Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
Fyrestarter |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 24 February 11 ![]() |
|
||
--------------------
Logan 1,5 dci
Break
2006
- XX XX XXX
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Otită la ochi?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
poate conjunctivita..
da' la doctor ai incercat sa mergi? |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
El e sănătos, problema-i la câine.
This post has been edited by Markos: 18 Sep 2012, 10:54 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
io nu inteleg cum pot sta oamenii linistiti cand vad patrupedele in suferinta..
dac-ar fi vorba de progeniturile proprii la fel ar face? tumori sau umori? exista unguente,inclusiv pt uz uman,oftalmice.. da' tot controlu' medical iti spune cel mai corect.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Fyrestarter |
![]()
|
Da. Conjunctivita. A fost veterinarul si ne-a spus sa mai asteptam sa vedem cum evolueaza. I-am dat cu canamicina, la sfatul acestuia, dar deocamdata fara rezultat. Intreb in ideea ca cineva s-a lovit de problema asta si a gasit si tratament adecvat. Doamne ajuta...
|
--------------------
Logan 1,5 dci
Break
2006
- XX XX XXX
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 18 Sep 2012, 08:43) Au aparut...iar "distractia" adevarata o sa apara dupa ce o sa ploua putin. QUOTE(DragosP @ 18 Sep 2012, 09:07) Iti spun sincer ca desi uneori inteleg animalele....imi este imposibil sa inteleg afirmatia asta a ta. Cu umilinta si smerenie apelez la milostenia ta si te rog sa-mi explici ce ai vrut sa zici. Sau sa-mi faci o schema... . |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
DragosP |
![]()
|
Am avut și eu acces la niște statistici de la direcția de sănătate publică, când cu precedenta isterie a căpușelor. Și cu smerenie și milostenie zic: n-a fost nici pe departe așa cum a încercat (și reușit) să lase să se înțeleagă media.
Dacă eu știu prost, te rog să mă ierți. L.E. În caz că te refereai numai la animăluțe, probabil că ai dreptate, de aceea te rog să-mi ierți greșeala. This post has been edited by DragosP: 18 Sep 2012, 12:01 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
kanamicina se foloseste uzual..da-i de durata nu trece intr-o saptamana..
daca nu se vad rezultate poate fi si altceva.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Fyrestarter |
![]()
|
Sincer, veterinarul m-a cam speriat cu tumorile lui cu tot. Si inca ceva. Mai am o cocker-ita. Poate contracta si ea boala?
This post has been edited by Fyrestarter: 18 Sep 2012, 13:27 |
--------------------
Logan 1,5 dci
Break
2006
- XX XX XXX
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Care boala?
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca te uiti lung in ochii ei, poti s-o iei si tu. Da' e pacat s-o contractezi. Ia-o pe gentleman's agreement.
This post has been edited by corbex: 19 Sep 2012, 08:29 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 18 Sep 2012, 11:35) Am avut și eu acces la niște statistici de la direcția de sănătate publică, când cu precedenta isterie a căpușelor. Și cu smerenie și milostenie zic: n-a fost nici pe departe așa cum a încercat (și reușit) să lase să se înțeleagă media. Dacă eu știu prost, te rog să mă ierți. L.E. În caz că te refereai numai la animăluțe, probabil că ai dreptate, de aceea te rog să-mi ierți greșeala. Ma refer strict la caini si strict la babesioza. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Fyrestarter |
![]()
|
Corbex, sa nu cumva s-o iei tu...
|
--------------------
Logan 1,5 dci
Break
2006
- XX XX XXX
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Sigur si-o ia ca-l manca rau. Da' rau de tot ...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Poate vine la Întorsură cu ochii roșii
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Sa nu plece de la intorsura cu ochii rosii
![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Cine se întoarce?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
Celalalt obraz
![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Răspuns corect!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
http://www.animale.ro/forum/forumdisplay.p...Veterinar-Caini
QUOTE(Fyrestarter @ 18 Sep 2012, 13:23) Sincer, veterinarul m-a cam speriat cu tumorile lui cu tot. Si inca ceva. Mai am o cocker-ita. Poate contracta si ea boala? ia ,de citeste.. This post has been edited by iulia_boris: 19 Sep 2012, 10:24 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Mai fratilor, pana la urma s-a intamplat. L-am lasat in pace dupa ce-a mancat vreo 7 prepelite scapate, in timp, din custi. L-am lasat in pace cand am gasit, intr-o dimineata ,ceva asemanator cu organele unei gaini plus ceva pene. Dar de data asta l-am prins in fapt. Tocmai hacuise o gaina, iar cand m-a vazut s-a facut verde si s-a carat sub scara. L-am legat si l-am batut in cap cu gaina pe care tocmai o omorase.
