Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Sa va povestesc cum naparleste lupoaica la curte?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
ai de la bloc,daca-s dastepti,isi iau caini cu par scurt..altfel isi iau lumea-n cap..
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Si daca-l tunzi, ce? Nu-i mai cade parul? E mai rau. Ca-i cad fire mici. Am pus mana pe Banica (si numai latos nu-i), a lasat un nor de par mic si fin in urma lui. Si asta in casa. pentru ca Banica sta iarna in fata blocului, la Bz, iar vara in curte la Monteoru. Si are toate ouale la el.
![]() L-am lasat la Monteoru toamna si l-a gasit matusi-mea in Bz, in fata blocului, in plina iarna. (E o nebuloasa. Noi banuim un vecin ca si-a bagat coada, dar nu reusim sa gasim motivul.) Il stiu toti acum. Il iau in apartamente cu schimbul. Care cum il prinde prin fata blocului il ia 2-3 zile. Acu-l luase matusi-mea ca sa-l indoape. Jale ce par lasa. Asadar m-am convins. E belea mare cu parul. Io perii potaia de cate ori o prind. Sta de n-are treaba. Canta, face ca toate alea. Da o perii degeaba. De ce trag mai abitir, d-aia lasa mai mult par. Da nici nu cheleste. ![]() E clar ca trebuie sa fii nebun sa-l tii in casa in astfel de conditii. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Daca-i dau pe la nas sa-si miroasa un smoc de blana naparlita, dihania mea se uita la mine scarbita.
![]() ![]() ![]() ![]() Nu suporta sa-l spal (zici ca turbeaza) dar ma lasa sa-l "naparlesc fortat", si in multe cazuri tre` sa trag de blana lui. Dar rezista stoic. Nu inteleg de ce nu suporta apa in schimb. |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai ce-i dupa el?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Filip |
![]()
|
Face ca nebunu`, zici ca-i epileptic, musca apa, face piruete... ca toti dracii ce sa mai. Si acuma mai ales ca-i batran caut sa nu-l mai agit cu nimic, sa nu-l am pe constiinta.
![]() Si cand il spalam il spalam cu furtunul de la distanta, ca pe masina. Nici vorba sa pui mana pe el in momentele alea. Se ducea langa gard, intr-un colt, il "spalam pe-o parte", ca sa-l fac sa se intoarca si pe partea cealalta ii dadeam cu apa pe la bot - il controlam in functie de cum dadeam cu apa pe el. ![]() ![]() This post has been edited by Filip: 8 Apr 2012, 08:34 |
--------------------
Renault
|
|
iulia_boris |
![]()
|
cainele de mic trebuie invatat cu imbaiatu'..
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Filip |
![]()
|
Da am vazut si eu ca au o placere cainii sa fie "puricati".
![]() Cand eram mai mic, si-mi ardea de glume, am incercat sa-i fac o creasta de "punkist" din spuma de barbierit (gasisem un tub vechi care mai avea ceva). Imediat a sesizat substanta, si s-a zbarlit la mine. Eu credeam ca nu-si da seama. Nu-s chiar fraieri cum am crezut eu. ![]() This post has been edited by Filip: 8 Apr 2012, 11:20 |
--------------------
Renault
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Am uitat să vă zic că cel mai bun prieten al Tarrei e un maidanez voinic de pe stradă
![]() A fost dragoste la prima vedere, acu' vreo lună, se joacă grupa mare, aleargă împreună, sar, se miros.. ![]() Attached thumbnail(s) 2012_04_08_12.30.25.jpg ( Size: 844.28k ) Number of downloads: 407 2012_04_08_12.35.44.jpg ( Size: 773.28k ) Number of downloads: 434 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pai, si onoarea familiei? O lasi pe d-soara cu toti golanii de cartier?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
Stau cu geana pe ei ca pe butelie, să n-o dea în p0rnet
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cand le-or da alora hormonii in clocot nu te mai apropii nici la 5 m de scena...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
Maidanezul îsi face veacul în anumit loc, destul de departe de casă. Pe-acolo trece traseul "lung" de plimbare. Când e pericol, traseul se modifică
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
lasati cateii sa-si traiasca viata
![]() Attached thumbnail(s) jhhgfb.jpg ( Size: 151.68k ) Number of downloads: 393 |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
Filip |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nenorocitu' e plecat de pe la pranz. Nici n-am iesit bine din curte ca s-a si tirat. Domnu' Kum, mai ai foarfeca aia? Da stai ca abia ce-am ascutit foarfeca de vie. Taie si fire de par. Cred c-o sa-i tai un singur coi si-o sa i-l cos in frunte.
![]() Ma, nenorocita fiinta. Cand vedea ca ma apropii de el fugea de manca pamantul. Abia maine, cand n-o mai putea de oboseala, foame si sete se va lasa prins. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
Au englezii o vorbă, " a maidanez is just a maidanez".
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
Un caine e un caine, indiferent de culoarea blanii.
![]() Ce-i drept e ca nici n-am vazut caini de rasa fugiti d-acasa. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Stai linistit ca asa face si asta...
Cat stam dupa el e mielusel. Daca ma intorc cu spatele se evapora. Attached thumbnail(s) max.jpg ( Size: 1.65mb ) Number of downloads: 308 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
E un pisic ma...
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
iulia_boris |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 13 Apr 2012, 22:32) Nenorocitu' e plecat de pe la pranz. Nici n-am iesit bine din curte ca s-a si tirat. Domnu' Kum, mai ai foarfeca aia? Da stai ca abia ce-am ascutit foarfeca de vie. Taie si fire de par. Cred c-o sa-i tai un singur coi si-o sa i-l cos in frunte. ![]() Ma, nenorocita fiinta. Cand vedea ca ma apropii de el fugea de manca pamantul. Abia maine, cand n-o mai putea de oboseala, foame si sete se va lasa prins. clar ii place sa haiduceasca.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Steel Tormentor @ 14 Apr 2012, 11:21) Domnu' dinamovist. Am sa-ti explic si tie. Chestia aia care fuge din curte, dpmdv, e tot aia cu chestiile voastre, alea pline de rasa pura. Pline de blana colorata, de canisa de 450 €/buc. si tot asa. Am un caine. Nu e rasa pura. E un vai de el, dar in stare naturala. Care ma iubeste si pe care-l iubesc. Ma doare'ntre cenzurat (interesant ca pot scrie coi, dar nu pot face pluralul) cum arata, desi acum chiar incep sa-l cred pe doctor. Ieri a adormit pe el o fetita de 2 ani. Iar corcitura mea maidaneza n-are decat 35 de chile deocamdata. Da mai face. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 09:50 |