Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
kog |
![]()
|
||
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|||
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Cainele se spanzura daca e tinut in lant, fara sa vrea, pur si simplu se incurca in lant. Nu stiu, mereu mi s-a parut aiurea sa tii un caine in lant, "sa nu strice florile". Pai daca iubesti atat de mult florile, stai doar cu florile, cainele cu ce-a gresit sa-l chinui? Ma rog... nu stiu ce m-a apucat...
![]() Eu leg cainele, doar daca vine cineva strain in curte, sa nu-l muste, dar dupa aia ii dau drumu`. |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
io nu aveam nici o posibilitate sa-l las liber pentru ca in secunda urmatoare era ori pe acoperis ori in strada sub vreun tir. Via aia se intinde la 2 metri deasupra pamantului, nu inteleg cum naiba a reusit sa sara asa sus
This post has been edited by kog: 25 Feb 2011, 23:57 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Pai mai plimba-l si tu daca e ca argintu` viu.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Merced @ 25 Feb 2011, 21:58) Da asta despre tine, ce-are? Ca doar afli si tu cum trebuiesti ingrijit. Afli unde-i bine sa nu faci pipi ca iei na-na, afli ce sa nu mananci ca sa te mentii in forma, afli cam care ti-e pretul, e interesant topicul. ![]() Daca tot o tineti ca se spanzura cainele, poate-mi explicati de ce dracu' nu se spanzura cand trage toata ziua-n lesa de-si face rana la gat. Nu se spanzura pentru ca nu are caile respiratorii la suprafata, ca omul. This post has been edited by Victoras2001: 26 Feb 2011, 07:52 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Or exista si caini cu depresii si se sinucid saracii. Cum nu pot cumpara Furadan se spanzura cu zgarda.
![]() Dac pui potaia pe lant neuronul ar trebui sa te indrume sa amenajezi spatiul in care se deplasaeaz ocnasul in asa fel incat sa nu i se poata intampla vreo belea. Caine pe lant= ocnas incatusat bagat la recluziune ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Corect. Dar aici era vorba de altceva. Vecinul meu a omorat cainele si-a spus ca s-a spanzurat. Ala nu era caine sa se spanzure. Poate mai gasesc poze prin PC. Era o catea f desteapta si iubitoare. Numai ca, marele ei pacat era ca trebuia sa se hraneasca. Fusese crescuta in bloc, la Bucuresti. Intre mancare si mangaieri alegea mereu mangaierile.
In momentul in care am ajuns acolo si-am vazut animalul in ce hal e, ne-am apucat si i-am dat potol. Am taiat o sticla de 5l si-am umplut-o cu ciorba, resturi si paine. A mancat-o pe toata, iar in timp ce manca chelalaia. Unei prietene i-au dat lacrimile. De atunci am hranit-o zilnic. Cateaua aia statea legata, chiar la nasul meu. E adevarat ca se "spanzura" cu lantul pentru ca era cotetul pus langa un nuc si se tot infasura in jurul lui. Numai eu stiu de cate ori am desfacut-o. Dar de aici pana la moarte e cale lunga. Intai n-a mai aparut, iar cand l-am luat pe vecin cu "bai frate, ce dracu pute de nu se mao poate sta in curte" ne-a zis "aaaa, pai a murit Paștoi" (asa o botezasem eu). adica el ar fi mers pe burta daca nu l-ar fi dat de gol mirosul. Ca sa nu mai spun ca se vaita zilnic ca el n-are ce sa faca cu cateaua, ca i-au bagat-o aia pe gat si tot asa. Io voiam s-o pun pe topic aici, poate o lua cineva, dar n-am mai apucat. Un nenorocit... |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pai io ce zic . Cainele se spanzura numai daca il pui intr-un loc nepregatit unde se agata lantul. Altfel numai daca il atarna in streang dragoselu
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kog |
![]()
|
