Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
L-am batut dupa ce m-am calmat, ca daca-l bateam cand eram nervos vorberam acum despre el la trecut. Si numai prins in fapt. Cu vita de vie (pe care o rupea in draci) l-am calmat dupa ce l-am caftit de 2-3 ori dar in momentul in care-l prindeam. Acum io nu pot sa organizez pande pentru cretin, ca mai am si altceva de facut. Cand il prind il altoiesc cu obiectul respectiv. Problema e ca nu face nimic daca sunt eu prin preajma. pandeste pana plec si se duce tinta unde avea el gandul. Am ajuns de plec cu masina si ma intorc peste cateva minuyte tiptil,, pe jos, ca sa-l prind in fapt. Si-l prind. Ca nu se poate abtine. E ca mine. Io ma uitam dupa tata, sa iasa de pe intrare, apoi il urmaream din casa cum traverseza parcul, si gata. Stiam sigur ca-s singur si incepeam. Odata venisera niste musafiri si le arata tablourile. Cand a luat un tablu sa le arate dedicatie pictorului, in perete era o gaura sapata de mine, voiam sa vad daca ajung din sufragerie in bucatarie. Si nu mai aveam mult. Am facut pipi in vasul de lut de n-au mai stat astia in casa o saptamana pana s-au prins ce miroase, i-am pisat lu maica-mea cu ciocanul de traforaj margelele aduse de tata din india si care erau din pietre pretioase, ehehe... ASSr trebui un topic separat pentru aventurile mele. Da asta-mi seamana. Cred ca am regulat catele, altfel nu se explica.
![]() This post has been edited by Victoras2001: 21 Sep 2012, 13:09 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Si gainile, si vita si papucii si tot de prin curte.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Sau doar cainele.
Uite un alt ticalos care alearga pisicile ca un dement. In rest e simpatic. 1.jpg ( Size: 192.35k ) Number of downloads: 406 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Asta-i motan, ce cauta pe topicul de caini?
![]() |
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
Inca e pui. O sa mai creasca unpic.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ca fapt divers, in urma asa zisei ologeli nu mai bea si nu mai mananca. Degeaba ii da cineva. Nu se atinge nici de apa si nici de mancare. Trebuie sa ma duc personal sa-l mangai. Dupa care baga de rupe. Dar daca n-o fac nu se atinge de hrana.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 21 Sep 2012, 14:48) Ca fapt divers, in urma asa zisei ologeli nu mai bea si nu mai mananca. Degeaba ii da cineva. Nu se atinge nici de apa si nici de mancare. Trebuie sa ma duc personal sa-l mangai. Dupa care baga de rupe. Dar daca n-o fac nu se atinge de hrana. ![]() Ma tu esti sigur ca ala-i caine? ![]() ![]() |
--------------------
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Auzi da' daca zici ca rupe tot ce prinde...ai incercat sa-l epuizezi in alte moduri? Ca din ce zici el cam sta degeaba toata ziua in curte pentru ca tu esti ocupat cu alte activitati. E si normal sa roada papuci, sa vrea sa fuga... Nu conteaza ca tu ii pui la dispozitie curtea, el o vede tot ca pe o cusca, doar ca mai mare.
Daca nu ai chef sa iesi la plimbare incearca sa te joci cu el macar 30 de minute pe zi. Stie sa faca aport? Ar fi un exercitiu bun, poti sa stai si jos sa bei o damigeana si el sa fuga de nebun dupa un bat sau o jucarie pe care i le arunci tu. Incearca si asa cateva zile si vezi care e rezultatul. Mai ales in primii ani e dificil pentru ca are energia tipica varstei. De obicei dupa vreo 3 ani se linisteste. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
După 30 min de aport, câinele va fi epuizat, iar stăpânul beat mort sub masă.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Da ma, jur. Si asta vara se gasea cate o maimuta, stii cum sunt fomeile, miloase, sa-i dea haleala fara sa stiu eu, desi era pedepsit. Apoi se mira ca nu mananca. Pai nu mananca pana nu-l iert io. Si nici nu bea apa. Nici nu miroase strachina macar. Se uita non-stop dupa mine c-o privire imploratoare si corabiile inecate. Daca ma duc la el si mangai, gata. Iese soarele.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
Aport face la comanda "sicasicasicasicapisica". Baga niste ture de zici ca-i Usain Bolt. Ia curtea in lung si-n lat ca sa prinda jivina.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ala nu e aport si sincer mai rau faci. Ii intretii o obsesie.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
P'asta l-a tampit bataia cu gaina.
