Ce trebuie sa stim cand ducem copiii la MacDonald, Copiii trebuie sa traiasca mai mult decat parintii
![]() ![]() ![]() |
Ce trebuie sa stim cand ducem copiii la MacDonald, Copiii trebuie sa traiasca mai mult decat parintii
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
important e sa adaugi viata anilor, nu ani vietii
This post has been edited by tkx: 25 Nov 2010, 12:10 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(rodi @ 25 Nov 2010, 09:38) asa ca, jupuiti produsul, inainte de a-l ingurgita ati retinut ba stelistilor? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
aha...voi le-ati ingurgitat nejupuite?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(besche @ 25 Nov 2010, 12:21) Am terminat acum ceva ani chimia alimentara atunci explica-mi si mie ce vrei sa zici cind zici despre clorura de amoniu ca e QUOTE mai sarat decit sarea care-i unitatea de masura a saraturii? QUOTE Poti intreba orice despre orice--in limita subiectului--dar avem google,nu ? daca avem google de ce sa te mai intrebam pe tine? QUOTE Hai sa te invat despre sare: toata lumea stie cum se extrage sarea alimentara si de unde.. dar clorura de amoniu E510, face parte din sarea marină și sarea gemă. Obținuta din acid clorhidric și amoniac ! clorura de amoniu E510 face parde din sarea marina si sarea gema care sint obtinute din acid clorhidric si amoniac? sau clorura de amoniu E510 e obtinuta din acid clorhidric si amoniac? in cazul asta insa cum mai face parte din sarea marina si sarea gema? trecind la consideratiuni generale as vrea sa ma lamuresti si pe mine de ce consideri o moarte datorata unor toxine "naturale" produse de niste procariote bio superioara unui deces cauzat de niste otravuri de sinteza produse de laba omului? |
--------------------
*
*
*
|
|
besche |
![]()
|
![]() Besche Group: Members Posts: 227 Joined: 14 March 10 From: Constanta ![]() |
De fapt tu nu intrebi nimic concret...Articolul l-am copiat si rescris cu ghilimelele de rigoare,doar pentru informare si atat. Esti cam impertinent in adresare ceea ce poate face orice soricel din spatele unui monitor. Data viitoare cand mai raspunzi asa,semet si de sus iti voi spune cate ceva de stramosi si despre cum s-a modificat adn-ul lor pana la tine..din cauza alimentatiei desigur...
|
--------------------
Renault
Clio
2005 Authentique
- CT - 31-AIS Tunez tunuri
|
|
yhattori |
![]()
|
ba te-am intrebat o chestie foarte concreta: de ce clorura de amoniu e "mai sarata decit sarea"? cum masori cit de "sarata" e o sare? care-i unitatea de masura pentru asta?
hai, doar esti chimist, ar trebui sa fie simplu. edit: apropos, tartratii (saruri ale acidului tartric) sint acri si sulfatii (saruri ale acidului sulfuric) amari. si unii si altii se folosesc in alimentatie. astia cit de sarati sint fata de sarea de bucatarie? This post has been edited by yhattori: 25 Nov 2010, 13:58 |
--------------------
*
*
*
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Bre, am mai mancat si eu de la MC. Si KFC, si shaorma, ca deh... daca ti se face foame pe strada, si mai dureaza pana ajungi acasa, doar n-o sa stai sa faci foamea. Ceva trebuie sa linisteasca stomacul. Si n-o sa ma apuc sa jupoi scoarta de pe copac. Oricum stiu ca un hamburger e mai putin daunator decat o tigara fumata.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si un mic de la kaufland cum e?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Filip |
![]()
|
E bun si ala, e mai ieftin, e buna si pizza de la spring time, desi cica unui amic i s-a facut rau de la pizza de acolo. Dar bine, eu n-am nimic.
![]() |
--------------------
Renault
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Probabil ca tu iti alegi cola...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Filip |
![]()
|
Pepsi!
![]() |
--------------------
Renault
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Mda... din ciclul nu-i 7up, este sprite. Same shit. Iti distrugi stomacul cu cola/pepsi. Eu am renuntat. Consum maxim un pahar/luna.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Filip |
![]()
|
Crede-ma ca eu seara, nu pot sa ma joc GTA daca nu am un bol de floricele + o sticla de 2,5L de Pepsi Twist. Asta chiar daca sunt satul. Pur si simplu nu pot, cum au fumatorii reflex sa duca mana la pachetul de tigari, cand sunt la PC, am reflex sa caut pe langa scaun PET-ul de pepsi.
![]() |
--------------------
Renault
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Filipe, nu mai bea pepsi, strange bani de piese la Dacie.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Maskatu |
![]()
|
Daca vrei sa apuci sa iti vezi mostenitorii, lasa-te de cola. Argon o foloseste pentru curatat anvelopele, cand le depoziteaza in garaj si tu o bei? Pai se poate?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
argon |
![]()
|
recomand!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Maskatu |
![]()
|
Filip, bea un pahar de cola si apoi inghite 2-3 mentos-uri. Apoi baga un review pe forum cu ce s-a intamplat.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
MacDonald din titlu e tot aia cu McDonald's? Sau e unu si mai rau?
Maskatule, cu sprite merge sa cureti anvelopele? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Maskatu |
![]()
|
Eu am incercat cu cola si nu mi s-a parut cine stie ce...
![]() Argon ai legatura. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mda, deci folosesc silicon de la auchan pentru anvelope.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
pentru sehasuri de germania se va folosi NUMAI cola zero!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pe sehasuri din franta cu ce dracu' sa dau? Daca trec cu ele printr-o succesiune de noroaie-balti, se ia?
This post has been edited by corbex: 25 Nov 2010, 15:41 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
"Ce trebuie sa stim cand ducem copiii la McDonald?"
Nimic; nici n-ar trebui dusi. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Inainte sa te duci la McDonalds ti se spunea doar "_BH"?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
yhattori |
![]()
|
ai sechele de la gaurica de pe vremea cind erai numarul 1984?
|
--------------------
*
*
*
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
sa moara gibilan ma lasasem de coca cola de ceva timp....dar m-am apucat iar..beau o sticla de 2.5 l cam la 2 zile asa...mai mananc si niste chipsuri uneori....si daca mananc eco numai morcovi si cash de la vaci si te loveste un tren ...asa barem esti impacat...ca ai mancat ceva bine..daca ar fii sa fie asa toxica mancarea de la MEC jumatate daca nu chiar 3 sferturi din populatia Americii ar trb sa fie morti...si restul in agonie...dar nu sunt...mai bine te duci si iti iei un meniu de la MEC decat sa fumezi un pachet de tigari pe zi...
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:16 |