Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
![]() ![]() ![]() |
Despre Caini, ce ar fi mai potrivit?
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
I-ar place, innebuneste de-a dreptul cand il vede pe Tom motanul, mai ales ca nu-l are la ficati de mic. Cand erau amandoi pui, Tom se refugia la o palma in afara portii si de-acolo il scuipa si-i tragea cate-o gheara pe bot cainelui. Odata, cand avea aproape un an, Scai l-a prins pe motan de spate si-l ducea in spatele casei sa-l execute, noroc ca am fost pe-aproape si l-am salvat. Bietul Scai alearga toata ziua prin tarc pe cand motanul se plimba tacticos prin restul curtii...
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Si piticu' meu are o boala pe pisici de nu e voie. Cand ii zic sica sica sica sica e in stare sa sara de pe casa numai sa prinda vreo mieunatoare.
Am incercat sa-l imprietenesc cu caporalul Banica da am esuat lamentabil. Banica, dupa ce-a vazut ca-l apar de Bono, i-a tras doua labe si trei scuipati pe gat bietului patruped, de latra prostu de la 2m distanta. L-am luat cu forta si l-am apropiat de motan si-a inceput sa urle. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Catelusa moarta la datorie...
O amica / cunostinta de familie are o soacra care traieste intr-o gospodarie mai izolata pe o coama de deal. Intr-o noapte se trezeste batrana cu galagie mare in batatura. Cateaua se isteriza sub un prun. Ia femeia felinarul, merge la fata locului si vede in prun un ditamai ursanul venit la furat de fructe. Cu tot vacarmul, latraturi, tipete, felinar miscat de colo-colo, ursanul se sperie si pica boul din copac exact placinta peste catelusa care moare pe loc. ![]() Cateva clipe batrana si ursul se uita ochi in ochi dupa care femeia are prezenta de spirit si incepe iar sa agite felinarul si sa urle. Ursul cedeaza nervos si o intinde. Biata femeie, speriata, nu mai incuie nici casa nici nimic, iese pe poarta si fuga in oras la rude. Din cauza socului doua saptamani s-a blocat, nu a putu sa vorbeasca. A doua zi familia a urcat la gospodarie, au gasit catelusa moarta, dar au priceput ce s-a intamplat abia dupa ce a iesit batrana din soc. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
![]() urs idiot... This post has been edited by Markos: 3 Aug 2011, 20:35 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La Sarata Monteoru nu s-au semnalat ursi. Dar, cum mirosul de cazan se simte de la 20 de km, o vizita devine plauzibila.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sa fie acelasi urs?
![]() Ia ziceti, preapriceputilor, ce-i fac la potae sa-l scap de purici? E de ajuns zgarda sau trebe si "picatura" pa ciafa? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Picătura-i sfântă!
Eu recomand Frontline ... alea ieftine sunt foarte proaste ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Baga picatura cu incredere.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Marty |
![]()
|
Citi bani e gunoiu' ala?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Vreo 30 de lei parca. Da' mai bine vorbesti cu vetu', poate-ti da doua picaturi intr-un servetel ceva.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
Victoras, vino-ncoa, sa-i dam mu|e lu' Steaua!
This post has been edited by Merced: 3 Aug 2011, 21:40 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
As recomanda si eu Frontline. D-soarei ii fac tratament cu Frontline de cca. 2, maxim 3 ori pe an, si este OK. Cum ti-a zis cineva mai sus, la cumpararea flaconului sa ai in vedere greutatea imblanitului. Ii torni continutul pe ceafa, si 2, 3 zile dupa sa nu-i faci baie.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Toto, dupa masa de seara:
Attached thumbnail(s) IMG_20110803_00249.jpg ( Size: 1.67mb ) Number of downloads: 317 IMG_20110803_00242.jpg ( Size: 1.62mb ) Number of downloads: 323 |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io-i dau cu Advantix (de la Vet recomandare). E facut de Bayer si e bun rau de tot. Plus ca e pt purici, capuse si tantari. Costa vreo 35 de lei si-l gasesti la pipete pana-n 10 chile, sau 11-20. Se da lunar. Zgarda singura nu face fata, sau face vreo saptamana dar costa 10 lei. Deci nu-i practica.
