Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
Agrig |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 3.056 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(dizzy @ 28 Feb 2019, 19:16) QUOTE(radian @ 28 Feb 2019, 21:38) plimbarea cu masina il traumatizeaza, daca il mai si inchizi in portbagaj, intuneric, zgaltaieli, etc... Eu am un fel de hamac pentru bancheta din spate Din cate stiu eu, nici nu prea e legal sa-l lasi liber sa zburde prin masina. Din motivele astea nu l-as tine in spate. Am citit pe undeva ca "raul de masina" (borat, ameteli, etc.) apare din cauza lipsei de corelatie intre ce simte corpul (accelerari, franari, curbe, zgaltaieli) si ce info (mai ales vizuale) primeste creierul: daca stai in spate si nu vezi nimic (sau te uiti pe geamul lateral si vezi peisajul fugind prin fata ochilor) ai toate sansele sa te simti nasol (am si avut cazuri in trecut cu niste rude). Doar pt. un drum (chiar si lung) nu m-as lega la cap cu hamac, cred c-o sa tina nevasta-mea cutia cu patrupedul in brate. Cred ca totusi in fata i-ar fi mai bine, mai admira si el frumusetile patriei. QUOTE(iulia_boris @ 1 Mar 2019, 10:44) Nci nu vreau sa ma gandesc; cat sunt eu acolo nimic, dar dupa ce plec probabil l-ar face soacra-mea "pierdut" sau "fugit". Acolo-s alte pretentii, nu intru in detalii. Partea proasta e ca gainile (si puii) sunt tembele rau, nu stiu de frica: umbla lejer pe langa oameni, ciugulesc din haleala cainilor fara jena, etc. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai sunt rudele dinozaurilor, ce-ai vrea?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Te rog eu sa-i spui soacrei sa nu-l faca pierdut,daca nu-i convine cu el,si mai bine sa-l doneze.Dar n-ai vrea tu sa nu-i mai dai nici unul? Daca e vorba de donat gasesti doritori garla pt ca-i talie mica.
Al meu Cyrus calatoreste doar in spate,la fel si Boris,de cand l-am adus acasa fiind un pui de 8 saptamani.Boris a fost adus la fel si nici unul n-a vomitat vreodata in masina.Si au stat pe banchete.Acum Cyrus sta in portbagaj fara stres.Dar d-aia am luat Dokker.Dar exista si situatii cand ei vomita daca stau in spate si pt asta se da inainte de calatorie un antivomitiv si in nici un caz nu se hraneste cainele inainte de drum. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Agrig @ 1 Mar 2019, 12:03) Wow, ai baiat pensionar? Inseamna ca Bion e pustiulica pe langa tine, ar trebui sa-ti spuna nenea... ![]() 1 Mar 2019, 16:59: QUOTE(maho @ 1 Mar 2019, 12:07) ... Doar pt. un drum (chiar si lung) nu m-as lega la cap cu hamac, cred c-o sa tina nevasta-mea cutia cu patrupedul in brate... Hamacul e pentru parul pe care altfel l-ar lasa pe bancheta. In cutie e mai greu sa-l conving sa stea. Chiar daca are garda aproape de nivelul solului are peste 1 m lungime (fara coada) si cca. 30 de kg. Cea mai lunga plimbare cu masina a fost de cca. 150 km. De vomitat in masina nu mi-a vomitat niciodata. This post has been edited by radian: 1 Mar 2019, 15:59 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.056 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Apoi daca se pensiona baiatul eu trebuia sa`i fac ceva cadou, nu??