Da acum ma gandesc cat de justa a fost actiunea mea. Dobitocul n-a atacat niciodata pasarile, nu le-a tras din cusca, n-a rupt gardul ca sa intre in cotetul lor. A zburat o pasare, a ajuns pe teritoriul lui, iar asta a atacat-o. Nu asta face el prin definitie? Desi ma intriga ca le si mananca, satul fiind. Acum cine-i dobitocul? Eu sau el? Nu de alta da am impresia ca eu as fi. Sa-l mai pedepsesc in caz ca se intampla? Sau n-are nicio vina? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Trebuie sa stai cu ochii pe el si sa-l "corectezi" daca persista in greseala. Cit timp maninca curcile tale e ok, da' cind l-o prinde vreun vecin la gainilel ui, trebuie sa te muti din cartier. Ala te otraveste si pe tine. Cumpara o gaina cu pene cu tot, baga-i ianuntru niste ardei iute si fa-o uitata prin curte.
This post has been edited by corbex: 19 Sep 2012, 10:45 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
L-am batut cu gaina in cap pana l-am umplut de sange. De sangele ei, normal.
![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
lasand gluma de-o parte trebuie sa-i corectezi,uneori chiar si cu niscaiva suturi,obiceiul asta..
se poate corecta..inceputul l-ai facut,deja.. dupa 'gainile' luate-n cap nu cred ca-i mai trebuie.. a inteles perfect care-i doleanta ta.. ![]() vorba lu' nenea corbex,daca face asta si vreunui vecin ti-l otraveste sigur.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 19 Sep 2012, 11:40) da! ![]() QUOTE(Victoras2001 @ 19 Sep 2012, 11:49) L-am batut cu gaina in cap pana l-am umplut de sange. De sangele ei, normal. ![]() ![]() Cand aveam si eu caine la bloc, m-am chinuit sa-l dezvat sa mai stea in pat. Era destept si intelegea ce vreau, dar doar cand eram acasa. Cand veneam acasa il vedeam cum cobora din pat, ca stia ca n-are voie ![]() ![]() |
--------------------
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 19 Sep 2012, 10:49) L-am batut cu gaina in cap ... Trebuia sa nu iti fie mila de el si sa ii dai si cu o nuia pe spinare, sau pe soldurile din spate, sa il doara destul de tare, si cind il loveai cu nuiaua sa ii spui pe un ton ferm "nu e voie", iar cind il mai vezi ca se uita lung spre o vietate sau face ceva ce nu trebuie decit ii spui pe un ton ferm "nu e voie" si se va corecta. |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Bai nene, a avut dreptate cine a spus ca la romani bataia este rupta din rai
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nu-s convins ca bataia ajuta prea mult, dar, sa fiu in locul tau as aplica sfatul lui Corbex. Lasa-i la indemana o cioara d-aia tratata temeinic cu ardei iute.
19 Sep 2012, 12:28: QUOTE(Steel Tormentor @ 19 Sep 2012, 12:22) Un amic de-al meu are un vecin de bloc, dilau, cu acte in regula. Tipul are la vreo 30 si un pic de ani. E fiul unui profesor universitar. Printre altele omul are o fobie: nu se atinge nici batut de cutia postala. Odata la cateva zile trece ta-su pe acolo, aduna facturile si le plateste... O alta dambla de-a sa: da de mancare la pisicile oplosite in jurul bloculu. Le cumpara graunte, seara le aduna in jurul sau, le da sa manance apoi brusc se supara ca-s prea lacome si incearca sa le ia la suturi sa le invete sa manance civilizat. Tipul e obez si nu prea apuca sa "educe" multe miorlaitoare, dar a doua seara o ia de la capat si cotarlele s-au invatat ca-i rost de-o gustarica moca, doar sa fie atente cand incepe "lectia"... This post has been edited by radian: 19 Sep 2012, 11:28 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 06:54 |