Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
miki |
![]()
|
||
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|||
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Cu placere!
Zici ca.i mic? Cand l.am luat pe Cyrus avea 8 saptamani..Dupa vreo saptamana ,sub ochii mei,s.a urcat in canapeaua pe care statea Boris si s.a pisat pe ea.O singura data.N.a mai facut.o niciodata dupa aia. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
precoce....
![]() |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Ce zgarcita..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
miki |
![]()
|
Io la al meu ii dadeam ocazional ( la saptamina sau hai, doua saptamini) un genunchi de vita mai "ïncarcat"
Era singurul "ïtem" la care maraia cind il luam din fata |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
iulia_boris |
![]()
|
Nici un caine de.al meu nu va marai vreodata in fata mea..Inclusiv la scosul osului din gura..
FB_IMG_1470680208737.jpg ( Size: 74.57k ) Number of downloads: 265 Cyrus cu ta'su.. This post has been edited by iulia_boris: 8 Aug 2016, 20:18 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
miki |
![]()
|
Eh... bombanea si el
Oricum il ceda, fara lupta ![]() Si avea doar 27-30 kg nu ca ai tai La dihanii d-ale n-as fi permis nici eu nici macar un "pis" |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ca tot vorbim de meniu cainesc. Tanti cu pricina mi-a recomandat sa-i dau cate o bucata de fruct, soiuri cat mai variate (mar, para, pepene rosu, banana, afine), odata la doua, trei zile. Bassetelul le haleste cu mare placere. Sub nicio forma lapte, cica face limbrici, dar iaurt, sana, chefir, cas dulce, etc. sunt bine venite din cand in cand. Si, nu in ultimul rand, mancare gatita, ceva similar cu ce-mi zice Iulia (Saru-mana!). Orez, paste fainoase sau arpacas, fierte cu carne de vita sau organe interne de vita, si legume cat mai multe. Evident, fara condimente.
Haleste asta cu o pofta, greu de imaginat. De cand intra in casa, face ca trenul, pana ii scot hamul urla, apoi merge glont la tava unde e blidul lui cu mancare. In timp ce mananca scoate tot felul de sunete de placere, tropaie din picioarele cracante din spate si da din coada ca nebunul. In cinci saptamani de cand il am, de la 2 kg a ajuns la 5. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu ne-ai mai zis cum e cu purgația...
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
E pe drumul cel bun, dar nu discutam despre subiecte gretoase.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pune-i scortisoara in orez, o sa se cacariseasca cu arome exotice.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 8 Aug 2016, 17:08) Se pisa sigur al tau ca sa.i arate temporarului ca el e seful. Azi dimineata l-am prins in flagrant pe cainele care sta temporar la noi cum se pisa pe canapea apoi dadeau cu labele ca si cum ar fi vrut sa ascunda ceea ce a facut. De fapt m-am trezit zgomotul pe care il facea cand dadea cu labele. Nefiind cainele meu, am lasat-o pe prietena mea sa se ocupe de aplicarea masurii de corectie si de curatare. Ca fapt divers ieri dimineata Jerry a avut putin diaree, drept pentru care s-a dus si cenzurat in baie, in cada de dus. Astfel, avand in vedere cele de mai sus, inclin sa cred ca doar cainele temporar se pisa pe canapea. QUOTE(miki @ 8 Aug 2016, 17:40) Dar insist pe varianta bio Multumesc. Incerc diseara varianta bio cu lameie. Cumva ai ideea care este proportia intre apa si sucul de lamaei (am vazut in link ca la otet este 1 la 1, insa la lamaie nu scrie nimic). |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Merge basset la protap?