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 1 Mar 2019, 15:48) Te rog eu sa-i spui soacrei sa nu-l faca pierdut,daca nu-i convine cu el,si mai bine sa-l doneze.Dar n-ai vrea tu sa nu-i mai dai nici unul? Daca e vorba de donat gasesti doritori garla pt ca-i talie mica. .. se da inainte de calatorie un antivomitiv si in nici un caz nu se hraneste cainele inainte de drum. Am promis, deci trebuie sa-l duc. Iti dai seama ca o sa insist sa nu-l "piarda" in caz de ceva, dar depinde si de el, acolo mai are un caine de la care poate invata. Oricum cand il duc stau o saptamana si vad care-i treaba si cum se acomodeaza cu "țara" de-acolo. Talie mica? N-as zice. ![]() O sa tin cont de asta, probabil ii dau cate ceva de haleala (+ apa) la unul din popasuri. |
--------------------
Dacia
1310
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ai tu încheietura mică
![]() |
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.067 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(radian @ 1 Mar 2019, 16:55) Wow, ai baiat pensionar? Inseamna ca Bion e pustiulica pe langa tine, ar trebui sa-ti spuna nenea... ![]() <span class='edit'>1 Mar 2019, 16:59:</span> Hamacul e pentru parul pe care altfel l-ar lasa pe bancheta. In cutie e mai greu sa-l conving sa stea. Chiar daca are garda aproape de nivelul solului are peste 1 m lungime (fara coada) si cca. 30 de kg. Cea mai lunga plimbare cu masina a fost de cca. 150 km. De vomitat in masina nu mi-a vomitat niciodata. Îl pui în cutie de aspirator sovietic. Cel mai bine e sa nu ii dai nimic de mancare de cu seara. Nu crapa o zi nemâncat. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
maho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ca sa stea cuminte in masina, cand incepe sa se agite, opresti masina, il dai jos, pleci cu masina, il lasi sa alerge vreo 100 de metri dupa masina, Opresti masina si il lasi sa urce. Garantat sta cuminte dupa
![]() |
--------------------
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Tehnică MAI
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
ady77 |
![]()
|
Vezi ca ți s-a blocat placa.
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
Oops, am ramas dator cu update (nu mai citez comentarii precedente, ca-s multe care au legatura):
Inainte de Pasti (si cu al 2-lea vaccin facut): l-am dus (a tinut doamna in brate cutia cu el, in spate), evident a borât in cutie dupa serpentinele de pe Bran (fostului proprietar "i-a fost mila" sa nu-l sature in dimineata dinaintea plecarii), si-a halit la loc borâtura, dupa o pisare, apa si 3-4 bobite s-a linistit, a fost cuminte pe drum. La olteni s-a acomodat rapid, i-a aratat colegului de curte cine-i seful (l-a deșelat c-o laba prieteneasca pe spinare si i-a ras in 2 secunde mancarea, ala se uita șocat), chiar si cu lantul - n-a facut deloc urat. I-am dat drumul de cateva ori, totul ok. Singura mica problema la vremea aia a fost ca avea blana f. pufoasa, si s-a umplut de purici. Saptamana trecuta: Blana 95% schimbata, aspra ca un pãr de capra, canci purici, crescut mare si zdravan. Intre-timp a aratat un comportament atipic localnicilor: nu-i agresiv cu oamenii daca unul de-al casei e pe-acolo, a latrat ca disperatu' cand a vazut un sobolan venind spre puii de cloșca dinspre curtea vecinilor (ziua), si m-a latrat si pe mine cand am vrut sa-l altoiesc pe colegul lui ca intrase printr-o gaura din gard sa "socializeze" cu potaia vecinilor. Pare foarte protector cu animalele. I-am pus o juma' de bidon peste capatul tevii de care e legat (protectie antirugina), l-a scos in 10 secunde si a inceput sa se joace cu el. Cand l-am luat la intrebari, a parut ca vrea sa-l puna la loc ![]() Problema: a scapat de cateva ori (sare si scoate lantul de pe teava); problema si mai mare: azi a sunat soacra ca l-a gasit scapat si cu o gaina intre dinti, cica "tragea din ea, aia inca mai misca". Cica l-a amenintat cu un arac si a lasat ochii si botu'-n jos (asta o cred, asa face cand te duci la el și ridici tonul) si a intrat in cusca, s-a potolit deocamdata. Complement la problema: dupa cum v-am zis, acolo gainile-s tembele, se dau la orice pare de haleala (stateam la umbra si un pui m-a ciupit de very-gheta, cu tupeu), deci nu-i exclus sa fi "dovedit" gaina pt. ceva de haleala. I-am dus boabe, mananca de rupe si evacueaza pe masura, dar... se poate face ceva? Dupa aparente, pare sa stie de rusine dar nu de frica: cand bateam cu ciocanul teava de care-i ancorat venea sa-si bage botu' sa ma linga, era sa-i turtesc dantura. IMG16600.jpg ( Size: 503.45k ) Number of downloads: 352 IMG16611.jpg ( Size: 555.86k ) Number of downloads: 355 |
--------------------
Dacia
1310
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
I-ai rupt inima la Bion...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Să nu trebuiască să-l speli tu...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
@ Radian: De noroiul ala se spala, dar frumusetea aia nu si-o pierde.