![]() In urma cu cateva minute DSC05414.JPG ( Size: 829.44k ) Number of downloads: 341 DSC05415.JPG ( Size: 850.44k ) Number of downloads: 337 DSC05417.JPG ( Size: 769.02k ) Number of downloads: 314 DSC05419.JPG ( Size: 811.3k ) Number of downloads: 301 DSC05420.JPG ( Size: 822.93k ) Number of downloads: 86 DSC05424.JPG ( Size: 823.7k ) Number of downloads: 81 DSC05425.JPG ( Size: 829.22k ) Number of downloads: 77 DSC05427.JPG ( Size: 767.25k ) Number of downloads: 78 DSC05428.JPG ( Size: 856.01k ) Number of downloads: 82 DSC05429.JPG ( Size: 756.78k ) Number of downloads: 89 DSC05430.JPG ( Size: 719.8k ) Number of downloads: 95 DSC05432.JPG ( Size: 732.7k ) Number of downloads: 102 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(Markos @ 21 Sep 2012, 13:56) ![]() fiindca erai de fata a stat cumintel..oricum este un pas inainte.. ![]() io nu i-am permis lui Boris sa atace pisicile.. singura lui reactie este sa se joace cu ele.. bine,eu am avut si porcusorii de guineea cu care se intelegea f bine.. adica nu le-a halit ci au murit de batranete.. a fost invatat de cand a venit in casa cu animalute mici.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai nu eram de fata. L-am cauta prin toata curtea si vazand ca nu apare m=-am gandit ca a comis-o iar si e sub scara. Cand colo el era sus, se juca cu pisica.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
cred ca ti-a inteles disperarea si a considerat ca nu-i de gluma..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Azi maine or sa mearga impreuna la hacuit gaini. Se organizeaza ...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Fyrestarter |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 24 February 11 ![]() |
Poate i-a venit de ros cotetu... Si catele canci...
|
--------------------
Logan 1,5 dci
Break
2006
- XX XX XXX
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 21 Sep 2012, 14:57) Da ma, jur. Si asta vara se gasea cate o maimuta, stii cum sunt fomeile, miloase, sa-i dea haleala fara sa stiu eu, desi era pedepsit... Il mai lua si in brate? ![]() poze-maimute-caini.jpg |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
victoras cred ca cainele-i pus la respect de mata aia
![]() |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Io-s convins. Si e doar un motanel din primavara. Daca-l asmuteam o prindea si-i dadea cu labele in cap. N-o mananca boul. Da gainile le mananca. Ca alea nu-l zgaraie cu ghearele. E cam idiot, da-i idiotul meu. Ce sa-i fac? Ma gandeam sa agat motanelul in pom, cat sa n-ajunga asta la el si sa-l las asa cateva ore. Sa vad cine oboseste primul.
![]() This post has been edited by Victoras2001: 22 Sep 2012, 13:35 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Tu! Imblanitii fac blat numai sa te oftici ...
This post has been edited by radian: 22 Sep 2012, 14:18 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pictore, daca nu sunt invatati special sa omoare pisici, in general cainii sunt agitati doar daca o zbughesc matele.
Matahala mea, sta toata ziua bot in bot cu ele. Asta pana o ia vre-una la fuga... Pe masura ce se maturizeaza or sa-i devina din ce in ce mai indiferente. Asta daca nu-i intretii tu pasiunea! This post has been edited by Altis: 5 Oct 2012, 08:21 Attached thumbnail(s) grass_620_1595457a_08924900.jpg ( Size: 176.41k ) Number of downloads: 60 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Cainii incep sa alerge dupa orice fuge de ei, e instinctul lor. Evident, poti sa ii inveti sa nu faca asta.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ady77 |
![]()
|
Astia de la dinamu au si reusit, nu mai fug deloc
![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 13:04 |