ma io is cu constiinta impacata. Am facut tot ce am putut sa nu il leg, dar distrugea tot, sarea gardul la vecini iesea in sosea, mi-a ingropat papucii, etc. Am cumparat plasa de sarma si am supra inaltat gardurile cu inca 70 de centimeetri nu a fost destul. L-am legat, am izolat zona aia tot cu plasa tocmai sa nu se spanzure atarnand in lant, acuma nici nu puteam sa-i las lant de juma de metru. pur si simplu sarea in inaltime, ajungea si la 3 metri daca avaea ceva punct de sprijin. Am mai scurtat lantul cat sa nu ajunga la vie sa se spanzure, dar dobitocul tot a reusit
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
De dresaj ai auzit?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ii citisei din Filip?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kog |
![]()
|
da ma m-am tras cu calculatorul langa el, dupa juma de ora incerca sa zboare. Cum naiba sa dresezi un tomberonez? Nu aveam ce sa ii fac, parintii au vrut sa-l tine io i-as fi dat drumu de mult
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Daca-l ai de mic il dresezi usor.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
kog |
![]()
|
de mic l-am avut, si am mai avt caini, si i-am "dresat" destul de usor sa nu distruga, am avut o catea tomberoneza nici nu stiai ca exista, facea gura numai cand intra cineva strain, nu ingropa papuci, nu umbla pe acoperis nu distrugea nimic, nu sarea garduri. Unii is pur si simplu irecuperabili, sa fi vazut cand fura perna de ace a lu mama, si cam odata pe saptamana trebuia sa ii scot acele din bot, daca nici atata nu tinea minte, ce sa-i fi facut?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ia uite grecule ce trebuia sa faci tu cu Tarra
http://www.protv.ro/video/romanii-au-talen...riul_12903.html ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Io cred că grecul e de fapt o unguroaică tânăra.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Cand zici "unguroaica tanara" imediat te duce gandu' la niscaiva blestematii.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Zoofilu' dracu'. Pai acum intelegem de ce s-a spanzurat cainele lu' kog. Ai avut treaba prin Lipova recent parca?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bion |
![]()
|
Io nu-l cred pe contrabandistul de masline in stare de asa ceva. Cred ca la concurs s-ar prezenta invers: Tarra cu dresaj la Markos Grecu
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Plimbarea de azi
![]() E dresata, asculta de comenzi, pe stradutele din cartier (mai putin circulate) o las libera. Ii place libera ![]() This post has been edited by Markos: 26 Feb 2011, 23:12 Attached thumbnail(s) 26022011913.jpg ( Size: 530.63k ) Number of downloads: 349 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Aia e poza facuta cu Galaxy (ca parca din asta ti-ai luat)?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nu, aveam la mine N78-ul.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cu aifonu iesea mai bine.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Are cap frumos, dar nu inteleg ceva. La varsta ei nu trebuia sa aiba nasu' negru?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ai vazut tu de vreo lady sa nu apeleze la cosmetice, farduri si alte cele care sa-o ajute sa-si ascunda varsta?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Stiam ca nasul deschis la culoare arata varsta inaintata. Nu cred ca e o caracteristica a rasei culoarea asta de barna. Iar Tarra nu cred ca are mai mult de 3-4 ani.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
Culoarea nasului se deschide de la frig. Nu ma întreba de ce, ca nu stiu.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bion |
![]()
|
Nu toti cainii are nasu`` negru.La Tarra s-a decolorat din cauza sucului de lamaie
![]() PS Daca ii spui Tara fara doi de r se prinde? ![]() Inginera mea e mai proletcultista nu are decat level tehnic. Domnisoara inginera( care e in curs de schimbare a tinutei de iarna cu aia de vara) si noul ei gadget ![]() 27022011005.jpg ( Size: 605.22k ) Number of downloads: 214 This post has been edited by bion: 27 Feb 2011, 18:07 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th May 2025 - 23:27 |