Nu m-as pricepe nici sa pun lesa unui caine, daramite cum si cand sa il spal. Ii las pe altii mai indemanatici, ma multumesc sa ma bucur de ai altora. ![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
radian |
![]()
|
Nu la noroi ma refeream ci la Inginera lui.
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Da,frumosi foc..Aveam o vecina c.o femela si era o dulceata de catea..A murit,din pacate..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Hai ca nu se jegosesc chiar atat de usor. Sau, ma rog, nu toti. Ca am vazut Samoyezi din alte zone de clima cu blana cu totul diferita de al meu. Dar eu nu ma plang, vede baie cu sampon de 2-3 ori pe an, e ok. Nu a fost spalat cu sampon de vreo 4 luni, se cam apropie de limita suportabila (nu pentru nas, dar il simt ca e plin de praf in blana cand il mangai). Chiar si cand a plouat si se face negru pe burta si labute se curata relativ usor cu un jet puternic de apa. Blana aia "multistrat" chiar tine grosul mizeriei la suprafata.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
radian |
![]()
|
Eu pe al meu nu mai dau cu sampon de vreo doi ani, am incercat cu diverse sortimene de sampon, de fiecare data dupa baie se scarpina in draci. Odata la 2 luni ii fac un dus cu apa chiora si asta-i tot.
La fel pute ... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Eu il spal cu sampon pt cai si arata f bine blana.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.188 Joined: 29 May 06 ![]() |
Deranjez si io cu o intrebare.
Cainele din poza de mai jos este cumva rasa Malinois (ciobanesc belgian)? 160.jpg ( Size: 167.13k ) Number of downloads: 165 Daca are vreo relevanta, este vorba despre cainele militar american pe care l-au laudat Trump saptamana trecuta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ăla cu isis da, era belgian.
Asta din poză habar n-am ce e. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pare un metis de belgian.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
radian |
![]()
|
Ma dispera catelul. A ajuns la 3,5 ani, sforaie ca porcul. Doarme cu mine in dormitor, nu in pat, dar am cate un fotoliu pe flancurile patului care sunt locurile lui de dormit. Problema e ca daca nu-i dau drumul in dormitor fie plange fie urla ca lupul de ma exmatriculeaza vecinii din bloc. Daca-i dau drumul in dormitor, cat are perioadele de somn sofarie, cand nu doarme fie isi rontaie urechile cu un plescait foarte pronuntat, fie, asta-i cel mai rau, isi suge pwla. Ca-i pervers e problema lui... Dar chelfaie si plescaie de se duce dracului somnul meu.
Cei care aveti experienta in cresterea cainilor, masculi, in apartament la bloc. Daca-l castrez isi mai suge pwla de cateva ori pe noapte? This post has been edited by radian: 6 Nov 2019, 22:02 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
se pare ca are si autonomia asta dezavantajele ei......
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
Radian îți mulțumesc ca ai postat seara asa ceva. Ma dădeau ăia afara de la muncă daca postai asta in timpul zilei
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 18:43 |