul semnat de client. Cel putin asa am reusit sa demonstrez eu. Tot cam 300 euro trebuia sa primesc si eu, iar Dacia, desi aparent a aratat solicitudine, in realitate m-a ignorat total. Am actionat pe foarte multe cai, atit legale, cit si mai putin ortodoxe. Nu prea am stiut ce sa fac la inceput, dar in 3 ani m-am desteptat, am strins o multime de probe, hotariri judecatoresti definitive, etc, foarte problematice pentru Dacia. Chiar daca problema initiala erau promotiile nerespectate de dealer, acelea au cazut in derizoriu fata de ceea ce am gasit. Practic, doar in ultima clipa Dacia a vrut sa rezolve situatia. Desi poate-i prea tirziu, sfatul meu e sa refuzi masina. Despagubirile, chiar daca esti indreptatit, le vei obtine dupa chef, timp si cheltuiala. S-ar putea sa nu renteze pentru o masina cu potential mare de a avea defectiuni. Uita si de taxa, RCA, etc si scapa de masina. Intimplator o cunosc pe Irina Moldoveanu. Stiu ca va incerca sa rezolve situatia, dar stiu si ca decizia finala nu va fi a ei. Cereti COC. Masina sa fie insotita de COC si CIV. Sint 3 sanse din 4 ca datele din COC sa nu corespunda cu datele din CIV. Numarul de omologare europeana se trece acum in toate actele. Daca cel din CIV nu corespunde cu cel din COC sau sint date in CIV diferite fata de cele din COC, refuzi/schimbi masina. Sau cel putin ceri o despagubire. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate, 2008 Laureate MCV GPL - Puisor 2011 Laureate MCV GPL - Puisor (de la Dacia)
|
|
bella |
![]()
|
![]() TRACTORIST INCEPATOR Group: Members Posts: 322 Joined: 9 June 06 ![]() |
De acum un an cred ca si-a rezolvat omul problema.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
Sir Andrew |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 11 December 07 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2011/Prestige/1,6 16v
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Da am vazut mai ales la matale, spui prostii mari apoi incerci sa o dai cotita...omul ti-a spus clar ca la tine fiind benzinar, nu semnifica bujii incandescente din start si cu asta nu mai are rost discutia.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 15:52 |