Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
iulia_boris |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|||
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Il certi de fiecare data cand haleste/roade ce nu trebuie. E greu la inceput, dar daca iei atitudinea "nu ma lasa inima" mai rau faci. Si blanosul era aspirator prin casa, acum pot sa-l las singur linistit ca nu se mai atinge de nimic (ma rog, usa la bucatarie e inchisa ca acolo se mai lasa diverse haleli pe masa si nu se poate abtine).
Cand era mic mi-a ros mastile boxelor, casti, manerele surubelnitelor etc. Acum nu se mai atinge de ele nici daca i le pun in bolul de mancare. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
SI cu ce il certi: cu facaletu sau cu prosopu ud?
|
--------------------
**
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Bataia si cearta sunt sinonime la tine? Te compatimesc.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(radian @ 22 Dec 2016, 08:53) Oscar a facut o obsesie pentru sosetele mele. Ticalosul, cand apuca, le fura... Asa ca am sacrificat o pereche si i-am facut o mingiuca din ele. Jucaria perfecta. Nu exista placere mai mare decat sa se joace cu ea. Incearca sa porti sosetele o perioada mai lunga. Pana stau rezemate de calorifer ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pentru blanos cu cat ar avea miros mai puternic cu atat ar fi mai tentante. Are alta scara de valori...
![]() Cand am nevoie sa-l pun la punct aplic o metoda, citita pe net, care cel putin in cazul lui Oscar da rezultate. Il prind de ceafa, il zgaltati de cateva ori si apoi il lipesc cu botul de pamant si il tin asa cca. 10 secunde. Actiunea este insotita de cearta de rigoare altfel isi imagineaza ca e doar o joaca noua. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
4 zile!
This post has been edited by ady77: 26 Dec 2016, 22:20 |
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
luck33ro |
![]()
|
Cred ca nu-i place modelul papionului...
|
--------------------
**
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Cred ca nu-i plac petardele..Pt caini sunt un cosmar..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
luck33ro |
![]()
|
Cainii de vanatoare si cei de paza si aparare nu trebuie sa aiba fobii din astea...
![]() This post has been edited by luck33ro: 3 Jan 2017, 10:32 |
--------------------
**
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Da,cum sa nu..In teorie..Un caine neexpus la mediu agitat,cu zgomote,trafic unde sa se obisnuiasca cu galagia va fi speriat la bubuituri.Sau orice fel de zgomote.La testele pt caini de vanatoare putini caini trec testele.Aia de paza la fel sunt daca nu faci dresura cu ei in sensul asta.Putini caini se mai nasc cu calitatile astea.
This post has been edited by iulia_boris: 3 Jan 2017, 11:31 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
luck33ro |
![]()
|
Sunt caini care au in gene trasaturile repective si se cunosc de mici... Aia sunt cainii de lucru ideali
![]() |
--------------------
**
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Apti pentru USR.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
iulia_boris |
![]()
|
Stiu,luck..Si de obicei sunt aia mai putin aratosi..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
luck33ro |
![]()
|
Normal... ca nu le da natura toate alea unuia singur
![]() |
--------------------
**
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
Ma asteptam sa fie mai speriat de petarde si artificii, insa doar s-a refugiat discret in baie.
Pana atunci, in seara zilei de 31.12 ne-a facut bucuria si s-a pisat in pat, pe asternuturile abia schimbate. Pana acum nu a facut chestii din astea, nu prea stiu ce l-a apucat. S-ar putea sa perceapa dormitorul ca teritoriul pisicilor, unde el nu prea are acces. Dupa minte mea nu ar fi trebuit sa aibe acces deloc, insa i se mai permite. Probabil ca a vrut sa marcheze acel teritoriu ca fiind al lui. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
ady77 |
![]()
|
Oricum de cativa ani incoace e parfum problema cu petardele. Cand aveam dog german-ul incepeau pocnitorile pe la inceputul lui noiembrie si se terminau pe la sfarsitul lui ianuarie. Il scoteam afara noaptea pe la 2-3. De revelion nu iesea, dar nici nu facea in casa, se tinea mai bine de 24 de ore.
