Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Nu.Urmarea pestii de pe luciu'..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Florile-s pentru desert?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
La București nu.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Markos |
![]()
|
Promoții interesante la potol pentru câini la emag, mărci superpremium (Hill's, Royal Canin etc).
exemplu |
--------------------
Reno
Megan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
N-au nici Orijen, nici Acana. Deci n-au superpremium.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Markos |
![]()
|
Ok, premium
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Azi am schilodit un maidanez. N-am vrut, se culcase sub o roata si nu l-am vazut. Am auzit doar schelalaitul disperat dupa ce i-am rupt piciorul. Am vrut sa-l duc la vet, dar a fugit in 3 picioare. Era prietenul prostovanului meu...
![]() This post has been edited by DannyY: 30 May 2014, 19:50 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Markos |
![]()
|
Nașpa
![]() Să ne povestești ce visezi in următoarele 8-10 nopți. Vezi că e și topic. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Multam. Oniromantia n-a fost niciodata o pasiune a mea, da' o sa ma straduiesc...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
De interpretat ne ocupam noi. Tu decit sa ne povestesti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
ai greșit topicul.... mergea perfect la bancuri.
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(Markos @ 30 May 2014, 20:18) Promoții interesante la potol pentru câini la emag, mărci superpremium (Hill's, Royal Canin etc). exemplu Dacă le iei resigilate, ieși și mai eftin ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Intrebare pt 'vet'.Ai tratat caini cu borelioza?
Al meu este pe tratament dar nu strica niste informatii in plus.Multumesc! |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Suparare mare...
Zilele trecute am dus-o pe d-soara la tuns si la sfarsit tanti dr. mi-a aratat chestia asta ciudata pe care a facut-o d-soara la coada. Doctoreasa mi-a vorbit cateva minute dar era clar ca nu-i foarte sigura pe ea si a facut abuz de termeni medicali din care evident nu am inteles mare lucru, ba ca ar fi posibil sa fi avut nu stiu ce scurgeri de la glanda din cwr ba ca nu stiu ce formatiuni, in fine, ideea e ca e ceva ce arata foarte urat si nu stiu despre ce e vorba. In urma cu un an de zile cand a fost tunsa nu avea chestia aia urata pe coada. Apoi, acum cateva luni a fost operata. Dezvoltase o tumoare la un sfarc la primul rand de tate dinspre coada. I-a fost extirpata tumoare cu sfarc cu tot si a fost sterilizata. Poza e de o calitate modesta, nu ne lasa sa ne atingem de coada ei. Am filmat-o la plimbarea de seara cand e placerea ei sa se tavaleasca prin iarba. Este vioaie, vesela, nu pare sa aiba dureri. Este cocker spaniel, 9,5 ani, nu a avut pui. Tanti dr. mi-a dat o crema dezinfectanta si mi-a spus ca daca in cateva zile nu vedem rezultate sa o duc inapoi la cabinet ca-i face ceva injectii dar care vor fi dureroase. Dupa 3, 4 zile de tratament cu unguent roseata s-a estompat mult, dar tot arata foarte urat. Ati avut caini cu astfel de rani / tumori / bube la coada? Ce ar putea fi? P.S. Nu stiu daca are vreo relevanta, dar de cateva luni am observat ca blanita ei frumoasa, uniform aurie, in zona cozii a devenit patata de un maroniu inchis spre negru. This post has been edited by radian: 9 Jun 2014, 23:06 Attached thumbnail(s) coada.JPG ( Size: 83.43k ) Number of downloads: 379 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Tumora Sticker?
Daca-i asta se fac injectii cu citostatice si se vindeca. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Citostatice? Adica, cancer...
Prima diagnosticare de tumoare canceroasa a avut-o acum circa un an si acum jumatate de an a fost operata. Intelesesem ca din momentul diagonsticarii speranta de viata este de circa 1,5 ani. Uffff.... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Stai asa,ca daca-i Sticker,desi pare incredibil da-i singurul tip de cancer,la caini,care are sanse f mari de vindecare.Dupa injectiile alea.
