Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
fii optimist si tu , ca nu strica!
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Asa facea si Cyrus cand era mic..Nu te speria.Rar o mai face si acum.Poate,iarasi,sughita la greu si nu este motiv de speriat.Cand sunt mici,pana se dezvolta cum trebuie,apar astfel de fenomene.Al meu a ramas cu o bronsita pt restul vietii.Asta pt ca stapanul femelei a avut 'mare' grija de pui..
Dragos,nu-i multa carne sa stii..Pt ca o inima de porc este portia la o masa.Cat de mare este inima de porc? This post has been edited by iulia_boris: 15 Jul 2016, 08:38 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Aha, mersi de incurajare. E drept doctoreasa mi-a spus tot asa.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Pt putin! Ce nu fac io pt cele mai pure fiinte?
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Deci Radian e un pur?
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu e?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nu, ca le mai amesteca.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() Repede va bagati voi, bosorogi rautaciosi... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Chiar asa..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
radian |
![]()
|
Prima zi la birou. Rupti in gura de oboseala dupa cateva ore de joaca. Noroc ca Tobi, motanul, nu foloseste litiera. Catelusa a prins ideea ca Oscar se misca mai greoi si nemernica profita ca ea e mult mai agila, il trage de coada.
Attached thumbnail(s) 20160715_162923.jpg ( Size: 764.89k ) Number of downloads: 354 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Scumpii de ei..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
radian |
![]()
|
Ieri am fost la alt cabinet veterinar. O fi normal horcaitul la cateii cu botul scurt, dar parca totusi bassetii nu au botul chiar foarte turtit iar la Oscar s-a tot agravat de la o zi la alta, plus secretii pe nas si la ochi.
Are bronsita, asa si mi l-au livrat, gata racit. De ieri a trecut pe antibiotice. Minim trei zile si apoi in functie de cum evolueaza. In rest papa tot si e vioi. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Sanatate maxima!
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu ne-ai mai spus cum stă cu răhățeala...
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
Ce sa faca si el? Ca tot plodul, manca, doarme, caca... Am inteles ca e subiect sensibil, nu multi vor sa afle detalii.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Îmi cer scuze. Chiar insist să ne faci buletinul zilnic de analiză, subiectul e de interes maxim.
Iulie 17: 57 de grame, molicel. Maroniu deschis, delicat, cu inserții închise la culoare. Aroma acida cu substrat floral. ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
iulia_boris |
![]()
|
Este ei niste sensibili,radiane..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce fetișuri au unii.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
radian |
![]()
|
Han Solo, ar putea fi o solutie sa ceri drept de moderare pe acest topic si sa ma pui pe post preview. Astfel incat sa pot posta doar ce vrea muschiul tau.
Sau o varianta mult mai simpla, ai alergie la caini, uita de existenta acestui topic. Cand ti-oi trimite tie pe privat raportul zilnic n-ai decat sa iti manifesti nemultumirea, pana atunci mi se rupe de greturile tale! |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Butthurt much?
![]() Mi-am expus părerea cum expuneai și matale buletinul zilnic. N-am deloc alergie la câini. Și asta e frumusețea, sigur că ești liber să postezi ce vrei, și să fi avut drept de moderare, în mod cert reactionam tot așa, adică sigur nu îți ștergeam vreo postare. Da' îmi mențin părerea, updateurile privind rahatul de câine sunt de rahat ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
radian |
![]()
|
Nu inteleg de ce te tot bagi in seama pe subiectul acesta. DragosP mi-a pus o intrebare pe care am considerat-o ca fiind in gluma si i-am rapsuns pe acelasi ton. Dupa care ai venit tu sa ma apostrofezi. Chiar esti convins ca era cazul?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
mai dar sensibilosi mai sinteti voi stapinii de patrupede
![]() desi e un baiat cam "obraznic" ![]() sau asa am interpretat postarile lui deci relax si multe bucurii din partea patrupedului ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bion |
![]()
|
Ca sa vada daca aduni totul.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.467 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bion |
![]()
|
Petrosani. 10 cm . In crestere cu 1- 2 cm.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
In sus sau in jos?
![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
DA!
|
--------------------
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Si ce te rațoiesti?
![]() Io eram sigur,da' mai voiam o confirmare.... ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 13:39 |