Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
O radiografie, cainelui.
This post has been edited by ady77: 16 Jan 2013, 10:42 |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Victoras,am avut aceeasi problema si io cu Boris acu' vreo luna..
In perioada Craciunului.. ![]() Fix aceleasi simptome.. In tarc a alergat ca turbatu' pe zapada inghetata si-a facut o pirueta cam neinspirata.. Am chemat doctorul i-a facut un antiinflamator+un calmant si gata.. Acu' e vioi.. Da' nu trece asa de repede.. Dureaza cateva zile.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
O compresa cu tuica ajuta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Tuica asta-i panaceu?
This post has been edited by iulia_boris: 16 Jan 2013, 14:53 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pacat ca n-o incerci. E buna si de inima. Albastra.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
DragosP |
![]()
|
Ai toată înțelegerea.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Daca esti 100/100 convins ca nu e ropt....te sfatuiesc sa-l tratezi cu nebagare de seama.
Cu tratament se vindeca intr-o saptamana....fara tratament se face bine in maxim 7 zile. Lasand gluma la o parte, Iulia are dreptate....nu strica un antiinflamator si un analgezic.... . |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
corbex |
![]()
|
Daca avea piciorul rupt, il musca imediat ce-l atingea.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Astea traiesc si la minus.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
corbex |
![]()
|
Nu te mai apropia de el, poate sa mai ia si altele.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Nene,asta-i gluma,nu-i asa?
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
Nu rade Dragos,ca nenea corbex ii tare sugubat din fire..
Doar stii si tu.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(vet @ 16 Jan 2013, 15:07) Daca esti 100/100 convins ca nu e ropt....te sfatuiesc sa-l tratezi cu nebagare de seama. Cu tratament se vindeca intr-o saptamana....fara tratament se face bine in maxim 7 zile. Lasand gluma la o parte, Iulia are dreptate....nu strica un antiinflamator si un analgezic.... . Pai habar n-am daca e sau nu rupt. Da nu se simte nimic aiurea acolo. Plus ca ar fi reactionat mult mai dur daca era rupt, ma gandesc. Ma lasa sa-l mangai acolo, chiar si sa-i misc incheietura. Numai daca exagerez tresare si n-o face chiar tare. Pot si sa-l bat prieteneste pe pulpa, nu zice nimic. Totusi nu-i chiar bine. Vad ca n-a mancat nimic si incearca sa se ascunda. S-a dus intr-un loc in care n-a mai stat niciodata. Ideea e ca n-aveam chef sa-l car dupa mine pana la Bz. Face ca toti dracii cand ajunge acolo. Nu stiu ce dracu sa fac. O sa iau maine o hotarare. ![]() 11__800_.JPG ( Size: 195.13k ) Number of downloads: 312 12__800_.JPG ( Size: 141.73k ) Number of downloads: 322 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(iulia_boris @ 16 Jan 2013, 15:16) Ti-as spune eu ceva urit? ![]() A fost o vara in care-mi aduceam, din plimbarea prin parc, ciinii plini de capuse. Cu zecile. Dupa fiecare plimbare aveam sedinta de despaduchere. Ce stie Dragos, el are pisica! This post has been edited by corbex: 16 Jan 2013, 16:19 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ăsta-i câine diesel - sună de parcă merge în 3.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
despaduchere = actiunea de a curata cainele de capuse...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
Pune-o si la dictionar, sa fie de folos si altora
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Victoras,atunci cand cainele are o suferinta cauta un loc ascuns si intunecat pt a se retrage..
Asa face si Boris de cand il am.. Plus ca nici nu mai mananca.. Durerea este destul de mare,din ce-a spus doctoru' si-i dau crezare,si d-aia se comporta asa.. Da' nene corbex,stiu cum stau lucrurile vara.. Doar ca mi s-a facut paru' maciuca ![]() Pe timpu' asta pare neverosimil.. Desi nimic nu ma mai mira.. Se adapteaza bestiile.. ![]() 16 Jan 2013, 16:45: Un motiv pt care-i mai greu sa locuiesti la tara.. ![]() Desi multi au invatat sa injecteze singuri cainii.. Inclusiv pt om este mai dificil desi daca-i vorba de final nimic nu te intoarce din drum.. This post has been edited by iulia_boris: 16 Jan 2013, 16:45 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
A facut pana saracul.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Hai ca macar nu-i rupt. I-am dus potolul la nas si-a mancat binisor. S-a dus pe deal si s-a kkt, apoi l-a gasit cheful de harjoneala si-a inceput sa ma muste. Din cand in cand mai punea piciorul jos, abia atingand solul.
M-am mai linistit. Maine ma duc si-i iau niste calmante. Era cazul sa si-o fure, ca asa cum a facut aseara n-a facut in viata lui. A latrat cu orele si-a arat curtea pana si-a furat-o. Sa vedeti ce cuminte e in seara asta. ![]() Bai, sa mai zica cineva ceva. Am visat azi noapte ca fugise din curte si nu stiu ce patise, iar dimineata il gasesc olog. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DragosP |
![]()
|
Ai grijă ce visezi, nu cumva să-l omori!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Oare-i scumpă o drăcie d-asta?
![]() Attached thumbnail(s) Cusca.jpg ( Size: 94.79k ) Number of downloads: 145 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
cauta si tu una cu piscina ce dreaq !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 14:11 |