Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Sper ca si pisat
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Nu cred, suparat-suparat, dar probabil are inca instinct de conservare,
Chestiile gen Amber Heard le lasa pentru cazuri mai grave ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Radian, te plângi degeaba, e clar că îl iubești maxim. De asta îi permiți atâtea și nu te superi pe el.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pai, el ii familia mea, cum sa nu-l iubesc? El doarme pe fotoliu, la jumatate de metru de capul meu si-mi face noptile placute. Jumatate de noapts isi suge, plescaie pwla si jumatate de noapte sforaie.
Dar si dimineata, la 7, cand suna ceasul si el asteapta cu nerabdare sa deschid ochii si urmeaza momentul de masaiala… |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
radian |
![]()
|
Raiul cainesc pe pamant. Am cumparat de la magazin un pachet cu 200 de bilute de plastic. Jucarii pentru Oscar. Cand le-am dat drumul sa curga pe pardoseala panica totala, a fugit in camera, are o frica teribla de tot ce cade de sus. Dar apoi s-a "imprietenit" cu ele. Le rontaie de zici ca-i platit in acord global, Cel putin 10 - 12 bucati pe zi. Is curios, daca ii ajung pe doua saptamani e de bine...
Attached thumbnail(s) bile_1.jpg ( Size: 162.87k ) Number of downloads: 262 bile_2.jpg ( Size: 94.26k ) Number of downloads: 265 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Sper sa nu fie tont sa inghita plasticul ala dupa ce le sparge...
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
radian |
![]()
|
Exclus. Am stat cu ochii pe el la inceput. O rontaie cateva minute pana o termina apoi numai prezinta interes, daca nu se mai invarte nu mai are niciun sarm...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.584 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
totusi plasticul asta nu i toxic?
Parca nu prea suna cu stilul lui de viata. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
radian |
![]()
|
Cata vreme destinatia initiala era jucarie pentru copii, banuiesc ca nu. Cum am precizat, am stat cu ochii pe el le inceput. Nu le haleste, doar le rontaie si apoi le abandoneaza.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.584 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Copilul nu le roade, sau nu trebuie sa le roada.
Cred ca faci ceva gresit. Am crescut si eu caini la viata mea. Boxeri. Sunt jucarii speciale pentru caini, nu plastic toxic. Basca, poate rupe bucati din ele si le poate inghiti. Ai sa patesti niste belele cu el, de n ai sa l mai salvezi. Nu mai spun cat de nerecomandate sunt pentru dintii si gingiile lui. Tu faci cum crezi This post has been edited by bgdrenault: 25 May 2022, 08:10 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
plasticu e plastic, e din petrol, nu sunt acadele. Da-i o minge de cauciuc gen alea de tenis nu alea.
Sunt bile pt copii, nu jucarii de dentitie ! |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
Bine mai, m-ati convins. Dupa-amiaza le adun de pe balcon, cate au mai ramas, si le arunc. De halit bucati din ele, cu siguranta n-a halit, fiecare minge, dupa ce a fost sparta si abandonata, cand am dus-o la punga de gunoi am verificat-o si era intreaga, nu avea parti lipsa. Daca o sa fie dezamagit ca ramane fara jucarii am sa-i spun ca din cauza voastra...
This post has been edited by radian: 25 May 2022, 09:30 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.197 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Pai pantofi nu mănâncă ?
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
bion |
![]()
|
Chitros unguru. nu i-ar cumpara o jucarie dedicata.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
radiane, nu le da atentie spielbrecher-ilor astia. am avut eu ciine care rodea pet-uri toata ziua, ii placea zgomotul pe care-l scoteau cind le crantanea. mai minca si pietre de terasament din gradina, pentru digestie probabil. avea toti dintii sparti de la ele. a murit de batrinete la 13 ani.
|
--------------------
*
*
*
|
|
radian |
![]()
|
Chiar crezi ca as lua jucaria de la botul catelului?
![]() Axa, nu. Pana pe la varsta de un an si jumatate papucii de casa erau de aproape unica folosinta. Trebuie sa-i schimb saptamanal. Noaptea, asta e, ii lasam langa pat si erau irezistibili pentru el. Pantofi nu, ca ii tineam in pantofar, nu avea acces la ei. Acum n-are treaba cu incaltamintea. Singurele jucarii care-i starnesc interesul sunt cele rotunde care se invart. Cand isi aduce aminte, iese pe balcon. Este in extaz cand vede mormanul de bile. Mai are o bila mai mare cu miorlaitoare. Doar cu aia doar afara cand ne jucam "adu mingea". Nu exista bucurie mai mare decat sa o molfaie si minge sa miorlaie in botul lui. In casa nu-i o dau ca in in 3 minute o face praf, n-ar fi prima... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Parca erau unele de cauciuc cu clopotel in interior.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Cauta i o partenera, la varsta lui il pui sa linga mingi?
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
radian |
![]()
|
Is doua chestii diferite, partenera si jucariile. Caut de cinci ani. Peste tot pe unde m-a dus capul sa caut. Din rasa lui sunt exemplare putine in tara. Cel putin in Valea Jiului, din cate am vorbit cu medciii veterinari de aici, este singurul exemplar. Am cautat si pe siteuri de matrimoniale canine. Nimic.
O cretina din Oradea, care imi este si verisoara si e asistenta medicala, imi zice la un momemnt dat ca stie ea o femela Basset hound. Wow, deja ma vedeam socru mare... Ma intreaba imbecila daca e vreo problema daca femela e sterilizata... Si e asistenta medicala... Cu maidaneze nu vreau sa-l las. Nu vreau sa contribuim la inmultirea cainilor fara stapan. Sunt si asa destui. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Pai e perfect daca e sterilizata, scapa si el de o grija si nu plateste pensie alimentara.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
Daca-i sterilizata nu mai intra in calduri. Asa ca in cel mai bun caz il bate daca devine prea inisistent.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
la cat de lenesi sunt basseti poate sta o tura;
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
Ii ia o gonflabila
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Vorba consoartei. La cat de puturos ii, i-o fi lene si sa fwta..:
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Era o metafora ,aluzie
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
einstein1984 |
![]()
|
Se referea la oscar sau.....? ca in general cainele seamana cu stapanul.
This post has been edited by einstein1984: 26 May 2022, 10:40 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Belea mare cu Dixy al meu (ma rog, a lu' socrela acum): prietenul lui de lant (cel mic si batran), si-a scos presul din cusca in care doarme (de caldura probabil). Baba s-a nevrozat si a luat un arac sa-l "altoiasca", in timp ce a incercat sa-i bage presul inapoi. Ghinion, Dixy a apucat-o pe la spate de fusta, si cica nu mai vroia sa-i dea drumu', s-a speriat baba. Cre'c-a vrut sa-l protejeze pe ala mic. Greu cu educatia p-acolo.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
radian |
![]()
|
Oscar nu stie ce-i aia bataia. O singura data, urcam scarile dupa plimbare. Cum ii el lung si cu garda joasa, era intins pe vreo trei trepte, se tara obosit dupa plimbare,pe cea mai de sus cu capul lipit de ciment. Draperile care-i curg din cap erau intinse ca niste presuri. L-am calcat, din greseala, pe ureche. A scos un strigat de lupta de mi-a alarmat toti vecinii. Prostane, is urechile tale. Daca tu nu ti le protejezi, cine s-o faca?
This post has been edited by radian: 26 May 2022, 11:42 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 15:11 |