Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
miki |
![]()
|
||
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu-i mai arata poze cu catele goale.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Oricum, imagineaza-ti cum ar arata fara contragreutati....
![]() |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cand fuge, e drept nu se intampla prea des, zici ca-i ca un soldat aflat pe campul de instructie, echipat cu toate alea, lopata de sapat transee, sacul cu masca de gaze, etc, etc.
Toate ii flutura si i se balangane, oole, puta, urechile, falcile, surplusul de cojoc de pe piept. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Ai mei,nici unul,n.a avut mania cotaitului..Si de fapt e chestie de dominare la varsta asta.Corecteaza.l si va intelege ca nu.i mumos sa cotai lumea.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cei care aveti caini de apartament, cat de des ii spalati? Pe net am gasit sfaturi ca ar fi recomandat de 2, 3 ori pe an, mai ales daca sta mult pe afara, pe timp de iarna. Un cunoscut care are dalmatian, batran rau, il spala saptamanal. Nu l-am mai spalat de vreo doua luni bune, pute de-mi muta nasul. M-a trezit din somnul de intretinere cu putoarea lui. Deja i-am pregatit baia...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Se spala rar. Dar, daca pute, pute! Il speli, ce sa faci? Doar n-o sa-l dai cu deodorant!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu îl spãl lunar. Știu ca ar trebui o data la 3-4 luni dar miroase a pute dacã îl las mai mult de o lunã.
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
Incepe tragedia...
Are o spaima organica de tot ce inseamna motor electric in functionare. Am pregatit feonul pentru uscare. De cand l-a vazut evita strategic sa mai intre in sufragerie. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Al meu fuge cand vede furtunul de udat. De flex sau bormasina nu--i e frica, trebuie sa-l gonesc sau sa-l leg. De spalat l-a spalat ploaia intotdeauna, foarte bine
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Al meu iubește apa.
|
--------------------
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
O data sau de doua ori pe an complet. In zona genitala si labutele ceva mai des (mai ales vara ca-i put laboantele de-ti muta nasul). Poti incerca si detergent uscat. Nu se compara cu o spalare clasica, dar se atenueaza problema.
Erata: sampon nu detergent. Sa nu vina cineva pe urma sa-mi spuna ca si-a frecat cainele cu Ariel si a ramas chel. This post has been edited by bmwh548: 19 Feb 2017, 15:02 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
radian |
![]()
|
In cada i-a placut, mai nasol cu uscatul, dar, gata, tragedia a trecut si i-am supravietuit...
Dar peste noapte tocmai a nins, ninge si acum dar temepratura e in jur de 0 grade la ora asta. In cateva ore, cred, o sa fie o fleoscaraie de toata frumusetea asa ca, o sa am catel curat pana la prima iesire din casa. Cu servetele umede il sterg pe tot corpul in fiecare seara si mai ales in urechile alea clapauge. Cum il duc cu mine la birou si acolo sta in curte si se joaca cu catelusa de acolo, toata ziua se tavaleste pe jos. La plecare as putea sa-l agat de urechi de bara si sa scot praful din el cu batatorul de covoare... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cre' cã era retoricã întrebarea Iuliei, ținând cont cã ai labrador.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supãrat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
Golden retriever.
|
--------------------
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
pardon...
|
--------------------
**
|
|
radian |
![]()
|
Iarasi pute catelul ...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Tot aia dpdv al apei, ady, numa' cã al tãu pare labrador.
This post has been edited by DragosP: 19 Feb 2017, 22:37 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
E tuns scurt.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
radian |
![]()
|
Ufff, sper sa fie doar un episod in evolutia lu' catelul, acum are 10 luni, de circa o saptamana se chiraie / plange intruna.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
miki |
![]()
|
Ai prin vecini vreo catea in calduri
Prin vecini, in oras se intelege o raza de circa 2 km, in functie de directia vantului... ![]() |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
bmwh548 |
![]()
|
Sa te tii distractie daca face ca blanosul... Anul trecut ne-am mutat mai aproape de terenul unde ne intalnim de obicei cu potaile. Vine vara, intra una din catele in calduri. Stapanul o scotea la 6 dimineata afara, la 6 dimineata se dadea trezirea la mine ca blanosul incepea sa urle la geam. O luna de zile am zis ca o iau razna.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Cine are mascul cu ouale in dotare trece inevitabil prin asta..Urlete,oftaturi,nemancat,lins pisati de femele la greu..D.astea..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Castrira nene...
|
--------------------
**
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Daca n.ar avea pedigree l.as castra.Altfel n.o fac.Asta e, imi asum problema..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 04:38 |