Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
br17rfg |
![]()
|
![]() be right back Group: Members Posts: 808 Joined: 11 November 07 ![]() |
Nebuna
![]() Attached thumbnail(s) IMG_2884444.JPG ( Size: 380.25k ) Number of downloads: 439 IMG_2886.JPG ( Size: 613.35k ) Number of downloads: 462 |
--------------------
DACIA
................
..................... to be or not to be...this is the question....
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Piticu' plange de rupe daca vede vreun patruped pe strada. Face ca toate alea.
Daca-i iau un frate de suferinta, se calmeaza? Sau o sa planga amandoi dupa javrele de pe strada? Ar mai fi si treaba cu gelozia. O sa fie gelos pe el? O sa-l muste? E bine sa-i aduc un prost in curte? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ia-i un pisic, da' castrat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
N-ai vazut in viata ta ce boala poate sa aiba pe cotarle. Le fugareste pana lesina. Daca-i zic "sica sica sica sica" isi iese din minti. Si nici nu stie multa carte. A prins un pui de pisica si abia i l-am scos din gura. Voia sa-l manance, nu mai asculta nicio comanda. Am dat cu piciorul in el ca sa salvez pisoiul.
This post has been edited by Victoras2001: 2 Dec 2011, 18:06 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pisicile din straini sint una, pisica casei e alta. Am zis ca am un pisic acasa, pe linga cei 2 ciini. Aia mare o ignora pe mitsa, dar catelusa a adoptat-o. Daca te faci c-o tragi de coada pe mitsa, sare catsaua pe tine.
Cind scot catelele afara, fugaritul pisicilor e sport national. A, mai era un cotoi care-si facea veacul in fata usii blocului. Nici un ciine-inclusiv tomberonezii de pe linga bloc-nu-i facea nimic. Dar numai lui, ailalti motani, fereasca sfintul sa se intersecteze cu haita. This post has been edited by corbex: 2 Dec 2011, 18:10 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Bonifaciu nu l-a suportat nici pe Banica. Asta din urma, daca a vazut ca-i aparat de mine, a inceput sa-l persifleze pe Bonifaciu, ba-i mai tragea si cate-o laba. De teama c-o sa capete frica de pisici si-o sa-l bata vreuna, nu i-am dat nas lu' Banica. Ba chiar l-am incurajat pe Bono sa-l manance. Acum, ca-i destul de mare, au pisicile o groaza teribila de el. Pur si simplu au ajuns de ocolesc curtea.
![]() Initial am vrut sa-l invat cu Banica. p-orma m-am prins ca n-am sanse. Desi Banica era veteran in curte, Bono a crescut singur. Apoi s-a reintors Banica. Daca ar fi crescut Bono cu pisoiul pe cap, ar fi fost alta treaba. Ma gandesc sa-i mai iau o dihanie, sa aiba cu cine sa se joace. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
Ia-i o catsa. Necastrata, ca nu cadreaza cu principiile
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 2 Dec 2011, 18:04) Vezi ce inseamna disciplina elementara? In mod normal tre` sa intepeneasca cand strigi la el pe o anumita tonalitate si zici "Lasa". Asa, la "sica, sica" normal ca e primu` care da din coada si noi suntem mandri de ei. Da` efectu` e ca la caruta cu multi CP care mai are nevoie si de frane bune dupa ce ajunge la 200/h. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 2 Dec 2011, 17:46) Dacă-i mai iei un prost, o să se bată. Poate nu acum, dar când sunt în călduri sigur se bat (stabilesc care-i șefu'). Mai bine lasă-l singur și-i aduci o panaramă din an în Paște! QUOTE(Steel Tormentor @ 2 Dec 2011, 18:28) Vezi ce inseamna disciplina elementara? In mod normal tre` sa intepeneasca cand strigi la el pe o anumita tonalitate si zici "Lasa". ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Daca spun ca intepeneste la comanda, sar vreo 4-5 si-mi aduc pe cap protectia animalului.
Cum o dai tot nu e bine. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Cercetatorii britanici spune ca patrupedu` ca sa fie considerat dresat trebuie sa raspunda prompt la comenzi intr-un procentaj ce tine de intervalul 55,2%-73,4%. Nici mai mult, nici mai putin!
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
A mea îmi mai da cu flit la comenzile verbale, dar daca ridic mana dreapta, îngheata efectiv. Desi n-am batut-o niciodata
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Da, m-ai ajutat. Cine intra in curte avea tendinta sa puna mana pe ceva si sa-l ameninte. E, le-am expicat ca e tare simplu sa ma duc si sa le bat mar patrupedele legate de cotet, sau sa le hacui pisicile.
Stai linistit. Sunt oameni mult mai needucati decat ctelul meu. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
șprei cu piper
![]() (glumesc) |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Victoras, nu era un repros. Am avut un caine care daca dadea atacul nu-l mai opreai decat dupa ce-si infigea coltii. Am bagat dresaj cu el la greu. Asta era printre putinele lucruri pe care nu le facea cum trebuie. Pe de alta parte, am avut unul care incremea in alergare. Pentru el era o joaca si intre noi era o chimie aparte.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ba nene. Lu' unchi-miu nu i-a ajuns c-a turnat lichid pentru parbriz peste ala de racire. A lasat poarta dexchisa si ia-l pe Bonifaciu daca ai de unde. In cele din urma aud niste tipete si-l vad pe domnul potaie in mijlocul drumului, se dadea cocos pe langa alta ghioarla. S-au pupat ce s-au pupat pana s-au luat la pisdit. Vinovat era al meu dupa stapanii potaii, ca a iesit din curte in timp ce al lor mergea liber pe strada. Al lor avea strada, al meu avea doar curte. E, Bonifaciu al meu s-a tinut al dracului de batos, ba a si infulecat la greu din potaia alora. Si ala avea cativa ani, ca sa nu mai spun ca era si nitel mai mare. Nicio clipa n-a dat inapoi. A sarit la bataie fara nicio teama. Pe mine nu m-a mai ascultat de nicio culoare. Ca sa-i despart a trebuit sa-i dau un picior. Pe urma mi-a parut rau ca nu l-am altoit p-al alora.
Mi-a placut la greu atitudinea lui. Sper sa nu tina minte prea mult piciorul si sa nu se dea batut nici data viitoare. Am mai patit-o odata cand a vrut sa sara pe geam din masina, sa se bata cu patru maidanezi de doua ori cat el. Atunci am zis ca nu stie despre ce-i vorba. Da acum, cand l-am vazut cat de cocos a fost, mi s-a umplut inima de bucurie. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
In sfarsit te vad mandru de un caine
![]() ![]() |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Ma crezi ca-mi vine sa-i aduc potai, sa le bata? Ce tantos era manca-l-ar tata. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Violentu-le!
4 Dec 2011, 19:32: _____________________ Ca sa nu lungesc prea mult povestea, avem un caine nou in familie 20111204_134904.jpg ( Size: 1.54mb ) Number of downloads: 204 20111204_134815.jpg ( Size: 2.07mb ) Number of downloads: 234 This post has been edited by ady77: 4 Dec 2011, 19:32 |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
Vai ce scump e.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
Sa-ti traiasca!
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai ce io-s kum?
![]() |
--------------------
|
Steel Tormentor |
![]()
|
Cand se face mai mare nu-l pui la o bataie cu Bono?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 22:31 |