Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nu ni-l zici?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu prea mă pricep la zis bancuri.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Dar la ce?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
La semafoare.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Nasol, că văd că tot mai multe orașe din țară înlocuiesc senafoarele cu giratorii.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
Betoanele/plasticele de la Vesta-s mai scumpe și automat cu plusvaloare mai mare decât electronica.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
fac și giratorii?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
Ori ce.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Decit semnele.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Un câine holbându-se la poartă.
This post has been edited by Markos: 15 Dec 2014, 00:26 Attached thumbnail(s) 20141209_185711.jpg ( Size: 917.73k ) Number of downloads: 392 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Azi, fiind frumos afara, mi-am scos doamna la o plimbare dupa masa (prin cartier ca am baut un pahar de vin si nu puteam cu masina). Fiind foarte frumos afara (dupa cum am mai zis), plimbarea s-a prelungit dincolo de cartier. Pe la jumatatea drumului, vedem un caine. Nu era cel mai frumos si nici cel mai urat caine. Dar avea niste ochi frumosi. M-am oprit,m-am bagat in seama cu el putin si apoi am plecat mai departe. La un moment dat imi zice madam: vezi ca avem insotitor. Ma uit: catelu'. Mergea frumos la pas cu noi.
Ma n-auzi, deci a mers cainele ala cu noi tot drumul aproape. Am trecut la un moment dat pe langa vreo 3-4 caini aciuati pe undeva, care au inceput sa latre la asta. I-am gonit si asta a mers in continuare pe langa noi. Cand am ajuns la o strada, ne-a asteptat si a trecut cu noi pe zebra. Ma, deci imi placea tare de el. Mai aveam vreo 3-400 de m pana acaa si deja imi faceam probleme. Ii spuneam lu' doamna: tu te duci sus si aduci o bucata de friptura si vezi ce cutie gasesti sa aduci niste apa, iar eu stau cu el jos. Nu-mi mai venea sa ma despart de el. Doar ca, in timp ce dezbateam io problema, ma uit si nu mai era. Ma, da' a mers cu noi exact ca un caine din asta dresat. O lua inainte, apoi se oprea si se uita sa vada daca venim. Io ii spuneam hai, ca venim si noi. Ne astepta, apoi pleca mai departe. Si asta pret de vreo 2-3 km... Ia uite-l (ca am apucat sa-i fac si niste poze): 20141225_145734.jpg ( Size: 4.65mb ) Number of downloads: 360 20141225_145800.jpg ( Size: 3mb ) Number of downloads: 335 <span class='edit'>25 Dec 2014, 16:51:</span> 20141225_145749.jpg ( Size: 5.61mb ) Number of downloads: 324 <span class='edit'>25 Dec 2014, 16:52:</span> 20141225_145752.jpg ( Size: 4.92mb ) Number of downloads: 79 This post has been edited by kum: 25 Dec 2014, 23:00 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
Probabil că avut și un stăpân și o casă, cândva..
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Mai mult ca sigur, pentru ca era mai obisnuit cu oamenii decat cu ceilalti caini bagabonti. Iar dupa ochi ma gandesc sa nu fie vreo corcitura cu ceva mai nobil.
Imi pare rau ca nu am apucat sa-i dau macar o friptura ceva... ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Exact la fel am patit si eu - tot cu consoarta eram. Catelul parea linistit in preajma noastra, si am senzatia ca imaginea unui barbat+o femeie ii dau o anumita stare de calm si apropiere. Daca ai fi fost singur, nu te-ar fi insotit atat de mult.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Markos |
![]()
|
Foarte mulți câini pe străzi, rămași fără stăpâni, din păcate..
