Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ciini ciobanesti autentici maninca mamaliga cu brinza de burduf. Incearca-l !
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Aia mananc eu. Si nu-s nici ciobanesc nici autentic.
![]() Pe mine oricum nu ma interesa rasa. Ca d-aia l-am luat din strada. Daca voiam neaparat sa fie de firma, ma duceam la o canisa. Acum l-am luat pe prost, mic sau mare, tot prostu' meu ramane. Nu le vine prietenilor sa creada. Cati ar fi prin jurul lui, numai dupa mine se tine pramatia. Parca ma stie de 10 ani. This post has been edited by Victoras2001: 27 Apr 2011, 12:22 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Cainele asta te va hali complet cand va fi mare, mananca pe putin o galeata de mancare, vecinul meu de la tara are un ciobanesc caucaziaun, ii da zilnic o galeata cu laturi (inclusiv carne la greu!), in fine nu intra nici dracul in curte la el, cu toate ca e legat animalul!
![]() ![]() QUOTE(Victoras2001 @ 27 Apr 2011, 12:39) Lasa ca ma fac io mare si-o sa va musc, sa vad atunci daca o sa mai radeti de mine. ![]() Azi l-am dus la medic. A stat nemiscat tot drumul, se uita numai in ochii mei c-o fata de "nu ma duce la taiat" si plangea. Da ce-a mai plans... La intors s-a mai calmat. I-a facut CPV/CV. Zicea ca are doua valente din ce-am retinut. Tot nu are voie sa intre in contact cu alti caini. ![]() A zis ca-mi scrie in carnet "metis ciobanesc" ca sa n-am probleme cu politia. Care-i faza? Sunt interzisi de lege? Zicea ca nu-i sigur ca e ciobanesc curat, dar ca sigur are samanta de ciobanesc in el. Sa vezi cat se face licheaua. ![]() Mi-a mai zis s-o las moale cu carnea si sa-i dau nu stiu ce hrana d-aia boabe. Faza e ca pana la masina am uitat cum se cheama. Din pacate, erau unii care schelalaiau p-acolo si l-am lasat sa se ocupe de ei, n-am mai insistat cu potaia mea. Domnu' doctor, poti sa-mi explici nitel ce si cum cu hrana lui? Pana acum i-am dat exact cum mi-ai spus. Orez cu carne, morcovi, telina si pastarnac. Si apa plata. ![]() Mai zicea ca dupa ce terminam cu vaccinurile trecem la vitamine. Banii mei de bautura... ![]() Si-l cheama BONO, 'caiaşi coada. ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Stiu si eu cretini d-astia. O femeie care-mi face curatenie mi-a cerut uleiul din tigaie. Cand am intrebat-o ce face cu el, mi-a zis senina ca-l da la caine (doberman). "Ahaaaaa, mananca orice".
Am prieteni cu lup, cu snauter urias, niciunu' nu mananca o galeata de mancare pe zi. Si daca o sa manance o galeata, o sa-i dau o galeata. Ce sa-i fac? Auzi, o galeata cu laturi. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 27 Apr 2011, 13:31 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
E posibil. Portofelul pe care-l aruncasem eu in galeata de gunoi, l-am vazut la fi-su dupa 2 saptamani. Venise sa-mi schimbe buda.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Nu mananca chiar asa de mult al meu ciobanesc carpatin are boabe la discretie (un sac de 10 kg de hrana uscata ii ajunge intre 10 zile si o luna, depinde de cat de fig e afara) iar seara ii dau un ceaun de 5 litri cu resturi ce se aduna in timpul zilei de la masa peste care pun o cana de lapte sau iaurt.
Cand era mic ii fierbeam oase de vita cu orez si morcov, insa nu omora cu asa ceva. E innebunit dupa conserve cu hrana umeda si laturi. Intre sase luni si un an i-am dat zilnic vitamine pentru intarirea oaselor, la 3 luni avea 9 kg iar la un an depasea 50 kg. Acum are trei ani si vreo 70 kg la o inaltime de 72 cm la greaban... Attached thumbnail(s) IMG_0712.jpg ( Size: 92.56k ) Number of downloads: 429 |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ce fel de fire are?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
De cupru.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Hodorogule!
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Are un instinct de paza extrem de pronuntat, aproape toata ziua sta in doua picioare si se uita peste gard sa vada cine mai trece pe drum si latra pana dispar trecatorii din raza vizuala, desi de la tarcul lui pana la strada sunt vreo 25m. E prietenos cu musafirii daca sunt si eu de fata si chiar se lasa mangaiat, daca se apropie cineva de curte cand e singur face un scandal monstru si incearca sa sara peste gard dar nu reuseste din cauza greutatii. Cam de la 6 luni l-am inchis in tarc (are loc destul de alergat, ii mai dau drumul noaptea) pentru ca are obiceiul sa sara pe noi in joaca iar daca nu esti atent sa te sprijini de ceva cand vine te cam pune jos...
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Victorase, vrei si tu unu' de genu'? Am pe la tara unul care nu prea-i ingrijit cum trebuie de aia batrani, poate tu i-ai da haleu cum se cuvine si l-ai lasa liber sa alerge, ala e ingradit saracu'.
