Sfaturi piese auto pentru solenza, intrebari + recomandari piese
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi piese auto pentru solenza, intrebari + recomandari piese
george_scala_2004 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
...
...
...
|
|||
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Daca e sa ai scurgeri,capacul distributiei si zona din jur trebuie sa fie umeda,murdara,Asa e la mine si trebuie sa schimb din nou distributia cat mai curand.
|
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
ursuletul79 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 3 August 11 ![]() |
aha...am inteles. o sa fiu atent la chestia asta
daca preturile de la 'george' sunt exacte ar insemna ca pot sa ies cu vreo 2 mil mai ieftin macar...nu stiu exact cat e manopera prin cartier, dar nu cred ca poate sa fie 4 mil |
--------------------
dacia
solenza
2005
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
4 milioane e la ambreiaj...
|
--------------------
...
...
...
|
|
t@s3 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 26 May 11 From: Bucuresti ![]() |
Salut, ma puteti ajuta si pe mine cu o parere? Trebuie sa schimb si eu distributia si nu stiu ce sa aleg; am gasit kit Flennor, dar nu stiu nimik despre el. Mai are cineva pe masina asa ceva? sau iau Gates? Diferenta mare la bani nu e (Gates mai ieftin cu 20 ron) Mercic anticipat
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima [COLOR=blue]Solenza Clima 2003
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ia Gates daca este mai ieftin , originala pe masina din asta se pune , rulmentul conteaza mai mult decat cureaua si ala ar trebui sa fie japonez .
ursuletul79 - cand se umbla la distributie e bine sa schimbi si pompa de apa . Nu cred ca rezista o pompa 120.000 km . Pompa de apa am inteles ca ar fi intre 120 - 250 ron , de la compatibila italiana , la originala Renault . - cand dai banii la distributie ca manopera , mai adaugi 20-30 ron si schibma si pompa de apa . Apoi antigelul oricum , doar se completeaza , dar trebuie sa ai vre-o 2-3 litri luati , apoi e bine sa-l schimbi si pe ala la 2-3 ani . Si eu caut o pompa de apa buna si ieftina , am luat deja kitul de distributie si curelele ... dar mai am vre-o 12.000 - 15.000 pana schimb tot , poate trec si de iarna asta . Eu data trecuta am schimbat si pompa de apa . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Tetelu1980 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 20 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Buna dimineata stimati colegi!
Vin si eu cu niste nelamuriri pentru care va solicit ajutorul. Asadar am o Solenza Confort A/C alba din 2005 la care au cam devenit deranjante problemele legate de caroserie, mai precis, puncte de vopsea sarita, o alta suprafata de cativa cmp de vopsea sarita in zona dintre prag si pasaj roata spate (o problema comuna cred), in portbagaj contraraipa (oala) in care este prins amortizorul spate prezinta multiple puncte de rugina, capota motor este luata de rugina rau pe sub vospea pe toata lungimea din zona frontala de deasupra grilei radiator, in plus este indoita vizibil din cauza ca la un moment dat mi s-a gripat una dintre balamalele articulate intr-o parte. Asadar in primul rand trebuie inlocuita toata capota motor fara doar si poate si o indepartare a zonelor atacate de rugina urmata de vopsirea totala a caroseriei. Din cate stiti, pot gasi undeva o capota SH in stare buna de preferinta in culoarea masinii? Pe la ce ateliere de dezmembrari ma sfatuiti sa ma duc sa caut prin zona Bucurestiului? Daca nu prea am sanse sa gasesc una potrivita SH, una noua cam la cat se mai duce ca pret? Si in ultimul rand, dar cel mai important aspect... cam cat ma vor costa reparatiile locale + vopsirea totala? Multumiri pentru sfaturi, o zi buna! |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPI
2005
- B-XX-SLT Dacia Logan Laureate 1.4 MPI PH1 (2005) B-XX-SLT
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Mi se pare mie sau au inceput sa se gaseasca tot mai greu anumite piese pt Solenza.
Tot caut de ceva timp furunul de servo directie care se gaseste intre vas si pompa de servodirectie(model cu A/C). Asa ca celor care ma pot ajuta cu informatii le multumesc anticipat. This post has been edited by romanvs: 13 Aug 2011, 23:00 |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Intre vas si pompa este un furtul normal , ca nu exista presiune . Gasesti sigur in targ la Vitan in Bucuresti intr-o duminica . Nu mai spun ca de fapt poti improviza acel furtun , dar sa ai grija la coliere , ca alea conteaza mai mult .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
in principiu poate fi si alt furtun dar sa fie rezistent la ulei , poti gasi si la dezmembrari un furtun de la alta masina care sa-l tai la dimensiuni.
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Din pacate daca nu am sa gasesc o sa caut un furtun de acelasi diametru pt ulei hidraulic.
|
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
sorin_pan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 412 Joined: 12 July 09 From: Bucuresti ![]() |
Vreau sa inlocuiesc usa si aripa dreapta, intrebarea este se potrivesc si cele de DSN, exista vreo diferenta intre ele la sistemul de prindere sau aspest ?
|
--------------------
Dacia
Solenza
Confort 2004
- B -xx-xxx
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
La aripa exista (cel putin la conturul farului). Semnalizatorul din far este mai scund la SRN, plasticul lui se aseaza PESTE tabla aripii.
