Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Am obligat 2 femele din rasa bullmastiff sa fie penetrate de Boris..
![]() Stiu sunt mai ceva decat Cruela.. ![]() A 2-a oara il cautau singure.. ![]() This post has been edited by iulia_boris: 2 Apr 2013, 14:42 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Peste canin...
Esti complice la violarea de cateluse neprihanite... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
aveam cateaua ciobanesc de bucovina .Cea cu pete
am cumparat si un caine , ciobanesc carpatin. Alb Cu intentia de a face niste caini frumosi,sa se bucure si altii (fara a face afaceri, ) problema este ca masculul fuge ca ala de tamaie cand vede cateaua, se baga sub dacia papauc, taras, ca este ditai animalul Nu iese de acolo pana nu dispare cateaua prin curte la joaca Asa ca am un mascul care nu-i mascul,,iar trebuie sa merg prin sat la monta Calitatea pozelor slaba,facute cu telefonul Attached thumbnail(s) IMG_20130220_123709.jpg ( Size: 243.6k ) Number of downloads: 520 IMG_20130220_123848.jpg ( Size: 214.35k ) Number of downloads: 555 |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
Markos |
![]()
|
O fi gay.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
iulia_boris |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 2 Apr 2013, 14:46) Cu tot cu saltele.. ![]() De obicei monta presupune 2 partide.. Ca sa fie cu succes.. D-aia am zis c-a 2-a oara il cautau fara sa mai fie nevoie de forta.. radian,ce aiurea suna peste canin.. ![]() Si alea in nici un caz nu erau niste biete cateluse. 2 Apr 2013, 15:57: shade,cand va fi femela in calduri n-o sa mai fuga de ea ci catre ea.. Femela are 'calduri' de vreo 2 ori pe an.. Cam cat ai vrea s-o alerge? Si de ce n-ai luat tot un Bucovinean? ![]() This post has been edited by iulia_boris: 2 Apr 2013, 15:57 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 2 Apr 2013, 14:07) bmw,eu nu vorbesc nici prostii si nici in plus.. Daca nu stiu ma abtin.. Sunt ceva ani de cand ma invart in lumea asta..Este pasiunea vietii mele.. ![]() N-am spus asta, doar ca zgarda de tipul ala mi se pare inutila si chiar nociva. Poate sa dea repede din agresiune in panica pentru ca simte ca se stranguleaza... Parerea mea... Nu sunt la primul patruped nici eu, anteriorul a pupat doar zgarda, dar era talie mica si dupa o scurta perioada de corectari a inteles cum trebuie sa mearga. Asta pentru ca e mascul/incapatanat/cica are o predispozitie la probleme cu oasele/veterinarul a recomandat ham si asta a primit. Ocazional a primit lesa pe post de zgarda cand reusea performante negative (a rupt 4 lese si hamul actual, care e al doilea, nu mai rezista mult), facea urat maxim 30 de secunde si pe urma mergea normal. @vet: multumesc. Sa vina si diagnosticul veterinarului lui (momentan e sub tratament pentru niste probleme cu articulatiile) si sper sa trecem la zgarda. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(radian @ 2 Apr 2013, 15:08) In Valahia se numeste codoasa. A r fi interesante niste instantanee cu doamna Boris luand problema in mana ![]() Ce nasol de catele. Dupa ce ca le vine randu la phootoot doar de doua ori pe an mai trebe s-o puna cu cine vrea stapaanul si se mai amesteca si expertii ![]() Ar fi ceva in genul ca la gagici sa vina soacra sa randuie treaba. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Da' ce, la voi nu vin soacrele? Si atunci cum va descurcati?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Nene bion,nu era nevoie sa iau problema in mana pt ca-si gasea ea,singura,locul cu pricina..
