Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
madalina |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|||
bolt |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 16 March 05 From: Tulcea ![]() |
![]() ![]() ![]() Mada, ti-e mai bine acum ? ![]() ![]() This post has been edited by bolt: 27 May 2005, 16:48 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Heh, cred ca ne intereseaza.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu. Eu am avut 24 de caini (14 pui de la 2 cateluse luate de pe strada), incercau si ei ei sa-si stabileasca ierarhia, dar oricare sarea la bataie era pedepsit. Nu mi se pare normala nici-un fel de lupta intre caini.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
bolt |
![]()
|
![]() ![]() Acuma, cu respect, dar daca experienta mataluta se bazeaza doar pe cateii comunitari, eu ca unul care am mers cu mult mai departe, nu-s oare mai capabil de o viziune de ansamblu asupra canidelor ? Am citit ceva etologie la viata mea. Pai se poate ? Eu am si raspunsuri pt. cazuri mai speciale, nu numai pt. cele comune tuturor. AIX, nu pupi nimic. ![]() ![]() ![]() This post has been edited by bolt: 27 May 2005, 16:59 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
madalina |
![]()
|
Pentru paza am avut pana acum vreo 7-8 ciobanesti germani deoarece mi se par cainii ce echilibreaza si nevoile de paza, usor de dresat, dar nici nu isi inspaimanteaza stapanii, mai ales ca ai mei catei sunt mereu liberi, iar cand eu si sora mea am crescut mereu cu un ciobanesc german in curte.
Cand sareau la bataie, eu, sora-mea, mama sau tatal meu ii inchideam in cusca. Am amenajate 3 custi pentru ei, cu spatiu incat sa se poate plimba, beton pe jos si gratii. Normal ca e mai bine in curte, dar daca fac prostii, stau inchisi in cusca, in functie de ceea ce au facut. Iar acummai am si un pinscher pitic.Bine, intra el mai mult in definitia pisicii, dar in carnetul de sanatate scrie caine ![]() ![]() ![]() Iar varul meu a avut un Airdale terrier. Superb caine. Puteau lasa casa descuitata, ca nu intra nimeni in casa, nici om, nici caine. This post has been edited by madalina: 27 May 2005, 17:05 |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
bolt atitudinea ta depre luptele de caini nu mi se pare ok .
daca vrei sa mergi pe aceasta latura ok . hai sa ne batem si noi si cine castiga ia totul . ti se pare ok ? |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca bolt se gandea la lupte de caini, si bolt - nici eu; insa eram interesat despre ierarhii/Tosa Inu/Cane Corso/etc. Deh, curiozitatea.
|
--------------------
.
.
.
|
|
bolt |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bolt) Oricum care vrea sa stie mai multe privind rase de lupta - am avut astfel de caini - pe care i-am si pus la bataie. iete de aici . eu sunt total impotriva luptelor de caini . daca declari ca ai avut caini pe care i-ai pus la bataie ... nu mai avem ce sa discutam . |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
bolt |
![]()
|
![]() ![]() ![]() SI EU SUNT IMPOTRIVA LUPTELOR DE CAINI. NU INTELEG SATISFACTIA UNOR MINTI BOLNAVE CE SE DESFATA CU ASA CEVA ! Dar, meseria e meserie. Fiecare rasa, caine si situatie iti impun metode speciale. Pe care le faci cu cap pt. binele tau si al animalului. Esti infinit mai responsabil atunci cand lucrezi cu asemenea "bombe" si trebuie sa-i cunosti foarte bine si sa ai grija cu destinatia si pregatirea lor. AIX, voi fi succint. Sper. ![]() This post has been edited by bolt: 27 May 2005, 17:43 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
GeorgeB |
![]()
|
pai vezi daca nu explici de la bun inceput
![]() acum am inteles . |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
madalina |
![]()
|
Bolt, dupa ce ii antrenezi ce faci cu ei? Sunt folositi la paza, aparare?