Unii pierduți (cazuri accidentale). Alții cu stăpâni decedați sau prin spitale (cazuri fortuite). 90% la sută din cazuri - însă - pur și simplu abandonați pe străzi. Pentru că românul e român. A vrut câine (el, nevasta, copilul, nu contează), s-a plictisit de el sau s-a săturat să cotizeze/meargă la vet/plimbe animalul/strângă după el, așa că i-a dat eject. Pe-ăștia i-aș bate cu funia udă (să mă scuze Dragoș că întinez spiritul Crăciunului, nu mai fac). A mai fost și isteria aia cu câinii din adăposturi ce urmau a fi eutanasiați (după nenorocirea cu băiețelul ăla omorât în parc de o haită de maidanezi). Au sărit rumânii grupa mare, adoptăm! se poate? Ia ghiciți.. După un an, trei sferturi din patrupede erau înapoi pe străzi. Că na, nu-i simplu să ai grijă de-un animal, mai ales dacă ești idiot. This post has been edited by Markos: 25 Dec 2014, 21:00 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
iulia_boris |
![]()
|
IMG_20141225_100342.jpg ( Size: 2.1mb ) Number of downloads: 78 Asta-i norocos.. Markos,asa este din pacate.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ufff, d-soara imi provoaca insomnii...
Am inteles ca femelele din rasa asta sunt mai sensibile, predispuse la boli, dar d-soara tine mortis sa doboare recorduri. In primavara i-a fost extirpata o tumoare canceroasa la o tzatza. Cu ocazia asta a fost si sterilizata (are 10 ani, nu a fatat niciodata, e fata mare...). Vreo 3, 4 vizite la doctoreasa. Operatia propriu-zisa + supravegherea evolutiei dupa operatie. S-a finalizat cu bine. Apoi in vara a dezvoltat niste bube la radacina cozii, cu aspect de piele de crocodil care apoi i-au invadat si "putza". Ne-am speriat de o evolutie a cancerului. A scapat usor, doar o infectie fara legatura cu cancerul, dar inca vreo 6, 7 vizite la doctoreasa pentru tratament. Injectii, unguente, s-a finalizat si asta cu bine. Cu ocazia unei plimbari de seara a "agatat" pe strada un os plat care i-a ramas infipt intre dinti. Am incercat sa i-l scot dar nu am fortat sa nu-i rup dintii. In plus nemernica musca. A doua zi iar la doctoreasa. S-a finalizat si asta cu bine. In toamna i-au aparut niste galme intre coaste. Iar fuga la doctoreasa, care a zis ca-i de rau ... Cu ocazia asta am rugat-o sa-i examineze si o pata care acopera o treime la o pupila. Si asta e de rau ... In noaptea de revelion, cand au inceput focurile de aritficii s-a pisat pe ea de frica. Acum, s-a imbolnavit de tuse magareasca. Se chinuie saraca de mi se rupe sufletul cand o aud cum tuseste. Iar fuga la doctoreasa. A ridicat-o de coada, i-a bagat termometrul in c... de i s-au ridicat urechile instantaneu. N-are febra, ieri o injectie, azi a doua, urmeaza inca vreo trei. Plus decasept pisat cu miere la care a pus botul. Doctoreasa a zis ca nu-i de rau. Adica nu ar avea legatura cu cancerul. Speram, din seara asta da semne de imbunatatire. Am ajuns sa o vizitez pe doctoreasa mai des ca pe rude ... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Vorbesti din experienta?
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
radian |
![]()
|
Azi si-a luat-o d-soara in cwr pt a patra oara. Injectia. Si nu se prea simte nicio ameliorare. Tuseste, saraca, intruna. Doctoreasa a zis ca-i mai face si maine o injectie dar daca nu i se imbunatateste starea ii schimba tratamentul. E vioaie, are pofta de mancare, dar tusea aia seaca e de groaza.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
Fumează?..
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Din pacate tusea aia trece al dracu de greu..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
radian |
![]()
|
Pana nu vad o ameliorare, in strafundul sufletului tot ramane frica sa nu fie o extindere a cancerului mamar. Doctoreasa zice ca nu.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E tuse magareasca.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Acum vreun an parca o cunostinta a avut aceeasi problema (tusea cateaua la greu). Dusa la veterinar, facut tratament, degeaba. A durat cateva luni bune si i-a trecut mai mult de la sine. Nu mai tin minte diagnosticul dat de veterinar din pacate.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
radian |
![]()
|
Ufff, ieri a terminat tratamentul, o serie de 6 injectii. Tusea a cedat mult de tot. Dar, de azi noapte a inceput sa vomite, iar acum vomita saraca cu sange, este apatica si geme incetisor.
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
gabize |
![]()
|
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 11:38 |