Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
![]() ![]() Vecinile mele orijinaredin Dacia au shanel din ala de la nr. 5 asa ca dimineata pe strada zici ca s-a mutat piata de peste in gradina botanica ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Las'ca nu prea mai sunt la tara. S-au inghesuit toti in Capitala. Lesini dimineata in lift, lesini in RATB, lesini in magazin... Macar daca s-ar da cu silicon ca am inteles ca evita transpiratia.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Aaaaaaaaaaaaaa, apropo de pisica. I-am cumparat cadou lu' Bono pentru ziua lui. Pisica. L-am gasit pe unu la carciuma, setos tare, si mi-a vandut pisica lui pentru 4 pahare de tuica. Mi-a adus-o impachetata, tot. Pe 10 doar deschid cutia si gata. Ca oricum pana pe 10 nu moare nici de foame, nici de sete. Ca sa nu mai pun ca devine mai usoara, deci mai sprintena. Iar asta va fi numai si numai in avantajul ei.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 7 Mar 2012, 20:04) Las'ca nu prea mai sunt la tara. S-au inghesuit toti in Capitala. Lesini dimineata in lift, lesini in RATB, lesini in magazin... Macar daca s-ar da cu silicon ca am inteles ca evita transpiratia. ![]() Baaa. Deci dute dracu' ca mi-ai adus aminte de-o faza tare ![]() ![]() Imediat dupa revolutie... Mama (a fost asistenta medicala si a lucrat la sectia Arsi) a adus acasa un spray primit de pe la nemti (cum se intampla pe-atunci). Totul in germana pe el, intelegea pulea la ce se foloseste. Noroc c-am intrebat-o pe mama: era un spray care se folosea sa dai peste arsuri proaspete. Dezinfecta si forma un strat protector (asemanator cu siliconul asta de care tot pomeniti pe-aici). Pleaca ai mei pe la tara, io dau bairam. C-asa era... Vin fete si baieti, oleaca de bere si in rest dans la maxim. Pe la doispe noaptea vad ca fo' doo gagici faceau fețe-fețe si dadeau din aripi ca gainile. - Ce-i ma? Ce s-a intamplat? Ele: - A... Nu, nimic... Pana mea. Trece ceva timp si vine unu si-mi povesteste ca s-au dus alea doua la baie si au vazut spray-ul ala. Au vazut toapele ca scrie in nemteste pe el si s-au gandit ca cine stie ce deodorant super jmecher e. Si s-au dat cu el. Din belsug! ![]() Am uitat sa va spun ca nu erau epilate la su`brat! This post has been edited by kum: 7 Mar 2012, 20:17 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
@Victoras: Bai nene, cit de criminal poti sa fii! N-a mai ramas nimic din bucuresteanul fin, care se plimba pe Dorobanti. Cu tramvaiul 5.
This post has been edited by corbex: 7 Mar 2012, 20:23 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
kum: o "fosta" de-a mea si-a dat cu un 50001 (paralizant) in mufa, in timp ce-am lasat-o sa pazeasca bagajele iar eu eram in cautarea unui taxi...
Victoras: sper sa fie in cutia aia o matza ca asta: Attached thumbnail(s) puma_on_rocks_012706.JPG ( Size: 105.37k ) Number of downloads: 330 |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Hai ca i-am facut o poza pisica1_1153244992.jpg
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 7 Mar 2012, 20:14) Aaaaaaaaaaaaaa, apropo de pisica. I-am cumparat cadou lu' Bono pentru ziua lui. Pisica. L-am gasit pe unu la carciuma, setos tare, si mi-a vandut pisica lui pentru 4 pahare de tuica. Mi-a adus-o impachetata, tot. Pe 10 doar deschid cutia si gata. Ca oricum pana pe 10 nu moare nici de foame, nici de sete. Ca sa nu mai pun ca devine mai usoara, deci mai sprintena. Iar asta va fi numai si numai in avantajul ei. ![]() Tereaqu' ca nu te lasa inima sa chinui o matza, mai ales daca o mai tii si prin casa vreo 3 zile. |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
Daca reuseste cineva sa-mi explice de ce are cainele boala pe pisica, scapa matza de la moarte.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
De ce are Marty boala pe Steaua.
|
--------------------
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Daca tu ne explici (da' cu argumente) de ce n-are Steluta stadion, da' se considera echipa de Liga 1, iti explicam si noi cum e cu matza
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ady77 |
![]()
|
Vezi ca acu' are.
|
--------------------
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu chiar am crezut ca zici la caterinca.
![]() M-ai lasat fara cuvinte... |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Filip |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 7 Mar 2012, 20:34) D-le Victor, de ce puneti o forma de viata mai presus de alta? Totul functioneaza dupa acelasi sistem. ![]() ![]() |
--------------------
Renault
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pisica poate fi facuta, in cel mai fericit caz, la fel de fidela precum femeia. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
pai da-i o femeie lui Bono.
|
--------------------
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Sau imbraca suba pe dos!
