Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai ala imi bate cainele
![]() ![]() |
--------------------
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
oricum într-o gospodărie cu câine și pisică, pisica e șeful.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Sef care face ce vrea. Daca vrea nici macar nu coboara de pe gard.
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Dragos,ai tai sunt? Sa fie sanatosi!
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Săr-na!
Doi sunt deja promiși. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Da, dar ai si dreptul sa faci ce vrea ea.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 21 Sep 2016, 09:50) Miti a noastra e o pisica cuminte, serios spun.Cat a fost mica s-a jucat ca nebuna, avea un babau sa ne muste de degetele de la picioare si sa se joace cu hartii facute bilute in rest nu s-a catarat nu a stricat prin casa, dar in mod special nu si-a facut niciodata nevoile in casa, face doar la baie unde are si mancarea.Plecam dimineata si venim dupa amiaza acasa, nu isi face nevoile prin casa. Aaa nu va spui perioada in care aveam si pisica si soarece in casa, radeam de pocneam cum se jucau. https://www.youtube.com/watch?v=fu6a9JhlCxs This post has been edited by l@u: 21 Sep 2016, 20:12 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Pana l-a mancat ...
|
--------------------
**
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Ai vrut sa.i provoci hamstericului un infarct?
Adevarul ca si la mine Kira,asta fiind aia mai mare,este cumintica fata de Lola dementa.Dar si Lola este deosebita in felul ei si te face s.o iubesti. This post has been edited by iulia_boris: 22 Sep 2016, 06:15 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu ma consider norocos.
Am luat cainele sambata si deja de luni face pipi doar pe covorase absorbante, daca ar face si kk ar fi minunat. |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Covorasele-s pe canapea?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
Ma confunzi
![]() |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
luck33ro |
![]()
|
Unde gasesti covorase absorbante? Eu am numai paturici ...
|
--------------------
**
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Tu???
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pai de cand il apuca pana ajunge la buda se picura tot.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
Amandoi cateii au primit azi cate un os de vita. Nemernica de catelusa, pe al ei l-a ascuns repede intr-un vas mare plin cu pamant dar fara plante. Acolo-i seiful ei cu comori, dupa care l-a luat pe al lui Oscar l-a ros, iar, prostanacu in loc sa si-l apare latra a paguba.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
a invatat de mic cum e bine sa te porti cu femeile.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
Vad ca bate vantu' pe aici de mult timp.
Asadar, Jerry la 6 luni. 01.jpg ( Size: 90.78k ) Number of downloads: 130 Si o poza artistica, facuta de prietena mea. 02.jpg ( Size: 34.77k ) Number of downloads: 131 Pe holul blocului, asteptand sa bag pisicile in dormitor. 03.jpg ( Size: 40.66k ) Number of downloads: 134 Starea de conflict intre Jerry si Pice (pisica mare) persista, insa incercam sa o atenuam. Jerry vrea sa se joace cu pisica, da din coada cand se duce spre ea, insa pisica nu ii percepe intentiile inofensive si ia imediat pozitia de atac. Apoi Jerry la randul lui se sperie si vrea sa atace si el, asa ca ii tinem separat. Cu Gina (pisica mica) nu are nicio problema. Singura paguba pe care a facut-o in casa a fost canapeau, care oricum trebuia schimbata. 04.jpg ( Size: 58.35k ) Number of downloads: 133 05.jpg ( Size: 76.04k ) Number of downloads: 131 Vina prinicipala este a noastra si nu a lui, pentru ca am uitat intr-o zi sa protejam canapeau. Cam asa arata canapeau protejata, astfel incat peste zi Jerry sa nu se mai atinga de ea. 06.jpg ( Size: 51.98k ) Number of downloads: 52 07.jpg ( Size: 103.02k ) Number of downloads: 52 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
luck33ro |
![]()
|
![]() ![]() ![]() Giboane da ce faci cu septelul cand pleci in vacante? PS - Jerry trebuie tinut in cusca, pana ii creste mintea ! This post has been edited by luck33ro: 2 Nov 2016, 18:16 |
--------------------
**
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pare un ciine capabil. Imprumuta-i-l si lui Radian doua saptamini, al lui nici un slap nu e in stare sa roada.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Ia cainele cu el si pisicile raman acasa.Eu asa fac.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
luck33ro |
![]()
|
Cainele ala nu as avea curaj sa-l iau nici cu cortu
![]() 2 Nov 2016, 19:54: Nici macar nu cred ca e caine ![]() This post has been edited by luck33ro: 2 Nov 2016, 18:54 |
--------------------
**
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
De fapt cainele ala si-a luat doi oameni sa-l ingrijeasca.
Oskar sireacu abia umbla ,ce sa roada ![]() ![]() Gibonu, inainte era azilantu ala terorist. Jerry cum de roade tot? |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
roade da' nu se mictioneza pe canapea
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
bion |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
luck33ro |
![]()
|
canapeaua zici ca-i din walking dead
![]() |
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:38 |