Sfaturi piese auto pentru solenza, intrebari + recomandari piese
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi piese auto pentru solenza, intrebari + recomandari piese
marius c |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 13 October 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza 1.9 diesel
2004
|
|||
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.067 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Am schimbat si eu un rulment spate acu' cca. 3 luni, am pus SKF (140 lei). Mai bun nu cred ca gaseam.
![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
trex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 19 March 05 From: Bucuresti ![]() |
sorry, post gresit
This post has been edited by trex: 29 Oct 2012, 09:07 |
--------------------
ex DSN
Clima
2001
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
Bobina a schimat'o cineva?
astept niste sfaturi ! , a mea e sparta toata ![]() |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ce antigel merge la Solenzele noastre? Adica... sa pun intrebarea altfel: antigelu' din bidonul negru cu sigla Dacia este bun la 1.4, exista mai multe tipuri de antigel in bidon Dacia?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Glacerol RX tip D, bidon negru cu sigla Dacia este singurul "model". Restul sunt aftermarket.
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Si nu face prostia de a pune antigel fara apa. Proportia optima este de 50-50.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Va multumesc pentru raspunsuri.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Iulikk |
![]()
|
Tot eu va stresez. Trollul forumului....
Aveti idee: SONDA LAMBDA de Solenza e aceeasi cu cea de Logan? Daca da... e aceeasi cu care de pe logan, aia din amonte sau din aval? |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.067 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Conform TecD0c, nu prea sunt la fel.
NGK are doua sone amonte diferite, 6515 pentru Solenza, respectiv 6514 pentru Logan. La prima vedere, sonda amonte de Logan (8200 668 947) e mai scurta decat cea de Solenza (7700 274 190). This post has been edited by MyKe89: 11 Dec 2012, 02:19 |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
Iulikk |
![]()
|
Mda... multumesc. O sa ma interesez saptamana viitoare de sonda.
Ce pot strica daca merg cu sonda "defecta"? Se poate infuda catalizatoru? |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
edy99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 7 June 11 From: Constanta (CT) - Petrila (HD) ![]() |
se strica, ca iti consuma mai mult. e doar un senzor care ii spune calculatorului de injectie cate gaze nearse ies pe evacuare, astfel isi regleaza dozajul de combustibil
|
--------------------
Dacia Solenza Scala;
Renault Laguna 2 Initiale Paris;
2003 / 2003;
- XX XX DOD_XX XX LOL 100% adrenaline
|
|
Iulikk |
![]()
|
Mda, pana mea. O sa ma duc si pe la Casa de cultura sa intreb pe la aia cat costa... daca nu o sa cumpar de la doctorasul una de logan si ii modific mufa.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Si-a pus cineva evacuare stelco? Am sunat la ei si ar fi 240 cu tot cu montaj. Zic ei ca ar fi peste conex, undeva aproape de cele originale...
Pareri? |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am toata evacuarea de la ei.
Are mai bine de 2 ani si nu a ruginit nimic, nu zdrangane nimic in finala cum ar fi facut in cea de Conex. Eu sunt de parere ca merita si ca este peste Conex. |
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
Paco_il |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.399 Joined: 17 June 08 From: Bucuresti - Fetesti ![]() |
Salut Maskatu!
Eu am tot de la Stelco toata evacuare si sunt multumit deocamdata pana acum, mi`a placut si cum a lucrat acolo. Mai are si Badr Hari pusa tot acolo, dar noi avem Euro 3, poti sa ii spui de noi ca sigur ne stie ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Europa cu AC si Servo :)
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
Maskatu |
![]()
|
Mhmmm. Prin ''toata evacuarea'' inteleg intermediara si finala, nu? Cred ca difera putin cea de super nova fata de cea de solenza.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Paco_il |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.399 Joined: 17 June 08 From: Bucuresti - Fetesti ![]() |
Da. Si intermediara si finala. Difera, cred nu stiu sigur, dar din cate imi aduc aminte imi spunea la service acolo ca sunt diferite, mai ales ca eu am euro 3.