Ce-am ras de o colega oripilata ca vazuse la tv o emisiune unde unui taur i se recolta sperma.. De metoda se speriase..De parca ea nu stia cum se face.. ![]() Si nu intelegea de ce nu lasa tauru' sa se simta si el bine.. ![]() Ce-mi place cand oamenii compara viata lor sexuala cu a animalelor.. ![]() Cand i-am explicat ca sperma se poate trimite oriunde in lume a inteles ideea.. La mine masculu' ,fiind mai greu,trebuia sustinut ca altfel desala cataua..Ca nu coborase de pe ea.. Aia ce zici matale cu phootaiu' parca era un banc,nu? ![]() This post has been edited by iulia_boris: 3 Apr 2013, 07:58 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(shade4free @ 2 Apr 2013, 15:22) problema este ca masculul fuge ca ala de tamaie cand vede cateaua, se baga sub dacia papauc, taras, ca este ditai animalul Pai in cotineata aia parata din spatele lui ii incap cel mult basinile. ![]() QUOTE(shade4free @ 2 Apr 2013, 15:22) ![]() QUOTE(bion @ 2 Apr 2013, 19:09) Ce nasol de catele. Dupa ce ca le vine randu la phootoot doar de doua ori pe an mai trebe s-o puna cu cine vrea stapaanul si se mai amesteca si expertii ![]() Dracu' stie daca-i chiar atat de nasol? Stiu niste catei carora nu le mai vine randul la futut de multa vreme, da compatimesc catelele. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vorbesti de dinamo?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Exista o rivalitate izvorata din meciuri si rezultate istorice. Nu lovim cateii cand sunt jos.
![]() ![]() This post has been edited by Victoras2001: 3 Apr 2013, 14:31 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Fericiti cei saraci cu duhul. Unii devin prin taina botezului si a notarului comunal viuctor.png ( Size: 19.42k )
Number of downloads: 326
Doamna Boris nu e banc e realitate. La profesionala aveam un coleg trimis de comunistii din Ghana sa invete sa strunjeasca banana. Asta era dintr-un trib unde speranta de viata era de 45-50. Prin urmare ca sa nu piara tribu la 10- 12 ani erau casatoriti. Pen-ca existau toate premizele ca astia in loc de phootoot saj oace tintar, in noaptea nuntii bunica baiatului asista la operatiuni si daca era cazul punea mana si rezolva problema. This post has been edited by bion: 3 Apr 2013, 18:21 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
Aha! Si ghanezu' venise in Timis la specializare. Adevaru-i ca soacre ca acolo, niciunde!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
Luminatia ta. Chestia era valabila numai la el in jungla . Il cheama Kiwia Gray iti dau adresa lui poate te insori p` acolo cu freo stranepoata de-a lui si la varsta lu matale un ajutor poate fi vital.. Cica au toti BLS .
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Ruginătura ta.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Ntzzz! Nu sinteti dragut, ca domnu' Bion. Ati varsat paharul cu Citrix in server?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Solența ta.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Nu,nene bion,eu ma refeream la bancu' ,cu vaca nefericita ca-i mulsa zilnic si de sex n-are parte decat o data pe an..Ceva de genu'..
Cat despre tribu' ala pot spune c-am vazut la tv despre trebusoara asta cu ajutoru' dat baiatului..Manual.. ![]() Aia nu vad lucrurile ca noi.. Pt ei nu-i mare bai ci ceva normal.. Oricum nu-s ipocriti ca 'civilizatii'.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Scolența ta.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Cel mai napastuit sapator...
Attached thumbnail(s) CameraZOOM_20130410180631213.jpg ( Size: 584.64k ) Number of downloads: 224 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Haoleu,frumos este..
![]() Da' si jegos.. ![]() Am in vecini o femela de samoyed si cand ploua p-afara stapana-sa este f fericita.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bmwh548 |
![]()
|
N-am bagat sampon ca abia a facut baie luna trecuta, pentru inca vreo cateva luni se multumeste cu apa chioara.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
iulia_boris |
![]()
|
E suficienta apa..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bion |
![]()
|
Ca sa ma eprim eufemistic doamna Boris va spun ca fix plwa. Inginerii sovietici au o secretie grasa ( ca la coada ratei) care le unge blana ca sa nu faca aprindere de plamani de la zapada si udeala.In concluzie sunt f. greu de spalat, sampoanele nu fac spuma si murdaria combinata cu grasime necesita pentru indepartare vreun kil din osanza propietarului.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
bmwh548 |
![]()
|
E adevarat ca nu se duce praful intrat in profunzime (blana exterioara actioneaza mai ceva ca un impermeabil), dar scopul era sa elimin cat se poate din noroiul din blana exterioara. Uscat (dupa poza a luat contact cu uscatorul de par) si ulterior periat. Nu e impecabil, dar e rezonabil de curat. Oricum minunea nu tine prea mult (pana la urmatoarea sesiune de joaca in parc vreo 3 ore mai tarziu).
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 08:04 |