Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
mi-a dat o lacrima
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
De la lamaia aia...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Asa s-ar explica multe
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma nea' Pictore, da capuse a mai facut? Sau tot 6 are?
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() A facut un mare buboi pe piept. Nu stiu de la ce dracu'. photo__1_.JPG ( Size: 515.41k ) Number of downloads: 310 Ii dau cu tinctura de iod, dracu' stie ce-o iesi. Am inceput si constructia unui cotet. Maine sper sa-l termin. Cred ca incap si io-n el. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Marty |
![]()
|
Ba homosexualule, tu ti-ai dat cu lac pe unghii??!!!!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Confort I ?
O teava de la centrala-i tragi? Nu-s amindoua miinile ale lui ![]() This post has been edited by corbex: 15 Nov 2011, 19:59 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Din experienta mea cu 2 cotete facute, peste polistirenu ala pune un osb (cea mai ieftina solutie).
Altfel, o sa il faca bucati! Si buba aia nu e P&^% cainelui pe care te-ai razbunat cand ai gasit penseta aia? This post has been edited by Altis: 15 Nov 2011, 20:10 |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Altis |
![]()
|
Am facut bre si d-alea, dar tot cotetele produc mai mult!
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Altis @ 15 Nov 2011, 20:09) Din experienta mea cu 2 cotete facute, peste polistirenu ala pune un osb (cea mai ieftina solutie). Altfel, o sa il faca bucati! Si buba aia nu e P&^% cainelui pe care te-ai razbunat cand ai gasit penseta aia? Nici nu-s hotarat daca sa i-l pun pe afara sau prin interior. Ma gandeam ca fiind liber, n-o sa-si omoare timpul rozand polistirenul. O sa foloseasca cotetul pentru adapostit si dormit. Are si prin curte cateva bucati si nu le baga-n seama. In schimb se ocupa de vata de sticla. O mananca cu multa placere. Despre buba, ii tot dau cu d-aia. Daca nu da inapoi, imi iau inima-n dinti si-l operez. Da sa mai ascut cutitul. This post has been edited by Victoras2001: 15 Nov 2011, 21:27 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Altis |
![]()
|
Problema e cand sta inauntru.
Ai mei se tolaneau, si mai luau o gura sa treaca vremea... |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Markos |
![]()
|
Mai bine-l lasi sa doarma-n casa.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Acolo il poti ingriji cu 3 miini.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Ce rost are polistirenul ala? Ar trebui sa ii pui si termopan la intrare
![]() O cusca trebuie sa fie bine inchisa..adica sa nu fie spatiu intre scanduri ...si nu prea mare fata de talia cainelui. Depinde cu ce fel de blana e inzestrat cainele. Ca sa reziste fara mofturi in conditii de ger ar trebui sa aiba blana de lup..adica sa aiba stratul ala de par fin si des sub cel de fond de la exterior. Multe rase de caini nu au puful ala si au probleme la frig, asa ca pentru aia e mai bine in casa. Am avut un ciobanesc german care dormea uneori sub zapada. Ningea noaptea pe el si dimineata nu mai stiam pe unde e. Il fluieram si o movilita de zapada prindea viata ![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 15 Nov 2011, 22:15 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
corbex |
![]()
|
Sa-l invete sa bea o tuica seara. Nu mai raceste, nu face reumatism.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Io i-am facut cusca potaii asa, izolata pe exterior cu polistiren. De fapt, nu i-am facut-o eu. Treaba a fost la caterinca, ca ramasesera ceva materiale dupa renovarea casei, iar baietii care au lucrat la casa au facut cusca ca bonus, la distractie, ca se atasasera de potaie. Deci e cusca isolata cu polistiren, cu acoperis lindab si vopsita precum casa
![]() Deziluzia a fost maxima: la minus douazeci, cațaua si-alege portiunea din curte cu stratul maxim de zapada ca sa doarma, ca sa-i fie moale ![]() In cusca-minune intra doar cand ninge rau sau ploua torential. Ca sa nu se ude prea tare, probabil. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Baga poza.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
N-am poza, ca-mi tremurau oasele de frig, cine drec facea poze? Pot pune cel mult o poza cu blana din dotare. A potaii, nu a mea.
Attached thumbnail(s) Tarra_septembrie_2010_004.jpg ( Size: 2.75mb ) Number of downloads: 181 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Ai pus o poza mai demult, cred ca tot pe topicul asta. Daca era mai mare il confundai (cotetul) cu o casa de pe Roma, colt cu Londra.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
A pus, si io tin minte.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
asta este un "must see!"
![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 15 Nov 2011, 22:34) Ai pus o poza mai demult, cred ca tot pe topicul asta. Daca era mai mare il confundai (cotetul) cu o casa de pe Roma, colt cu Londra. Am poze cu cusca (tangential), dar nu-s facute iarna. Attached thumbnail(s) 2011_03_27_14.07.54.JPG ( Size: 108.84k ) Number of downloads: 155 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 10:47 |