Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
vet |
![]()
|
||
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Maimutoiul meu plange-n hohote daca vede vreo lighioana in afara curtii. Ca-i mica sau mare, ca-i mascul sau femela, tot ca dracu' face.
Ma gandeam sa-i mai aduc o mascula. Ar avea si tovaras de joaca si material didactic. Sau nu-i buna ideea? |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
Nenea vet, va trimisesem un PM la care speram un raspuns... As aprecia daca puteti arunca o privire pe chestia asta si sa-mi dati un diagnostic si eventual un tratament eficace. Mai multe detalii gasiti in descriere. Multumesc si nu uitati sa-mi comunicati si onorariul.
23 Dec 2011, 22:27: Sorry, acum vad respunsul pe PM. Deci eu eram cel care nu stia... Multumesc. This post has been edited by dacia_amg: 23 Dec 2011, 22:27 |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 23 Dec 2011, 22:08) Maimutoiul meu plange-n hohote daca vede vreo lighioana in afara curtii. Ca-i mica sau mare, ca-i mascul sau femela, tot ca dracu' face. Ma gandeam sa-i mai aduc o mascula. Ar avea si tovaras de joaca si material didactic. adu-i pana nu incepe sa sufere de singuratate, vezi mai jos: 23 Dec 2011, 22:38: amg, despre ce e vorba? This post has been edited by P-A-C-O: 23 Dec 2011, 22:38 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
QUOTE(P-A-C-O @ 23 Dec 2011, 22:36) O chestie care i-a aparut pe codita petului... arunca o privire pe linkul de aici daca crezi ca ma poti ajuta cu ceva... |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
unguent antimicotic (uz veterinar)
PS: eu am mereu unu'-n casa pentru situatii de urgenta ![]() This post has been edited by P-A-C-O: 24 Dec 2011, 10:33 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(vet @ 23 Dec 2011, 22:04) @steel tormentor Nu prea inteleg eu cum vine treaba cu babesioza cronica, dar nu contest faptul ca poate am lacune grave in pregatire. Vad ca citesti printre randuri. Am spus lyme cronic, nicidecum babesioza cronica. Dar stiu ca va invata in facultate ca asa ceva nu exista, deci nu este vorba de lacune in pregatire. This post has been edited by Steel Tormentor: 24 Dec 2011, 03:19 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(Steel Tormentor @ 23 Dec 2011, 18:20) Animalul? Prietene, sunt diagnosticat cu lyme cronic, babesioza si bartoneloza de la o dracie de-asta. Buna treaba capusele astea, intr-adevar. Faptul ca iarna e blanda si ele inca supravietuiesc in perioada asta nu poate fi decat foarte ingrijorator in perspectiva anului viitor cand numarul lor va exploda, padurile, parcurile vor fi intesate. Saracele animale vor fi primele care vor avea de suferit. Dar si foarte multi oameni, din ce in ce mai multi de la an la an. Din pacate constientizarea fenomenului este inexistenta. Despre diagnosticarea si tratarea bolilor nici nu mai pomenesc. imi pare rau pt tine..esti ghinionist..iti plac drumetiile ori 'mersu' la peste'? bestiile astea se simt bine in ierburi..nu stiu cum ar putea preveni chestia asta oamenii..poate sa folosim si noi pipete? dupa ceafa? ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 424 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
Ben si Arthur
![]() Attached thumbnail(s) IMG_4592.JPG ( Size: 1.43mb ) Number of downloads: 348 IMG_4595.JPG ( Size: 1.42mb ) Number of downloads: 336 IMG_4600.JPG ( Size: 1.49mb ) Number of downloads: 322 |
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
E simpatica trupa ta!
|
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 24 Dec 2011, 10:33) Si una si alta. Dar mai mult decat asta am petrecut foarte mult timp cu cainii familiei ani de zile pana am inceput sa ma simt rau. Si cand zic mult timp inseamna plimbari in fiecare zi, in parc, la plaja, dresaj, si nu numai in oras, orice iesire in aer liber era echivalenta si cu luatul cainilor. Am fost chiar si la o operatine de cautare a unui copil intr-o padure. Au fost sezoane cand m-am "luptat" cu invazia de capuse. Ca poti sa le pui tu mama picaturilor la ceafa, lighioanele tot se agata de ei. Probabil am avut ghinionul sa fiu muscat de una, sau poate mai multe. Nu-mi aduc aminte. Au un fel foarte pervers de a te musca, nu simti nimic. Ideea e ca ignoranta si lipsa de informare si constientizare a acestui pericol s-ar putea sa fi jucat si ea in rol in acest hazard, sau ghinion cum ii spui. N-am facut aici decat sa va atrag atentia ca nu e o gluma si nu trebuie tratata in gluma de catre proprietarii de caini. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
iulia_boris |
![]()
|
eu stiu f bine cum stau lucrurile in situatia asta..din fericire nu toate capusele sunt purtatoare de babesii,bartonela,etc..dar una daca te-a 'muscat' este de ajuns..chiar daca animalu' este deparazitat asta nu inseamna ca nu-i potentiala victime..inclusiv la om..din pacate nu-s multe optiuni de a le tine la distanta..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureŗti Vale ![]() |
Craciun īnsorit.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei romānilor; cānd devin gloabe, poporul romān le trimite la abator." - P.Žužea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Sefuuuu....mai jos bre!