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
Da' ce racituri bune ar iesi din urechi...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(gibonu @ 9 Aug 2016, 10:53) Azi dimineata l-am prins in flagrant pe cainele care sta temporar la noi cum se pisa pe canapea apoi dadeau cu labele ca si cum ar fi vrut sa ascunda ceea ce a facut. Nu e pisica. Nu incearca sa ascunda nimic. Ala e un gest dominant practicat de masculi in special cand sunt si alti caini in jurul lor. Incearca sa se impuna ca mascul alpha. A avut si blanosul gesturi din astea (pe afara) cand a ajuns la maturitate, l-am potolit urgent. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Ei,m.am inselat io..L.am acuzat pe nedrept pe micut..Daca se invata sa fuga in cada in caz de diaree esti un fericit si ai caine istet..Al meu nu.i asa de istet..
radian,fa.i portii mai mici si nu.i da cat vrea ca se ingrasa prea tare si nu.i sanatos pt el.Fructe si legume crude cu masura ca astia fac niste gastrite urate si dup.aia nu mai scapi de ele. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
radian |
![]()
|
Cantitatea dr mancare pe care o primeste este strict controlata. Nici pe de parte nu primeste cat si-ar dori el. Cand am zis fructe am precizat: o bucatica la 2, 3 zile, de exemplu o jumatate de caisa sau pepene rosu o bucata cat o treime dintr-un pachet de tigari.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Am inteles.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
gibonu |
![]()
|
QUOTE(bmwh548 @ 9 Aug 2016, 14:21) Nu e pisica. Nu incearca sa ascunda nimic. Ala e un gest dominant practicat de masculi in special cand sunt si alti caini in jurul lor. Incearca sa se impuna ca mascul alpha. La cainele respectiv nu este cazul de mascul alfa. Uneori se misca cam in reluare, chiar si atunci cand mananca. Este un caine care nu imi place, pentru ca este santajist. A invatat repede ca cu mine nu ii tine vrajeala si ca si-o ia pe coaja de fiecare data cand face prostii, drept pentru care acum se victimizeaza. Nici macar nu il ating si incepe sa schelalaie de parca cine stie ce ii fac. Cand este cazul si-o ia si Jerry pe coaja, insa el nu a schelalait niciodata. Asta cu pisatul pe canapea tot din rautate o face, pentru ca ar putea foarte bine se se pise pe jos. QUOTE(iulia_boris @ 9 Aug 2016, 18:04) Daca se invata sa fuga in cada in caz de diaree esti un fericit si ai caine istet.. Sa speram ca il tine si n-a fost doar un caz izolat. In alta ordine de idei, o problema mai ciudata: Jerry mananca caca de la pisica. Este vreo solutie sa-l dezvat? This post has been edited by gibonu: 11 Aug 2016, 11:36 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gibonu |
![]()
|
@DragosP
Corect. Cum de nu m-am gandit sa scap si de canapea si de cele doua pisici (de vreo luna mai avem o pisica mica). |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
DragosP |
![]()
|
Păi vezi că-s destule articole pe net care spun că la câini nu-i anormală coprofagia. Și că se poate încerca dezvățarea animalului.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gibonu @ 11 Aug 2016, 11:33) In alta ordine de idei, o problema mai ciudata: Jerry mananca caca de la pisica. Este vreo solutie sa-l dezvat? il faci sa il doara burta o data si nu mai se atinge dupa aia. sau il dresezi sa manace doar de la tine/sotie, nimic de pe jos. This post has been edited by b76bgaarh: 11 Aug 2016, 11:59 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by M.C.: 11 Aug 2016, 13:21 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Litiera,ca si io am 2 mate,este in Wc.ul de serviciu iar la usa am montat un gardulet d.ala de lemn ca sa n.ajunga fraierul..Astia pot gusta rahatu' toata viata lor fara sa.i poti dezbara..Scabros dar in lumea lor nu.i.Dupa cate stiu astia zic c.ar fi o deficienta de nu's ce vitamina B..Dar eu cred doar ca le place pur si simplu.Stiu destui caini care indiferent de dresaj tot haleau.Boris n.a avut obiceiul asta in schimb Cyrus mai gusta si acum..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
O fi ca_cafeaua aia scumpa din The Bucket List...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 08:12 |