Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Tu mai bine-ti iei Chow-Chow! E pufos ca tine, tu ai limba albastra de la bautura, el de la natura....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Da ce bea ma? Alcool metilic?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Alcool triplu rafinat cu pasta de dinti Cristal si cerneala.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pe de alta parte ma gandesc si la un tomberonez. Se gasesc peste tot din belsug, nu costa bani, nu le trebuie vaccinuri, nu le trebuie medicamente, nu le trebuie tesalat, si de iubit tot asa mult te iubesc. Am avut patru pana acum si niciunul nu m-a dezamagit. Bine, una e sa vada infractoru' amstaful langa tine si alta cotarla care latra dintre picioarele tale.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Oricum e indicat sa-l vaccinezi o data pe an, chiar daca-i tomberonez.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai io mi-am vaccinat tomberonezii. Aveau caiet si tot ce trebuie. da ma uit la astia din fata blocului care-s cat dogu si n-au nicio boala ai dracu'.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Asa ti se par tie, fara boli si fara griji, cand îi admiri la iesirea din bloc. Problema e ca dau coltu' mai repede, nevaccinati si hraniti cum-se-poate. Chestie pe care tu n-ai cum sa o observi.
This post has been edited by Markos: 25 Feb 2011, 20:09 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nu te contrazic, numai sa-l dea odata. N-am vazut in viata mea asa huidume. Sunt vreo 14-17 si umbla numa-n gasca. S-a dat jos din masina o maimuta ca sa le dea de mancare. Se ducea pe la fiecare dulau in parte si-i punea la nas. Nici nu s-au sinchisit sa miroasa ce le-a dat. Stateau tolaniti. pai unu' rupt de foame si un bat daca i-l dai, tot il inghite. Nu mai sta sa se dumireasca daca-i bun sau nu.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Aia-s caini au demnitate nu romani
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Marty @ 25 Feb 2011, 20:18) Cu asta 504x_reebok_vector_o_bat.jpg ( Size: 26.93k ) Number of downloads: 222 |
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Domnule Marty va inoportunez cu o intrebare. Sunteti cumva Dinamovist?
Astept cu interes raspunsul Dvs. Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
Domnule bion,
Cu stima va raspund ca daca doriti sa aflati raspunsul la intrebarea dvs. trebuie sa cititi topicul dedicat sportului rege. In incheiere as dori sa va adresez traditionala urare "Mwe stoaia!". Cu stima, Marty. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Basti potaie!
![]() Vezi ca incepe ala pe protv. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 25 Feb 2011, 20:27 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 25 Feb 2011, 19:31) Pe de alta parte ma gandesc si la un tomberonez.[...] Am avut patru pana acum si niciunul nu m-a dezamagit. patru?... da' ce le-ai facut bre de-ai schimbat deja 4 la varsta ta? ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 25 Feb 2011, 20:27) NU MERGE CABLU'!!! MWE STOAIA SI RCS!!!!QUOTE(Logan_Stepway @ 25 Feb 2011, 20:27) I-a dat la buy-back.This post has been edited by Marty: 25 Feb 2011, 20:29 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
Mut stimate si iubite Domnule comisar Marty
Ma bucur pentru urarea referitoare la echipa meletara ceea ce va doresc inzecit adaptata preferintelor dumneavoastra. Cu stima Chinezu Ripensia PS O sa incerc sa transmit mesajul Plt. Tony-s din Cluj-Napoca |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Marty |
![]()
|
Esti sigur ca Ripensia are vreo legatura cu Chinezu'?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
Timisoara?
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 25 Feb 2011, 19:31) Am avut patru pana acum si niciunul nu m-a dezamagit. Am înteles, te-au satisfacut toti. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Eram sigor c-o sa se gandeasca cineva la asta. 25 Feb 2011, 21:23: QUOTE(Logan_Stepway @ 25 Feb 2011, 20:27) Primul a murit de batranete cand eram prin clasa a VIII-a, al doilea mi l-a otravit un vecin, pe al treilea nu l-am mai gasit cand am venit in prima permisie pentru ca aveam curte comuna si nu-l suporta zdreanta de vecina, iar ultimul e mult spus ca era cainele meu. Venea pe la casa de vacanta cand ne duceam noi Ii dadeam de mancare cat stateam pe acolo. Cativa ani. Era o catea super desteapta. Cand ne-am dus intr-o primavara, n-a mai aparut. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 25 Feb 2011, 21:23 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
nasol, eu sincer nupot sa-mi imaginez ce o sa simt cand n-o sa mai fie prin preajma "potaia" insa sunt constient ca va venii si ziua aia in urmatorii ani
![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Iti mai iei unu' inainte sa dea ala coltul si-o sa-ti fie mai usor.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Probabil ca a hacuit-o tot un vecin. Adica nu probabil. Mai mult ca sigur. Stia sa se descurce iarna. Le fura animalutele din custi, pandea veveritele pana se dadeau jos din brad si hap... M-am convins de ce-i poate pielea dupa ce i-a adus cineva o catea vara trecuta si de rusine n-a spus ca n-are dupa ce bea apa. A luat-o. Ii dadeam mai mult io de mancare, ca i se vedeau coastele. pana la urma mi-a zis c-a murit. S-a spanzurat cu lantul. asta desi eu stiu ca un caine nu se spanzura.
Aia a mea era foarte tare. Ne-am ratacit odata prin padure, pe dealuri. Se facuse intuneric si noi habar nu mai aveam sa ajungem acasa. Ne-am luat dupa ea si-am ajuns. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pe cand un topic despre oi?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bion |
![]()
|
Slabe sau grase?
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th May 2025 - 00:55 |