Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Great Dane au hotarat pri referendum ca nici un dog german sa nu-si mai ia un moldovian.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Esti nebun? Il face varza kum.
PS: Kum mai am imunitate? |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
Dupa o naveta de bere, foarte probabil
![]() |
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ausma moldovene... am si eu o curiozitate: tu de unu' singur nu reusesti?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sa-mi bag pticu', asta-i inepuizabil, se cearta cu oricine din orice!
![]() This post has been edited by Marty: 1 Sep 2012, 06:14 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(ady77 @ 31 Aug 2012, 18:01) raspunsul corect.. din cele 2 nopti,la mare,dormite in cort p-a 2-a Boris a dormit-o cu noi in cort..cam incomod.. asta ca tot spuneti ca-s cainii chinuiti la bloc.. prima a dormit-o afara..se pare ca nu prea i-a placut.. poate ma luminati voi si-mi spuneti si mie in ce limba v-au transmis cainii cum ca-s chinuiti? la bloc? io l-am intrebat p-al meu da' n-am inteles nimic.. bmw,in afara faptului ca-ti va umple casa de par pe alilalte deranjamente le stii si tu.. vad ca stii despre consumatu' energiei si alte daravele.. cotarlele mele de la munca ,desi stau liberi p-afara,cand ma vad intra in substatie cu mine si stau langa biroul meu.. si pe 36 celsius.. ideea este ca ,cainele sta acolo unde este si stapanu'.. daca stau in curti imense unde nu-si vad stapanii decat atunci cand le aduc mancarea nu-i nicio bucurie pt ei.. daca-i asiguri miscarea zilnica n-are nici un stres ca sta la bloc.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
Iti dau dreptate dar parerea mea e ca un animal, sa zicem mai mare decit o pisica, nu are ce cauta intr-un apartament de bloc, atit pentru el cit si pentru stapinii animalului.
Parerea cuiva care a avut o pisica (angora) in apartament si nu-i mai trebuie. |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 1 Sep 2012, 09:22) poate ma luminati voi si-mi spuneti si mie in ce limba v-au transmis cainii cum ca-s chinuiti? la bloc? io l-am intrebat p-al meu da' n-am inteles nimic.. Pe limba lor. Pe limba ciinilor pe care i-am auzit urlind, ore in sir, in absenta stapinilor. Daca in casa e cineva permanent cu el e una, daca ramine singur cit stapinul e la slujba, e jale. E ca si cum ai sta tu la puscarie. Plus ca nu se poate pisha 8-10 ore. Tu cit rezisti? |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
nene corbex,totu' este din lipsa educatiei..
al meu de ce nu urla,mai nene? poate pt ca l-am educat in sensu' asta ? si am caine cu veleitati de genu' asta.. no,aici ma opresc ca nu vreau sa intru in polemici.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Are si educatia rolul ei, mai e si temperamentul individual. Nu-s doi ciini identici, dupa cum nu-s doi oameni identici. Nu-i vorba de polemici. Ciinele e un animal social. Daca n-are alti cciini, are nevoie de alti oameni. Pisicile sint solitare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Plin de basme pe aici ...