Acum eu nu stiu daca-i tipul asta de tumora dar eu asa am citit de pe la alti patiti. Si daca ai vedea pozele cu tumorile, inainte si dupa tratament, ai ramane surprins de eficacitate. Multa sanatate! |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 5 Jun 2014, 08:09) Intrebare pt 'vet'.Ai tratat caini cu borelioza? Al meu este pe tratament dar nu strica niste informatii in plus.Multumesc! Da, am tratat si tratez. Insa nu stiu cu ce informatii te pot ajuta, intrucat tratamentul depinde de o serie intreaga de variabile si corelatii ce trebuiesc facute intre valorile analizelor, starea generala a cainelui, raspunsul la tratament...eventualele reactii adverse...etc. Oricum, e un tratament de lunga durata, in timpul caruia o sa stea pe concentratii mari de antibiotice, iar rezultatele sunt uneori nesatisfacatoare. In opinia mea, tratamentul nu se justifica decat la cainii care manifesta forme clinice de boala...cu conditia ca acele semne clinice sa fie datorate exclusiv borliiilor. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Ai dreptate,vet.Asta voiam sa stiu daca-s toate cu happy end.Stiu ca nu scapa de bacterie,cum dealtfel nici oamenii nu scapa,da' macar sa lupte sistemul imunitar cu ea si sa fie cainele intr-o stare acceptabila.El prezenta,clar,semnele clinice si tocmai d-aia ne-am dus la dl,dr.Moscu.Din analize reiese spirocheta borelia+sferoplast.Fara alte coinfectii.Garinii pe dilutiile 1/50,1/100 pozitiv Ig G..In afara de ameteli nu-s alte probleme.
This post has been edited by iulia_boris: 10 Jun 2014, 15:08 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
vet |
![]()
|
Daca esti pe mana doctorului Moscu, eu zic sa stai linistita. Chiar e bun in ceea ce face.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Norocul nostru,al bucurestenilor,ca-l avem pe dr.Moscu.O amica din Timisoara a trebuit sa trimita mostra la el pt diagnosticare.Din pacate tot bullmastiff,da' puioaca,si tot cu borelia..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
vet |
![]()
|
Babesia....borelia...dirofilaria...leishmania....sunt din ce in ce mai des intalnite. Viitorul suna bine! Pentru veterinari...nu pentru animalute!
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Este ca dracu pt ca multi au coinfectii si te trezesti ca trebuie sa 'lovesti' simultan in nu stiu cate bacterii..Efectiv nu stii cu ce sa-i mai deparazitezi.I-am luat acu' Foresto da' si d-asta am auzit ca da rateuri.Desi eu foloseam uleiurile aromate insa f multi stapani ajung cu ei la doctor dupa deparazitari la greu..Pe mine chiar m-a mirat ca Boris n-are decat borelia.Desi ,ca-n banc,nu stiu ce-ar fi fost de preferat..Asta sau babesia..Sau bartonela,erchilioza..La dracu,urasc cracitele alea si pt ca sunt multi oameni infectati cu borelia si ei nici nu stiu.Multi sunt diagnosticati cu scleroza multipla si ei au neuroborelioza..
Eu am zis ca kktu' asta de bacterie vine de pe alta planeta la cat de versatila este. Pot spune ca-i dotata cu inteligenta la cate poate face. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Boris are un posibil cancer tiroidian fapt pt care ne pregatim de eutanasie.Borelioza era un fleac pe langa complicatiile date de tumora din gatul lui.Din cauza asta a facut megaesofag si asta-i fatala.Nu credeam vreodata ca voi ajunge sa recurg la eutanasie in cazul iubitului meu caine.Doar cine a trecut prin asta intelege disperarea mea.Psihicul meu este la pamant..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() This post has been edited by UXE: 30 Jun 2014, 08:13 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:35 |