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureŗti Vale ![]() |
Craciun īnsorit.
This post has been edited by Markos: 25 Dec 2011, 19:31 Attached thumbnail(s) Tarra_Craciun_2011_01.jpg ( Size: 1.88mb ) Number of downloads: 295 Tarra_Craciun_2011_02.jpg ( Size: 1.98mb ) Number of downloads: 308 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei romānilor; cānd devin gloabe, poporul romān le trimite la abator." - P.Žužea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Asa!
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
Sorry, o luase razna netu'
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ba, da' nimeni n-a observat c-am afisat si io un ciine rosu pe de-a-ntregu'....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ca sa fim ontopic, niste poze cu baietii la stadion nu pune nimeni?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Eu am observat, are nasucu` roz.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
La mine pe ecran se vede roz.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
D-soara din avatar da semne de oboseala. Peste vreo 3 luni implineste sapte ani. Da semne de oboseala la labutele din spate. Parca nu mai are destula putere in ele.
La urcatul scarilor (locuieste la etajul 3) are momente cand parca schioapata, dar rar. Cand a dat cu botul de prima zapada a ramas destul de neimpresionata. Anii trecuti se bucura de prima zapada, fugea ca nebuna pana pica in cur de oboseala. Apetitul pentru zbenguit a scazut semnificativ, pana spre zero. Nu este apatica, doar ca evita sa faca miscare. Azi, a incercat sa-mi sara in brate si n-au ajutat-o labutele din spate, a picat in cur saraca. Daca ii ating labutele cu mana nu da semne ca ar avea dureri, desi nemernica nu are nicio retinere sa ne composteze la cel mai mic motiv de nemultumire. In schimb, de cateva ori, cand o imbracam cu hainuta sa o scot la plimbare, fara sa-i fac nicio miscare in afara celor obisnuite, s-a intamplat sa traga cate un tipat de durere. Cum as putea sa o ajut? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Bonifaciu tipa doar daca-i bag degetu-n urechea stanga. In dreapta n-are nimic. Cred ca-i ca la oameni. Cand te scarpini prea rau in stanga te apuca tusea.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
QUOTE(radian @ 28 Dec 2011, 22:57) D-soara din avatar da semne de oboseala. Peste vreo 3 luni implineste sapte ani. Da semne de oboseala la labutele din spate. Parca nu mai are destula putere in ele. La urcatul scarilor (locuieste la etajul 3) are momente cand parca schioapata, dar rar. In schimb, de cateva ori, cand o imbracam cu hainuta sa o scot la plimbare, fara sa-i fac nicio miscare in afara celor obisnuite, s-a intamplat sa traga cate un tipat de durere. Cum as putea sa o ajut? sigur nu are vreo febra musculara de la miscarea din ultimele zile (alergat)? ![]() QUOTE(Victoras2001 @ 28 Dec 2011, 23:02) Bonifaciu tipa doar daca-i bag degetu-n urechea stanga. In dreapta n-are nimic. sigur nu e vorba de vre-o secretie?... vre-un inceput de otita? ![]() |
--------------------
-
-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
N-are nicio secretie. De la ce sa faca otita? Ce-i drept e ca si daca-l apuc de urechea aia scoate un sunet scurt. Da asa face de mic.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
dacia_amg |
![]()
|
Imagini ceva mai vechi...
![]() Image0206.jpg ( Size: 1.03mb ) Number of downloads: 135 Image0323.jpg ( Size: 1.78mb ) Number of downloads: 120 29 Dec 2011, 01:29: PS: Dihania mancatoare de spartfonuri... This post has been edited by dacia_amg: 29 Dec 2011, 01:29 |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
iulia_boris |
![]()
|
radian,daca nu-i febra musculara,si nu cred, s-ar putea ca articulatiile sa-i faca mofturi..eu il dopez pe al meu cu cartilaj de rechin..unii folosesc aplazyl..asta-i pt uz veterinar..in orice caz trebuie sa-i dai niste suplimente de genu' asta..mai usor cu sariturile si topaielile..varsta nu-i asa inaintata pt un cocker..doar ca dupa o anumita varsta ar trebui 'ajutati' periodic cu suplimente pt articulatii..pt ca astea-s cu belele in cele mai multe cazuri..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 18:57 |