Cand ii mic, trebuie sa ai mai mult timp si rabdare, ca sa-l educi si apoi nu vei avea nici un fel de probleme. Iar dupa ce creste ... doar timp de plimbari si de joaca cu el. Daca il scoti la plimbare si joaca, zilnic ... nu o sa ai nici tu si nici el nici un fel de probleme. Oricum, cat timp stapanul ii plecat ... cainele mai mult sta/pazeste, indiferent ca ii in casa sau in gradina, doar ca in casa ... nu-l ploua, nu-l ninge, nu moare de cald vara sau ingheata iarna. Iar daca ai grija de el, sa fie curat tot timpul, nu o sa miroasa ... cum abereaza unii. Singura problema cu ciobanescu, ii parul destul de mare, dar se rezolva si asta, daca il periezi des. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(corbex @ 1 Sep 2012, 12:07) Pe limba lor. Pe limba ciinilor pe care i-am auzit urlind, ore in sir, in absenta stapinilor. Daca in casa e cineva permanent cu el e una, daca ramine singur cit stapinul e la slujba, e jale. E ca si cum ai sta tu la puscarie. Plus ca nu se poate pisha 8-10 ore. Tu cit rezisti? Asa facea si patrupeda la inceput, pana a inteles ca nu e voie. Intr-adevar cand pleca lumea de acasa se ducea si se lipea de usa de la intrare pana revenea cineva. Cainele e un animal de haita si in momentul cand un membru al haitei (patruped sau biped) pleaca ii va duce dorul. Unii se manifesta zgomotos (eu unul sunt sigur ca asta se poate remedia, mai ales ca am trecut prin asta), altii doar se intristeaza si asteapta intr-un loc anume intoarcerea stapanilor... Iulia: nu pot sa definesc chinuitul, tine de caine, de temperamentul lui, de temperamentul stapanului; de asta am si pus intrebarea. Oricum nu ma gandesc sa iau ceva pana la anul, ar fi prea devreme dupa pierderea fostei catele si nu am fi in stare sa-i impunem vreo regula ori nu vreau un caine care sa faca ce vrea, cand vrea. 1 Sep 2012, 13:56: QUOTE(kum @ 1 Sep 2012, 00:54) Ceaima cu mine? ![]() This post has been edited by bmwh548: 1 Sep 2012, 12:56 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
corbex |
![]()
|
Ciinele de dinaintea celor de azi era, in timpul serviciului, in grija copiilor. Invatau unul dimineata, unul dupa amiaza. Isi luasera angajament solemn sa-l scoata afara in timpul zilei. L-au scos o laie. Rabda ala de pishare pina-i sareau ochii. Nu facea in casa nici mort. S-a scapat o singura data, in 10 ani, virsta la care a murit de blocaj renal. Cauza bolii tocmai am scris-o mai sus.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Corbex, aia ii de la educatie administrata cu forta si de la lipsa de grija ...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Oricat l-ai educa de miros si de par tot nu scapi.
Caini au miros specific, poti sa le faci dus de 3 ori pe zi, tot o sa miroasa. Daca la un catel mic e mai greu de sesizat, lucrurile se schimba la unul mare. Oricum sa il vad eu pe ala care perieaza si spala ciobanescul in fiecare zi. This post has been edited by Shush: 1 Sep 2012, 14:49 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Serje |
![]()
|
Ce treaba are educatu cu mirosu?
Ai avut tu caine in casa, de care sa ai grija ... si mirosea? Io pe ultimul l-am avut 12 ani ... si multi ma intrebau ce-i fac de nu miroase ... Sa speli cainele prea des nici nu-i indicat, trebuie doar curatat si periat, si periatu nu dureaza mai mult de 5-10 min, daca il faci zilnic. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Am avut bichon tinut in casa. Si era plimbat zilnic, spalat si ingrijit, dar in casa tot se simtea putin mirosul si tot se vedeau zgarieturi pe parchet, usi si mobila.
Acum nu mai sunt deloc obisnuit cu mirosul si cand merg in vizita la cineva care tine cainele in casa simt imediat. Catelul acum sta la curte si doar doarme in casa si e evident ca ii e mult mai bine. This post has been edited by Shush: 1 Sep 2012, 15:18 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Serje |
![]()
|
Mirosu vine de la blana imbacsita si chiar si de la hrana aiurea. Deaia trebuie periat cat mai des, plus o mancare corespunzatoare ... o sa aiba o blana mult mai sanatoasa, si nici nu o sa pice parul asa tare.
Iar daca era plimbat/scos la joaca suficient ... nu mai avea gheare cu care sa zgarie parchetul. Scos la plimbare nu inseamna pus in lesa si iesit un pic pe afara, trebuie si lasat sa fuga si sa se joace. Cat despre zgarriatul usilor si mobilei ... lipsa de educatie. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
corbex |
![]()
|
Ciinele miroase cind il speli. A ce? Evident, a ciine plouat
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
De igiena cainelui se ocupa stapanul. Daca ii e lene sa aloce 15-30 de minute o data la cateva zile (perioada aleatorie, depinde evident de caine) atunci sa-si ia screen-saver. Patrupeda incepea sa miroasa putin (cand te apropiai cu nasul de blana ei) la cateva luni. Urma un dus rapid si gata. In rest tunsa periodic ca de periat nu voia sa auda si nu a vrut nimeni sa o oblige.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
radian |
![]()
|
Mirosuri neplacute la caine pot emana din multe surse. De exemplu la d-soara, daca nu i se face toaleta la urechi odata la cateva zile, ii put draperiile de-ti pica nasul.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 01:29 |