Ma gandesc sa-l dau la o stana ceva, parca e pacat de el, il duce si bila destul de mult pentru un caine. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 27 Apr 2011, 15:52) ![]() Ma, io am deja unu. Poate sa fie pechinez sau ciobanesc, acum e al meu si-l iubesc. Culmea e ca si el ma iubeste. Si inca mult. Nu-l dau nici pe bani. Cu al tau ce sa mai fac? Asta mai avea un frate. Cand l-am luat din strada era ghemuit in frati-su. Fiind negru iar frati-su gri, am pus mana pe el prima data. L-am ridicat, am vazut ca are putza si m-am bagat cu el in masina. N-am mai stat pe ganduri. Habar n-am daca alalalt era fata sau baiat. A doua zi nu mai era nici ala. Daca n-am luat ambii pui atunci, de ce as lua acum inca un dulau? Prefer sa am unu' care sa nu duca lipsa de nimic decat sa am 5 morti de foame. This post has been edited by Victoras2001: 27 Apr 2011, 15:07 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 27 Apr 2011, 11:39) ... Azi l-am dus la medic. A stat nemiscat tot drumul, se uita numai in ochii mei c-o fata de "nu ma duce la taiat" si plangea... S-o vezi pe d-soara mea cand o duc la cabinetul veterinar. Tremura de crezi ca se dezmembreaza toata. Si n-a avut parte de cine stie ce experiente urate, doar vaccinuri si coafura. QUOTE(corbex @ 27 Apr 2011, 12:16) Bulz bre, spune lucrurilor pe nume! |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureºti Vale ![]() |
A mea n-are nicio treaba. Suporta injectiile cu nepasare. In plus, o duc la vet în plimbare, ca e în cartier
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Şuşea
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
si a mea..chiar stie ca ii face bine.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Sa nu-mi spui ca iti si multumeste dupa, ca ai avut grija de ea...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai de unde dracu' stia el unde-l duc? Imi dadea senzatia ca zice ca-l parasesc. Statea teapan, nici nu clipea, se uita fix in ochii mei si c-o fata mega cazuta plangea incontinuu. La un moment dat a inceput sa urle. Asa am urlat si io la el, ca n-a mai scos un sunet pana la doctor. O fi zis ca nu-i bine sa se puna cu nebunu'.
![]() Acolo mi-a explicat medicul. Cand intra in cabinet cica descarca nu stiu ce substanta. La vaccin n-a zis nimic, doar a dat senzatia ca abia a simtit intepatura. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai era speriat sa nu il abandonezi undeva... nu avea treaba cu vaccinul.
a mea nu iese din curte, trebuie sa ii faci invitatie speciala si atunci doar 2-3 m in fata porti, si nici nu are voie nimeni sa intre la ea in ograda. a mea e o catelusa care a fost adoptata de noi dupa ce umbla aiurea prin gradinile oamenilor. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
corbex |
![]()
|
Era un baiat din Pitesti care se plingea de un catel care fuge din curte si ii aduce pui. Tie-ti aduce cartofi, morcovi...
Stai sa creasca al lui Victoras si sa-i desavirseasca dresajul! Vine cu damigeana-n dinti. Nu va bazati pe altruismul lui ! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 28 Apr 2011, 13:19) Iti dau cuvantul meu ca mi-a ramas secventa asta pe retina. M-a socat felul in care facea. Statea nemiscat, se uita in ochii mei si plangea la greu. Ziceai ca ma vede ultima oara. Pur si simplu nu-mi iese din minte. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
corbex |
![]()
|
Asta a fost educat de o femeie, inainte sa fie abandonat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pur si simplu m-a speriat. Stiam ca-mi asum o resonsabilitate luandu-mi potaie. D-aia nici nu mi-am luat pana acum. Da asta micu' a fost prea de tot.
Aaaaa, faza azi. Incepe mai mult sa urle decat sa latre potaia. Las tot si zbor spre magazie. Ma gandeam ca-l hacuie vreo pisica. De unde? La usa, pe afara, alta potaie, mai mare ca el. Ce scandal a putut sa faca. E prima data cand pot spune c-a latrat, daca aia se numea latrat. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
La mine in casa se da o lupta pe viata s pe moarte pentru castigarea mopului... intre mine (care sterg pe jos cu mopu') si petu'. M-ar interesa sa stiu ce-l atrage/intarata/provoaca in halul acesta privitor la mop...
Cand trebuie sa sterg cu mopu', cu o mana tin mopu'si cu cealalta petu'de zgarda... |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Stiu eu unul care are oftica pe... aspirator!
Attached thumbnail(s) 100_0713.JPG ( Size: 1.71mb ) Number of downloads: 180 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Tocmai ce-a scapat piticu-n casa si mi-a si tras un pisalau. Sta prostu de atata vreme-n magazie, face numai acolo si in curte, mama ce ma bucuram ca nu face-n casa. A intrat aproape zilnic cateva minute. Dar acum a comis-o. Si cred ca a comis-o de doua ori. O data l-am prins in fapt, dar am mai gasit o pata.
![]() Nu stiu daca am facut sau nu bine, dar l-am bagat cu nasu-n pipi si apoi l-am dus direct la locul lui. Nu l-am mai lasat afara. Acum latra intruna. DSC03940__1600x1200_.JPG ( Size: 275.46k ) Number of downloads: 167 IMG_2235__1600x1200_.JPG ( Size: 209.09k ) Number of downloads: 165 IMG_2236__1600x1200_.JPG ( Size: 201.73k ) Number of downloads: 160 A invatat destul de bine comenzile "nu", "vino aici" si "treci". La asta din urma se duce glont la locul lui. Acum i-am luat o lesa, ca vreau sa-l invat si mersul la pas. Mai are de invatat "sezi", "culcat" si inca una, da nu pot s-o spun aici. ![]() Miercuri il duc iar la vaccin. Sunt curios cum o sa faca in masina. This post has been edited by Victoras2001: 8 May 2011, 15:14 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
|
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureºti Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Şuşea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 01:23 |