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
bolt |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
algor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
mi se pare normal sa fie folositi pentru paza! Eu unul pentru asta doresc sa imi iau unul!
|
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- Tico SL Sa traiti - bine!
|
|
bolt |
![]()
|
![]() 1. Daca te informezi bine, daca esti omul (psihologic vorbind) si daca ai ceva bani si spatiu alege o rasa ce impune doar prin prezenta. Cauta incepand de la dogo argentino si boxer in sus. Eu am unul tare drag si nostim, da' daca se supara nu-i a bine. Iti dau si o idee de nume : Rolf. ![]() 2. Daca vrei sa impuna-n fata oamenilor nu alege amstaff, staffie sau pitbull. Sunt caini medii spre mici care sunt blanzi (mai putin reactivi) cu oamenii dar extrem de agresivi cu semenii lor. Deh, terieri... |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
... sau un ciobanesc german.
![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
bolt |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
algor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
acu ma abat de la ceea ce doresc..caine de paza!! despre husky cam care ar fi probremele? din cite stiu nu latra si se joaca cu fiecare hot! se poate dresa pentru paza?
This post has been edited by see: 27 May 2005, 18:11 |
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- Tico SL Sa traiti - bine!
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Cand il iubesti asa mult, crezi ca mai conteaza cat par lasa si pe unde?
![]() Husky mie imi place. Mi se par un pic cam reci (mai putin iubitori), intelegeti voi. Dar cateodata si al meu as vrea su nu aiba atata energie si sa mai leneveasca si el un pic. Da nu, el nu poate. L-a mostenit pe tasu, nu sta o clipa. Ups, iar am ajuns la al meu ![]() Cum, zicea si bolt, citeste despre fiecare rasa inainte de a te hotari. Nici nu stii cat este de important sa stii dinainte comportamentul de baza al unui animal. |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
bolt |
![]()
|
Husky, e intr-adevar un caine mai glacial - ofera un alt tip de satisfactie, dar daca asta astepti de la el e nimerit. Poate fi dresat pt. paza dar nu-ti recomand. E mai facil sa iei ceva de-a gata decat sa muncesti cu el. Depinde cat si cum vei sti sa-l educi. Daca-l vei socializa puternic cu oamenii inca de la varsta frageda nu te mira ca-ti va linge vecinii. Un caine cu potential nativ bun si bine educat nu trebuie sa fie nici lingau nici agresiv - ci vigilent si neincrezator in straini.
Cu trecerea timpului te va preocupa mai mult caracterul lui, nu aspectul. Asa ca nu alege un caine de paza pt. aspect ci pt. utilitate. This post has been edited by bolt: 27 May 2005, 19:04 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.067 Joined: 11 February 04 ![]() |
E o idee buna sa-ti iei un caine, mai ales daca stai la curte.
Alege un caine robust. Gandeste-te ca un caine nu e ca o masina, daca te plictisesti iti iei alta. Un caine e ca un copil, si am vazut caini mai inteligenti decat multe cunostinte de-ale mele. Eu as opta pt un ciobanesc german sau pt un schnautzer |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce enervanti sunt cand te latra pe bicicleta!!!!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Bine ai facut ca ai dat Oltcitul pe o bicicleta. Prea te chinuia!
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
o sa vi se para nostim insa mie imi era frica de caini si cand alergau dupa masina atunci cand eram mic
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
navajo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 5 January 05 ![]() |
Daca ii tineti numai in curte,cainii cu par scurt sunt sensibili la frig,de ex.Dobermannul.
Altfel spus daca vreti liniste,luati un mioritic. |
--------------------
dacia
1310 Totul este relativ!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Dar un saint-bernard ce are?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
N-are ! Dar trebuie sa-i faci rost de butoi cu rom !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
navajo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 5 January 05 ![]() |
Saint-bernard e prea molatec si cam blegoman.
Un vecin a avut asa ceva si se juca cainele cu toata lumea. |
--------------------
dacia
1310 Totul este relativ!
|
|
costi |
![]()
|
nu incurcati categoriile;
Saint Bernardul este ciine utilitar. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:31 |