Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Seamana cu Palazzo Reale.
This post has been edited by corbex: 27 Jun 2012, 14:46 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
Da' ce ala e negru?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cateii de la birou. Vila + casa de la vacanta (adica, din fundul curtii)...
Attached thumbnail(s) DSC_0007.jpg ( Size: 546.22k ) Number of downloads: 381 DSC_0009.jpg ( Size: 723.44k ) Number of downloads: 334 DSC_0004.jpg ( Size: 676.01k ) Number of downloads: 97 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ML-ul ala ce productie este?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ala-i mobilier de gradina in ograda cateilor...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Lupanu ala e la plimbare in tarc la Rahova?
Alydor ai inversat centrul de greutate la bungalou si la primu vant se rastoarna. Vopsit asa arata ca recluziunea de la Pitesti ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Io i-am zis sa nu-l dea cu oloi...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(Alydor @ 27 Jun 2012, 15:40) Si e gata!!! N-ai pus si tu un termopan, un parchet... confort zero. ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Canalizare, aer conditionat...
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Macar termoizolarea sa o fi facut. Mai scuteai la plata impozitului pe urma.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Alydor |
![]()
|
Hai, hai.. e vopsita cu bait negru, nu e oloi. Canalizare are, apa curenta are. Termopane nu ii trebuie, si ca izolatie are blana. Trebuie sa o las sa se usuce si apoi se da spre utilizare. Cu mocheta cu tot. Nu am lasat inca proprietara sa intre in casa ca mi-e ca se face "high"
Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 27 Jun 2012, 18:28 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
radian |
![]()
|
D-soara e in perioada "aia"...
La plimbarea de seara un bulangiu de caniche repede s-o infierbantat si grabit nevoie mare sa puna pwla pe d-soara. Iar asta, curva blonda, mai ca n-ar fi zis nu... Greu de aparat onoarea familiei in ziua de azi. Noroc cu lesa... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Pei daca tot nu vrei sa o lasi pe donsoara fara anexe, poate ii lasi pe altii sa se bucure de bijuteriile coroanei. E viata scurta si pentru ei.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
radian |
![]()
|
Pai, ce anexe sa-i scurtez doctore, ca nu vorbim de Leo...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Un uter....doo ovare, tot anexe ie si alea.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pardon, alea e femela (femeia) insasi, pe linga care sint asezate anexele.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
asta are totul inclus,nu il ninge,nu il ploua
Attached thumbnail(s) Azorel_o_face_lata.jpg ( Size: 21.53k ) Number of downloads: 92 |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
Hai sa va povestec si voua,sa nu faceti ca mine
Dupa cum spuneam ,sunt detinator de trei caini avand treaba prin constanta,am dat de o carmangerie si m-am dat la vorba cu patronul,Patron ce arunca oasele la gunoi,,mi-am zis..lasa nene ca iti mai iau eu cand vin prin ct,Asa se face ca ai mei caini se desfatau cu cate trei saci de oase,Oase mai dadeam si la vecini,ca de, erau multe,acum este cald si PUT ![]() In urma ospetelor au aparut si problemele,a inceput sa le cada din par, doar la ciobanesc de bucovina si carpatin,lupul este strong,nu are nici pe dracu ![]() Azi m-am hotarat sa ii duc la cabinet ,asa ca am echipat cainii cu lese si i-am legat in papuc.Am plecat cu un prieten,Pe drum ala MICU carpatinul s-a speriat de nu stiu ce si a sarit din papuc la 80 la ora ![]() Concluzie la cabinet,,,exces de proteine,le iese prin piele,de accea le cade parul Tratamentul 2 bulioane, Gata cu gorgoazele(hrana de la sac) ,gata cu carnita(si mai am in congelator de ma enerveaza) Economie ,doua zile doar apa,si apoi orez,detoxifiere totala ,nu de alta da si eu tin acum regimul oshawa ![]() Asa ca aveti grija cu carnita la catelusi,cat de putina,sau deloc(parca era altfel ,daca facem si cainii vegetarieni....) AAAAA si imi spune aia de acolo ca am cateaua bortoasa,,sa fiu nebun,,ala MICU carpatin s-a dat la ........ ![]() Bafta,si sper ca nu v-am plictisit |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
iulia_boris |
![]()
|
ciobanestii romanesti nu-s 'carnivori' la greu..
la stana sunt hraniti cu zer,mamaliga si branza, in special.. normal ca la cate proteine bagai in ei sa le cada paru'.. ![]() io stiu asta.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
cade doar cand ma prezint la frizer..
![]() inainte ,si dupa ce mi-am luat caine, m-am documentat.. sunt activa pe forumuri dedicate animalutelor asa ca-i normal sa aflu cum sta treaba cu cainii.. This post has been edited by iulia_boris: 9 Jul 2012, 19:48 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
iulia_boris |
![]()
|
no,mister Markos..doar postaca..
cum doar una, bmw? mai este si 'fefeleaga'.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Subliniez: doamna.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Grecule te rog eu frumos, cat timp folosesti avatarul asta de il ai acum, sterge ce ai scris sub avatar.
![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 21:27 |