La usa gaurile tehnologice din interiorul usii sunt altele, o sa fii obligat sa dai tu gauri pentru fata de usa, macaraua de geam electric, etc. Nu stiu cum sta treaba cu bandourile (la SRN sunt inguste, nu late ca la Slz) |
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Bandourile se potrivesc pe usa de SupeRNova, sunt cativa pe aici pe forum care si-au pus.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
sorin_pan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 412 Joined: 12 July 09 From: Bucuresti ![]() |
sa inteleg ca aripa nu se potriveste de loc, iar usa cu cateva gauri as putea rezolva problema ?
|
--------------------
Dacia
Solenza
Confort 2004
- B -xx-xxx
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Da, aripa de SRN nu se potriveste. Daca ti se pare convenabil ca pret, poti sa incerci cu usa de SRN. Eu m-as uita sa vad cum se continua nervurile de pe aripa pe usa. Cu toate astea, ai cautat la bursa? Vindea cineva aripa dreapta (parca 150 lei ne-echipata).
|
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
sorin_pan |
![]()
|
Multumesc mult pt informatii . Salutare
|
--------------------
Dacia
Solenza
Confort 2004
- B -xx-xxx
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
se gaseste in comert mufa de la becul pt proiectoare ?
sau doar la dezmembrari ? |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
http://www.ebay.com/itm/2x-H8-H10-H11-880-...=item2a14a31710
Sau, daca nu gasesti prin comert, poti cumpara tot "kit-ul" cu fire cu tot. This post has been edited by Iulikk: 4 Nov 2011, 17:55 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Diabolique |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 146 Joined: 27 February 08 ![]() |
o mica intrebare : vreau sa schimb UCE decodor cu UCH-ul de logan.
trebuie cumparat UCH-ul simplu plus chei? sau pe langa asta mai trebuie si calculatorul sau altceva? nu de alta dar la "baietii" e 800 lei sa-mi puna UCh de logan. chestia e ca UCH e 100 lei, 2 chei cu programare cu tot sunt 150 lei plus manopera la un prieten 100lei...si tot nu ajung la 800 lei cat cer altii This post has been edited by Diabolique: 10 Nov 2011, 16:35 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 mpi
2006 ambition
- hd-85-nba
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Ai nevoie doar de UCH si de Chei.
|
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
Iulikk |
![]()
|
Si sa refaci legaturile.
Cauta-l pe doctorasul, la bursa, te costa 400 de lei cu totul (piese + montaj). Este din Pitesti, dar daca nu vrei sa faci o mica excursie, se rezolva cu Fan Curier. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
salutare.stie cineva cat mai costa tobele de esapament pt o solenza euro 2 benzina?si care ar fi mai indicate?momentan sunt in bucuresti.va multumesc
This post has been edited by alexandrusiri: 17 Nov 2011, 19:05 |
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
eu am pus tobe stelco si mi se par de calitate,sint din tabla aluminizata si se potrivesc perfect fara adaptari ca la panaramele alea de connex,plus ca sunt foarte ieftine aprox 250 lei montaj inclus la ei.
|
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Ai facut o alegere buna.Sper sa fii la fel de multumit cum sunt si eu de tobele Stelco montate pe masina in 2008.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
cristianrobert poti sa imi spui de unde le-ai luat si unde le-ai montat.as fi si eu interesat.chiar trebuie sa imi schimb si eu toba intermediara si daca tot umblu o schimb si pe cea finala ca nici aia nu mai are mult.pe pm eventual sa nu se considere reclama.oricum o sa mai stau in bucuresti celputin o saptamana asa ca trebuie sa fac asta cat mai repede.
|
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
isaque |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 19 November 11 ![]() |
Salut, sunt nou pe forum...ma intereseaza daca stie cineva pe unde gasesc prin Pitesti un set antifurt de prezoane pentru Solenza?
|
--------------------
Dacia Solenza
Solenza
2003 Scala
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
stie cineva de unde as putea cumpara un cric pt solenza.al meu s-a stricat de la bucsa de plastic.nu mai tine greutate pe el.
|
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Iti recomand sa cauti de la alte masini, asta daca nu ai o problema cu altfel de forma.
La al meu s-a rupt bucsa aia de plastic si l-am aruncat ... Nu am mai vazut cric cu elemente de plastic ... Eu am unul de la Land Rover si vreau sa spun ca e nemaipomenit. |
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
AZY |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 20 July 09 From: Ploiesti Prahova ![]() |
Salut,
Stie cineva de la ce model de clio(an de fabricatie, model) se potriveste caseta de directie la solentza? Ma refer la caseta asistata hidraulic. Va multumesc anticipat. O zi buna, |
--------------------
Dacia
Solentza
2003,clima
- Ph-09-AZY
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Acest topic a fost creat pentru a veni in sprijinul posesorilor de solenza. Mai exact... puteti cere detalii despre o anumita piesa, pe care doriti sa o achizitionati, si alti colegi va pot spune, " da, cumpara de la x producator, si vezi ca are un pret in jur de y roni". Si tot asa.
Sau, feedback-uri (pareri despre x piesa), spre exemplu "am luat x piesa de la y producator si acum am z km cu masina si inca se tine bine" , sau " nu luati x piesa de la y producator pentru ca este foarte proasta". Ofertele comerciale sunt interzise, fiind permise doar la bursa, iar mesajele ce contin oferte comerciale directe, vor fi sterse imediat fara o notificare in prealabil. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:56 |