Cand avea potaia 9 chile n-am gasit d-ala pentru greutatea ei si i-am dat cu d-ala de 11-20 kg. Cu mult mai eficient. L-a tinut chiar 5 saptamani in comparatie cu primul care-l tinea cam 3. Apropo, ca voiam sa vorbim. Nu inchiriezi cataua? In curand o sa faca Bonifaciu 7 luni si vreau sa-i aduc o dama de companie. <span class='edit'>4 Aug 2011, 06:25:</span> QUOTE(Merced @ 3 Aug 2011, 22:40) Viceversa nu te aranjeaza? ![]() ![]() This post has been edited by Victoras2001: 4 Aug 2011, 05:30 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
Nicolita ca Nicolita, da' io consider ca-i cea mai joasa degradare sa-i sujcucu lu' dodel!
Apropos, potaea asta de vreau sa-i dau cu depuricificator, e aia de-ncercam s-o marit saptamina trecuta. Nu sta-n casa, sta-n curtea fabricii si doarme pe unde apuca (ieri a dormit toata ziua la mine-n birou), asa ca-i plin de purici. I-am luat gogoante, da' nu prea-i plac. Da' i se largesc nasrile, i se belesc ochii si devine foarte alert cind simte mirosul mezelurilor de prin sandwich-urile mele. Din ce in ce mai mult imi intaresc convingerea ca l-a tinut cineva-n casa inainte de a ajunge pe aici. Acu' e murdar rau, vai de capu' lui, da' cind a aparut era f. curat. Ceea ce ma intriga e faptul ca nu scoate nici un sunet, nimeni nu l-a auzit latrind macar o data. Attached thumbnail(s) 08032011071.jpg ( Size: 294.28k ) Number of downloads: 295 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
O fi văzut ursu...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
Nu, ca nu i-am aratat mielu' si nici pe Radian nu pare ca-l cunoaste.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE O fi văzut ursu... ![]() Al meu baga mamaliga cu lapte batut si cu branza de vaci pana lesina. Nu-i mai trebuie nici pilaf, nici carne, nici crantanele. This post has been edited by Victoras2001: 4 Aug 2011, 06:42 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(radian @ 3 Aug 2011, 23:06) Defapt e invers. Îi faci baie și apoi după 3 zile pui Frontline-ul și nu-l speli 2 săptămâni (excepție "dușul" după ce iese afară). QUOTE(Marty @ 4 Aug 2011, 07:14) Nu sta-n casa, sta-n curtea fabricii si doarme pe unde apuca (ieri a dormit toata ziua la mine-n birou), asa ca-i plin de purici. Așa mulți purici ai la birou? ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
corbex |
![]()
|
Seamana cu catsaua lui Markos. Cred ca dinsul nu stie totul despre trecutul ei.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
Adica dansul, adica Marty, nu stie totul despre trecutul catelusei lui Marcos???
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
Adica domnul Markos nu stie.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Piticul meu a ramas fara dinti. Are numai rani in gura si colti care dau sa iasa. Musca bestia tot ce prinde, nici sa-l mangai nu mai pot.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
E un antrenament bun pentru cind va veni vremea sa urmezi exemplul luminos al lui Marty. El se antreneaza prin metode specifice. Ciinele din birou ii intareste rabdarea, toleranta si ingaduinta pentru fiintele neajutorate, asa cum sint boracii.
This post has been edited by corbex: 4 Aug 2011, 21:21 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
Vai ce scandalu' dracu' a fost azi pina i-am dat cu mastrapol d-ala! Pina n-a venit unu' sa-l mingiie ca sa-i belesc paru' de pe ciafa, n-a fost loc. Se zbatea ca nebunu' si cind scapa se punea cu burta-n sus. Pina la urma a scheunat, ca nu mai scapa din strinsoarea mea.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
A scheunat de la mastrapolul ala, ca ustura un pic.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 15:55 |