Cutie de viteze de LOGAN pe SOLENZA, Inlocuire cutie viteze SOLENZA
![]() ![]() ![]() |
Cutie de viteze de LOGAN pe SOLENZA, Inlocuire cutie viteze SOLENZA
pedros |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 December 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2
2008
- CL 79 GYA
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Lumea doar incearca sa iti explice ca ai luat-o pe o cale gresita... prosteasca as putea spune eu.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
pedros |
![]()
|
ok , ok , ma-ti convins , puteti inchide si topicul daca doriti . numai bine tuturor si LA MULTI ANI...!
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2008
- CL 79 GYA
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Vad ca o iei in nume de rau, insa majoritatea de pe aici nu stam sa convingem alte persoane doar de dragul de a pierde vremea pe forum. Ar fi cazul sa apleci "urechea" si ochii la ce spunem si sa intelegi ca ceea ce vrei tu este ceva ce nu isi are rostul si nu se justifica in nici un fel.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
pedros |
![]()
|
ok , multumesc pentru sfaturi , numai bine tuturor .
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2008
- CL 79 GYA
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
si tu tot pe cutie de logan vei merge paca vad
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
pedros |
![]()
|
cutia odata data jos , se va pune in portbagaj si se va merge cu ea la un parc de auto dezmembrate si se va verifica la locul faptei ce cutie se potriveste si de ce model (poate chiar clio sau mai nou symbol) se verifica pe loc sistemul de prindere si eventual planetarele , ce parere aveti ?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2008
- CL 79 GYA
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Cutia este de Megane.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
pedros |
![]()
|
Deci nu mai fiti asa sceptici , caci daca vrei cu adevarat se poate ... !
This post has been edited by pedros: 2 Jan 2011, 18:01 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2008
- CL 79 GYA
|
|
wheelman2011 |
![]()
|
traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul Group: Members Posts: 172 Joined: 20 January 11 From: Bucuresti ![]() |
eu unul stiu ca se potrivesc cutiile de viteze de pe clio si symbol de 1.4, dar ca sa fii sigur cel mai bine le compari la fata locului.
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 CLIMA 1.4 MPI Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !
|
|
sorcer |
![]()
|
Kamikaze Group: Members Posts: 234 Joined: 2 September 05 From: Petrosani ![]() |
pana la urma ai verificat? cu ce se potriveste?
oricum dupa parerea mea cutia de logan nu reprezinta upgrade , cred ca se comporta mai prost avand in vedere diferenta de rapoarte, si clar consumu ar fi influentat (dar nu stiu sa zic cat de mult ). |
--------------------
mazda
626 , vw t2 , renault master , dacia solenza
1986-2003
- -----
|
|
andrei87grs |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 280 Joined: 1 November 10 ![]() |
se potriveste sau nu?
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003/SCALA
|
|
Codruutt |
![]()
|
Un copac loveste o masina numai in caz de legitima aparare Group: Members Posts: 5 Joined: 21 June 10 ![]() |
eu am avut probleme cu cutia de viteze si mi-am achizitionat una de logan si pot sa spun ca merge perfect, doar ca are rapoartele mai scurte
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4 MPI/Honda Transalp 600v
2005
- B-76-FLT/OT-91-COD
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Cate rpm ai la 100 km/h?
This post has been edited by Iulikk: 30 May 2011, 23:03 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Prima problema care se pune este : De ce nu s-au mai montat cutiile de pe SN(de Clio)cu tot cu ambreiajul cu comanda hidraulica pe Solenza care are cutie de Megane 2, ca doar sunt cam acelasi model de autoturism(dimensiuni ,mase,etc)?
A doua:de ce ar face cineva experimente pe masina personala in alte cazuri decat urmarirea de anumite performante(demaraj,consum redus,viteza maxima sau ,sa zicem,comoditate in schimbarea treptelor de viteza)? Eu unul recomand sa se foloseasca in caz de probleme ca piesa de schimb tot o cutie de Solenza. This post has been edited by romanvs: 31 May 2011, 12:03 |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 12:50 |