![]() |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Filip |
![]()
|
Dupa cum spuneam, nici un organism viu nu trebuie pus mai sus de altul. Toate organismele vii fac parte din acelasi sistem. Un sistem discriminatoriu. Care erau sansele ca eu sa am "privilegiul" la viata, printre milioanele de spermatozoizi? 1 la N. Fiindca nu conteaza doar cati spermatozoizi erau, conteaza contextul pe langa asta. Deci 1 la N. 1 la infinit.
![]() Eu nu am sa-mi dedic urmatorii potentiali 59 de ani de viata (ca durata medie de viata a unui om echilibrat, fara a avea ghinioane de genul - masacrat la coafor, cazut tutrture in cap, infasurat pe stalp cu Beamveu etc. - este de 80 de ani) incercand sa deduc de ce sistemul functioneaza cum functioneaza. Viata este pur si simplu prea scurta ca s-o dedic unui scop anume. Pot doar sa fiu impotriva sistemului, a modului de functionare a naturii. Pentru ca, daca as fi avut de ales in a intra in acest sistem, si a nu exista, ce credeti ca as fi ales? O viata in care pot muri oricand? ![]() Ganditi-va oameni buni, ca nu doare, puteti avea chiar si satisfactii. This post has been edited by Filip: 7 Mar 2012, 21:06 |
--------------------
Renault
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai si asa crezi ca existi? Ia zi-mi tu mie, ca vad ca ai luat-o pe filozofie, ce reprezinti mataluta personal in comparatie cu universul? Un ce?
This post has been edited by Victoras2001: 7 Mar 2012, 21:18 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Filip |
![]()
|
Un limbric, un nimic. Un fenomen secundar. Universul nu exista ca sa existe viata. Viata este o consecinta a existentei universului. Corect, poti sa-ti bati joc de oricine ca nu conteaza, nu o sa te judece nimeni dupa ce mori. Nu exista rai sau iad. Dar, nu stiu, pentru mine e de porc.
![]() |
--------------------
Renault
|
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
QUOTE(Filip @ 7 Mar 2012, 21:03) Dupa cum spuneam, nici un organism viu nu trebuie pus mai sus de altul. Toate organismele vii fac parte din acelasi sistem. Un sistem discriminatoriu. Care erau sansele ca eu sa am "privilegiul" la viata, printre milioanele de spermatozoizi? 1 la N. Fiindca nu conteaza doar cati spermatozoizi erau, conteaza contextul pe langa asta. Deci 1 la N. 1 la infinit. ![]() Eu nu am sa-mi dedic urmatorii potentiali 59 de ani de viata (ca durata medie de viata a unui om echilibrat, fara a avea ghinioane de genul - masacrat la coafor, cazut tutrture in cap, infasurat pe stalp cu Beamveu etc. - este de 80 de ani) incercand sa deduc de ce sistemul functioneaza cum functioneaza. Viata este pur si simplu prea scurta ca s-o dedic unui scop anume. Pot doar sa fiu impotriva sistemului, a modului de functionare a naturii. Pentru ca, daca as fi avut de ales in a intra in acest sistem, si a nu exista, ce credeti ca as fi ales? O viata in care pot muri oricand? ![]() Ganditi-va oameni buni, ca nu doare, puteti avea chiar si satisfactii. iti place doar sa crezi ceea ce spui ca iti doresti sau nu,faci parte din sistem ai doar impresia ca esti impotriva sistemului tu singur(ca animal,organism,bacterie,etc,etc)nu poti exista dar imi place cum gandesti ![]() |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
Filip |
![]()
|
Corect, nu pot sa fiu decat la nivel de principiu impotriva sistemului. Eh, m-am inflamat si eu, ce pot sa zic.
![]() Uite, vedeti ce bine e sa ai o discutie productiva? Imediat te pune cineva cu picioarele pe pamant. Eu sunt receptiv la lucrurile astea. Invat. This post has been edited by Filip: 7 Mar 2012, 21:43 |
--------------------
Renault
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(Filip @ 7 Mar 2012, 21:42) Corect, nu pot sa fiu decat la nivel de principiu impotriva sistemului. Eh, m-am inflamat si eu, ce pot sa zic. ![]() Uite, vedeti ce bine e sa ai o discutie productiva? Imediat te pune cineva cu picioarele pe pamant. Eu sunt receptiv la lucrurile astea. Invat. am observat ca ai rezolvat cu alcoolu, acu asteptam cu interes sa rezolvi si cu fumeile ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
E nasol doar pentru mine, pentru ca imi arata cat de neinsemnat sunt eu ca individ. Pentru restul lumii, si pentru sistem, evident ca nu e nasol.
![]() |
--------------------
Renault
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ba din contra, nu esti neînsemnat deloc! Gandeste-te ca ai fost ales dintr-un miliard!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
Corect, poti sa vezi jumatatea plina sau goala a paharului. Dar eu am pierdut oameni dragi, si sunt influentat de amintirea lor. Sunt pesimist. Nu prea e leac la asa ceva. Cu pastile (antidepresive) mi-as bate joc de mintea mea. Asta e, asta sunt.
![]() |
--------------------
Renault
|
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
zana si piticii ei,care sunt acum foarte mari
tot este topic de caini ![]() Attached thumbnail(s) IMAG0187.jpg ( Size: 786.66k ) Number of downloads: 265 |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 20:59 |