|
--------------------
|
iulia_boris |
![]()
|
Femela aia a ta a fost belea..Mai rar asa ceva..
gibon,a marcat omu' teritoriul.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
ady77 |
![]()
|
Daca iti spun ca era bolnava si ii facea veterinarul furosemid (parca) si ne-a spus doctorul sa nu o certam ca o sa faca in casa de la medicamente. Si tot nu facea... De aia am si dus-o la tara, ca sa nu o mai chinui la etajul 4. Imi lipseste si dupa 10 ani...
De aia mi-a fost greu cu pisarcosul asta. Dar s-a invatat si asta afara, are vreo 2 saptamani de cand nu mai face deloc in casa. Si cel mai important e ca se cere afara, se agita iti dai seama ca vrea sa iasa. Nu mai trebuie sa il scot preventiv. In bucatarie nu reusesc sa il invat sa nu mai intre, dar cred ca e din cauza pisicii. |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Azi am fost cu Oscar la cabinetul veterinar sa-i cumpar zgarda antipurici. Pe ce aveche a pierdut-o. L-am cantarit cu ocazia asta, are 18 kg la 8 luni fara o saptamana.
In casa mai face cand si cand, numai dimineata. E drept desteptarea este la 7 si din casa plecam la 9. Nu vreau sa-l invat cu iesitul la prima ora ca n-am chef sa-mi faca el programul si din pat sa sar direct in ghete sa-l scot pe tanarul la pisu. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
La 6.10 e afara. Ca daca se misca trebuie sa se pise. Ca si eu primul drum dimineata la baie il fac.
|
--------------------
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
mai puneti si voi poxe
![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
radian |
![]()
|
Fie omul cat de mic, dupa masa doarme un pic. Oscar in vizita la Petrica (pisicul negru) si Pitipoanca (pustoiaca cu blanita oxigenata).
Attached thumbnail(s) OSCAR_1.jpg ( Size: 20.37k ) Number of downloads: 137 OSCAR_2__2_.jpg ( Size: 70.29k ) Number of downloads: 140 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bmwh548 |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 3 Jan 2017, 16:36) QUOTE(Cosstel @ 3 Jan 2017, 17:25) ![]() Albitura la tavaleala... Si celalalt urecheat de care mai am grija ![]() This post has been edited by bmwh548: 3 Jan 2017, 18:25 Attached thumbnail(s) IMG_20160413_083409784_HDR.jpg ( Size: 236.5k ) Number of downloads: 63 IMG_20160413_083417686.jpg ( Size: 289.97k ) Number of downloads: 62 IMG_20160413_083420553.jpg ( Size: 253.41k ) Number of downloads: 30 IMG_20160413_083424390.jpg ( Size: 241.76k ) Number of downloads: 29 IMG_20160413_083430518.jpg ( Size: 250.93k ) Number of downloads: 32 IMG_20160805_150353627.jpg ( Size: 237.78k ) Number of downloads: 37 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
![]() dar tot nu m-as baga sa cresc o lighioana din asta ![]() prin 2008 la resedinta din afara bucurestiului se pripasise doi maidanezi pe linga casa, un el si o ea el un milog de ti se baga in suflet, ea nici ca te puteai apropiai de ea sa o mingii astia fiind in gasca se luau la cearta cu un mioritic bucovinean al vecinului si la un momendat se intimpla ca asta sa scape si glont in curtea mea, in doi timpi si trei miscari la pus la punct pe el si acum o alerga pe ea sa-i faca declaratii de amor asta, salbateca dadea ture in jurul casei si cum ajungea in dreptul sufrageriei se urca cu labele din fata si latra cu disperare sa o poata auzi cei din casa, si iarasi tura in jurul casei cu amorezul dupa ea nu-i mai era tirsa ca ma apropii de ea, nimic, disperata imi cerea ajutorul ![]() intr-un tirziu a venit vecinul si si-a recuperat animalu, un scump si asta |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 07:06 |