Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
br17rfg |
![]()
|
||
![]() be right back Group: Members Posts: 808 Joined: 11 November 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) DSCN2019.JPG ( Size: 2.41mb ) Number of downloads: 544 DSCN1942.JPG ( Size: 2.23mb ) Number of downloads: 562 DSCN1943.JPG ( Size: 2.47mb ) Number of downloads: 524 |
||
--------------------
DACIA
................
..................... to be or not to be...this is the question....
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Aia e zapada?
![]() Bonifaciu in actiune Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 60.29k ) Number of downloads: 441 2.JPG ( Size: 62.29k ) Number of downloads: 441 3.JPG ( Size: 60.58k ) Number of downloads: 108 4.JPG ( Size: 49.85k ) Number of downloads: 104 5.JPG ( Size: 50.56k ) Number of downloads: 102 6.JPG ( Size: 49.23k ) Number of downloads: 98 7.JPG ( Size: 84.05k ) Number of downloads: 103 8.JPG ( Size: 58.35k ) Number of downloads: 100 9.JPG ( Size: 72.39k ) Number of downloads: 105 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Sta si plange ca nu poa sa mearga la joaca.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
![]() |
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
|
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
imi pare rau pt suferinta fetei,bion..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pe putin 1000 de euro cu totul.
Sper sa aiba noroc si sa reuseasca interventia aici.Exista multi de daca... ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Bafta, si sanatate !
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Avea o privire gen... "de ce Doamne?!"
![]() Attached thumbnail(s) 15022012312.jpg ( Size: 386.78k ) Number of downloads: 120 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
hai sa pun si eu cateii mei
Zana,,,,,,,,,de bucovina Dulica.......lupul Max,,,,,,,,,,carpatin Attached thumbnail(s) dulica.jpg ( Size: 388.86k ) Number of downloads: 189 max.jpg ( Size: 528.45k ) Number of downloads: 218 zana.jpg ( Size: 389.75k ) Number of downloads: 205 |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Te bagi la o întalnire DC Constanta?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
Exista vreo metoda (folosind ceva substante lichide in acest sens) da indepartare a capuselor? Tocmai am descoperit 3 capuse pe capul petului la 6 zile dupa baie si tratament antiparazitar extern.
|
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|
Filip |
![]()
|
O metoda barbara din batrani era datul cu gaz lampant pe rana ramasa dupa smulgerea capusei. Ustura al naibii, nefericitul catel care este tratat astfel ajunge sa sape ca un escavator ca sa uite de usturime.
|
--------------------
Renault
|
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
La metoda asta cu gaz lampant, nu cadeau parca singure capusele? Nu mai era nevoie de smulgere... io asa stiam... Mai exista altceva in afara de gaz lampant? Smulgerea mi se pare o barbarie a secolului XIX.
|
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
Filip |
![]()
|
Bunica-mea le smulgea inainte. Saracul catel suporta stoic chinul. Ma mir, de obicei daca nu-i convenea ceva (pe mine cel putin) composta imediat elementul perturbator. Poate o stia de frica pe bunica-mea, insa a suportat docil tortura...
|
--------------------
Renault
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Tamponeaza zona cu acetona. Zice-se ca nu doare iar capusa fuge de manca pamantul. Dar, de curiozitate, are capuse polare luate din zapada?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
shade4free |
![]()
|
mergi la o farmacie veterinara
ceri solutie pt pureci si capuse,imi scapa acum numele,dar este intr-un recipient ca la super glue pui cateva picaturi pe ceafa,ca acolo nu se poate linge Acea solutie ii intra in piele si sange,,,,si ce sa o mai lungim,,nu place capuselor si purecilor,si isi iau talpasita Simplu si curat Ai mei niciodata nu au pureci,nici capuse Bafta |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
dacia_amg |
![]()
|
Habar n-am cat de polare sunt capusele astea... se joaca pe dupa gard cu cainii vecinilor. Poate de-acolo? sau o mai fi dat vreo tura prin cotele de porci si pasari dezafectate?
|
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
shade4free, solutiile alea au rol preventiv.
In cazul lui dacia_amg, capusele sunt deja prezente. Si-s trei, nu una. Trebuie extirpate, preferabil de catre un vet. Ulterior, poate sa dea cu solutia aia (sunt mai multe, banuiesc ca tu zici de Frontline), ca sa nu mai apara. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacia_amg |
![]()
|
@shade4free: "picatura" aia de care vorbesti reprezinta de fapt tratamentul antiparazitar extern. Al meu pet tocmai si-a primit portia de "superglue" acum vreo saptamana. Probabil nu era de foarte buna calitate "lipiciu'", de vreme ce in 3-4 zile de la aplicare are chiriasi. Chiar ma mir. Pentru ca cele 3 capuse (una langa alta, de dimensiuni mici (in jur de 0,5-1mm diametru)) sunt pozitionate pe cap, la circa 5-8cm de zona in care a fost aplicata "picatura" (pe ceafa). Are par scurt si capusele le-am simtit la mana. Apoi (dupa foarte multa munca de lamurire gen "sezi", "stai") am reusit sa prind in obiectivul "camerei" unul din extraterestrii.
20 Feb 2012, 22:40: Cu toate ca mi se pare o barbarie mai mare decat cea cu smulsul, cred ca recurg la picatura de acetona. Capusele astea nu sar, nu? Ca purecii... Sa le caut p'orma prin casa... This post has been edited by dacia_amg: 20 Feb 2012, 22:40 |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
shade4free |
![]()
|
a fost ceva in nergula cu tratamentul,nu avea voie
Eu de 10 ani,tot am catei,3,acum dar pana acum 2 ani am avut 4 nu am avut probleme, Dar stii ce este curios?,nu este timpul capuselor,chiar daca se joaca cu boschetarii daca ai facut deparazitarea la cabinet,ar putea sa ti-l repete,Fa si tu acolo o intrebare. Bafta Da markos ala este,dar sa stii ca este pentru tratat si prevenit La noi,fiecare medic,asistent interpreteaza cum vor Eu l-am folosit cu succes, This post has been edited by shade4free: 20 Feb 2012, 22:55 |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
dacia_amg |
![]()
|
N-am facut-o la cabinet ca tocmai cumparasem 2 sampoane tari (unul cu efect antiparazitar si unul cu efect se stralucire a blanii si alte halea). Asa ca nenea vetu' mi-a dat "lipiciu" pentru acasa pentru dupa baita. Si-a primit baita si apoi picatura. Acum 1 saptamana.
20 Feb 2012, 22:58: @shae4free: dobermanul ala care e sub tratament medicamentos cu xanax - nu e al tau, nu? i-am vazut mai jos pe ai tai si parca dobermanul nu era printre ei... sa-ti traiasca pet-urile! This post has been edited by dacia_amg: 20 Feb 2012, 22:58 |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
shade4free |
![]()
|
![]() Dobermanul ala nu stiu al cui este , eu am primit poza prin email,si mi s-a parut buna Dar si cainele imi place,este frumusel ![]() |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
3 zile inainte si 3 zile aftar picureala nu se face baie.
Picureala se face la nivelul pielii., pentru ca daca il picuresti pe blana poti sa-l picuresti si cu apa de ploaie. Picureala cu Frontline e cam slabuta in ultimul timp. Incercati Advantix, Fiprex sau Parakill (asta e romanesc, ieftin, eficient dar greoi de aplicat la animale de talie mare). |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
ma îmbatasem
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 06:26 |