Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Atunci adu muntele la Mahomed.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ba sta, daca nu cuplezi tractiunea integrala.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Intai trebuie stabilit un diagnostic...ca sa poti prescrie un tratament. Daca nu poti sa duci cataua la doctor, poate reusesti sa duci doctoru' la animala. Ideea e ca in mod cert o sa trebuiasca facuta o toaleta auriculara riguroasa, si nu cu betisoare de urechi sau cu servetele. Apoi se aplica untratament local cu substante pe baza de antibiotic/antifungic sau antiparazitar, in functie de tipul de otita diagnosticat. Se mai da si pe gura sau injectabil un antibiotic daca e nevoie....se mai face si o injectie cu un antihistaminic pentru a reduce pruritul.... .
Daca vrei doar sa o feresti de muste....ori cumperi un spray Neo Caf sau Terramycin si ii dai de 2-3 x/zi acolo unde vezi tu ca are sange. Sau pisezi cateva pastile de naftalina si ii pui praful ala in zonele "sangeroase". |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Sau îi dai drumul sa fuga.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Poate are norocul si gaseste un stapan mai interesat.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE A murit un Om. Câinele sau credincios s-a culcat alaturi si a murit si el. Si iata sta sufletul omului, alaturi sufletul câinelui, în fata unei porti pe care scrie ”Rai”, iar mai jos: ”Intrarea cu câini, strict interzisa”. Se uita omul si nu intra pe poarta aia. Mai merge el cât merge si vede o alta poarta pe care nu scria nimic, doar un batrân ce era asezat alaturi. - Ma scuzati, batrâne… - Petru ma numesc. - Ce se afla dupa poarta asta? - Raiul. - Cu câinele se poate? - Desigur. - Dar mai devreme ce poarta era? - Acolo era iadul. Pâna la Rai ajung doar acei care nu-si parasesc prietenii. |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Mi-a placut tare mult povestioara asta.
O stiam deja.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
unul dintre muncitorii care imi lucreaza la viitoarea casa, m-a intrebat daca nu vreau si un caine, ca el are destui si acum baiatul lui i-a mai adus in curte si un pui de labrador de la nu stiu ce alt vecin. eu, care oricum doream sa adopt macar un pui de maidanez, i-am spus sa-l aduca.
m-am uitat eu pe net, si la multe caracteristici chiar pare a fi labrador, mai ales ca acum (are vreo 3 luni) a inceput sa i se ingroase si coada destul de mult. cei care ati vazut pui de labrador (ca doar de pe net nu imi dau seama), puteti sa imi spuneti macar cam cat la suta are labrador in el? (ca daca era rasa pura nu prea cred ca imi pica moca....) Attached thumbnail(s) DSC04564.JPG ( Size: 879k ) Number of downloads: 395 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Imi pare rau sa-ti spulber iluziile da' labradoru' cred ca doar a trecut prin zona cand femela era montata.Este un caine comun ca multi altii.
Niciodata nu vei vedea labrador cu pete albe.Asata ca un detaliu la prima vedere. Deci sa-ti traiasca sanatos ca-i tot caine! Cu atat mai mult cu cat este isteria asta cu maidanezii esti de apreciat.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
vic24 |
![]()
|
nu-mi spulberi iluziile, eu il iubesc pentru ca e o dulceata de catel si este foarte cuminte si destept, nu pentru "rasa".
dar am intrebat si eu, ca nu ma pricep la caini, am gasit ceva asemanator cu al meu aici: http://dogsnpawz.com/tuesdays-tails-10-bea...for-a-home.html sa ne fie sanatosi toti cainii din curti, si.... sa vedem ce facem cu cei maidanezi, ca oricat as iubi eu animalele, nu pot fi de acord ca ele sa traiasca libere prin orase..... This post has been edited by vic24: 6 Sep 2013, 08:03 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Ala-i tot o corcitura deci prea putin labrador din ce se vede.
N-are importanta sanatos sa fie! |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
vic24 |
![]()
|
multumesc, si al tau la fel !
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Multam!
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Cu o luna in urma, fiica-mea a primit de ziua ei de la un baietel din vecini doua cateluse:
Bitches.jpg ( Size: 22.1k ) Number of downloads: 334 Una din ele a disparut a doua zi (a iesit in strada si a luat-o cineva, dupa spusele copiilor). Cea care a ramas este o nebunatica, are boala pe ouale unuia din motani, cum il prinde cu coada ridicata cum il apuca, odata l-am surprins mieunand indurerat cu cateaua atarnata de scrot (pocket bitch e jumate cat motanul): Missy.jpg ( Size: 76.88k ) Number of downloads: 318 PocketBitch.jpg ( Size: 97.35k ) Number of downloads: 356 Aseara mi-a mai adus fiica-mea inca un catel, l-am hranit si se pare ca n-are de gand sa plece, tre' sa le fac o cusca astora mici, deocamdata catelusa doarme cu ciobanescul... This post has been edited by Wolfman: 6 Sep 2013, 09:36 |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Da' la tine-i adapost de-ti tot aduc pui?
![]() Micutu' ala din ultima poza are ceva de Jack Russel.. Sa-ti traiasca sanatoasa menajeria! Si fata miloasa! |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Daca tot se vorbeste de caini boschetari, am si eu unu' mic, dar al dracu de rau...
![]() Attached thumbnail(s) IMG_1155.JPG ( Size: 2.05mb ) Number of downloads: 175 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Merci, la fel, Iulia!
Da, e cam un fel de adapost, in ultimii cinci ani mi-a adus 8 catei abandonati, doua catele pechineze din care una a facut 5 pui (puii i-am dat le prieteni), cativa pisoi fara ochi care nu au supravietuit desi le-am dat lapte cu seringa cateva zile. Motanul alb l-a adus anul trecut cu labuta dreapta zdrobita, l-am adoptat si a ramas la mine, nu-i in stare de nimic , il bate de-l zvanta celalat motan cand mai vine pe-acasa.... This post has been edited by Wolfman: 6 Sep 2013, 09:52 |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Wolfman,poate le si spui inconstientilor care lasa femelele la fatat din greu ca s-a inventat si sterilizarea,mama ei de viata..
![]() Vezi ca de obicei se exploateaza la greu milostenia celor care nu pot refuza puii nedoriti.. Uite problemele de unde vin.. Si altii zic ca,vezi Doamne, la tara-s in lanturi si nu se pot cotarci.. Off.. Bine zis,l@u.. Omoara bestia aia tot ce prinde? This post has been edited by iulia_boris: 6 Sep 2013, 10:01 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
QUOTE de ce il chinui cu lantul ala ? fiindca-i rau, de aia ![]() e o intrega poveste si aici, ciinele sa fie legat , in tarc sau slobod ![]() fiiecare procedeaza cum ii convine, lui nu ciinelui |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Fiecare face ce vrea dar trebuie sa fie ceva temporar nu permanent.
Altfel nu stiu de ce se mai mira oamenii ca-s muscati de proprii caini? Da' ce zic io, ca ala-i animal si trebe tinut in lant de 1m, ce atata plimbare? |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Wolfman |
![]()
|
O singura data am incercat sa pun carpatinul in lant pe la 7-8 luni, aveam oameni la treaba in curte si le varsa troacele. A facut o criza de nervi de numa-numa, parca turbase in 5 minute. I-am facut ulterior tarc iar seara ii dau drumul prin curte.
|
--------------------
Opel
MOKKA X
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(l@u @ 6 Sep 2013, 10:51) De unde ti-ai dat seama ca e "chinuit"? Lantul ala are vreo 5 metri lungime si este prins "de o sârmă" lunga de 30-40 de metri, pe toata lungimea curtii. Are loc cacalau sa se desfasoare. Oricum, o data la 2 zile il las liber in curte si de 2 ori pe saptamana, vara, il duc la lac, unde ii place la nebunie. Zilele astea sunt niste muncitori la tara si este legat "in punct fix" pentru a nu incurca lumea. Ziua este legat, seara, dupa ora 6 este liber in curte pana dimineata la ora 7 cand pleaca ai mei. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Aka qed: caine invatat
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Wolfman |
![]()
|
Nu stiu carui caine ii place in lant, pana la urma "viata de caine" trebuie sa aiba un model... Un coleg are un bichon, vede un rasfat catelul ala de mi-as dori sa fiu in locul lui viata viitoare
![]() Poza cu Peticel (ultimul venit) suportand cu stoicism provocarile la joaca ale Lolitei; e cam praf, numai el stie ce smotoceala a vazut de la fiica-mea azi, nici mancare nu-i prea trebuie. Attached thumbnail(s) Peticel.jpg ( Size: 90.56k ) Number of downloads: 222 |
--------------------
Opel
MOKKA X
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Are o privire resemnata ca un condamnat la streang.
This post has been edited by bion: 6 Sep 2013, 17:57 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Wolfman |
![]()
|
Te cred, Lolita nu-l lasa o clipa, cred ca la noapte pleaca-n lumea larga!
![]() |
--------------------
Opel
MOKKA X
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:56 |