|
--------------------
Dacia
Solenza Europa cu AC si Servo :)
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Stiam ca cea de la Solenza Euro 2 (cum am eu) e la fel ca cea de pe Super Nova.
|
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
Maskatu |
![]()
|
Pe super nova s-ar putea sa fie doua modele pentru ca m-a intrebat daca in dreptul usii spate stanga am teava sau e umflata si are site ca finala. Ramane sa fac o programare cand s-o mai incalzi. Ar fi 240 cu tot cu montaj. Include si colierele alea doua. In targ ele sunt cam 160 fara montaj. Colierele inca 20+cele 6 burdufe de cauciuc. Eu zic ca e ok 60 pentru manopera.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ionutiulia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 19 August 09 ![]() |
am pus si eu toba finala tot de la stelco ,acum 2 ani si merge de bubuie,trebuie sa o schimb si pe cea de mijloc,sper sa isi fi pastrat aceeasi calitate ,cei de la stelco,sa nu si-o fi luat in cap.sunt mai grele cei drept decat cele de origine dar merita si banii si efortul.pune cu incredere.
|
--------------------
solenza
europa
2004
|
|
Florin27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 11 October 11 ![]() |
Salutare !
As dori si eu o recomandare pentru : Filtru aer - Mann ? Filtru polen - de origine sau Mann sau altceva ? Va multumesc ! This post has been edited by Florin27: 9 Feb 2013, 00:07 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Scala
|
|
Maskatu |
![]()
|
Si cam cati km ai facut in acesti doi ani de esti asa multumit? Ca si perioada de timp dou ani este foarte putin. Pe mine conexurile m-au tinut 4 ani si 35-40 mii km...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
aliosha |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 14 December 09 From: arges ![]() |
4-5 ani: 35 000 - 40 000 km (la tine)
2 ani: 65 000 - 70 000 km (la mine) Eu unul n-as putea sa fac o regula insa pot sa-ti spun cum au stat lucrurile la mine. In 3 ani am schimbat si distrus 2 seturi complete de tobe, made by connex. Anul trecut in februarie, deci dupa astia 3 ani, am pus stelco, garantie 2 ani, tabla alumunizata. Pana acum se prezinta bine. P.S.: Cand spun "distrus" inseamna gauri in tobe de aprox 10 cm diam. Aaaaaaaaaaaaaaaa si era sa uit... astea de la stelco au fost cam 140 lei (fara montaj), iar la momentul acela connex-urile erau cam 200 lei. This post has been edited by aliosha: 9 Feb 2013, 08:34 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 CC
2008
|
|
Maskatu |
![]()
|
Eu voi merge pe stelco sau originale. Sa vad ce preturi vor fi in primavara.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
QUOTE(Florin27 @ 9 Feb 2013, 01:07) Salutare ! As dori si eu o recomandare pentru : Filtru aer - Mann ? Filtru polen - de origine sau Mann sau altceva ? Va multumesc ! Umbla vorba prin targ,ca ar fi ramas doar numele de firma Mann,nu si calitatea...... Adica,un fel de Sony in car audio........ Majoritatea service-urilor prin care am ajuns ocazional folosesc Alco,Ufi,Bosch. Poti sa cauti si filtre Motrio sau romanesti de Buzau. De ex:am gasit pe Motrio f.ulei-15 ron,f.aer-25 ron,f.polen-30 ron sunt pt logan,dar ar trebui sa mearga si la slz. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
dorelus |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 26 December 08 ![]() |
Ma poate ajuta cineva cu codul electromotorului de pe 1,9D?
am inteles ca e bosch si imi trebuiesc bucsile, si nu stiu baietii de la magazin de dare bosch este. Multumesc anticipat. Am gasit in manualul de reparatii datele de identificare electromotor: BOSCH - A001111593 Asta sa fie codul? This post has been edited by dorelus: 12 Feb 2013, 10:53 |
--------------------
dacia
solenza 1,9 d
2003
- is04yyl
|
|
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
despre pompa de apa autospeed ce parere aveti?
|
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
ionutiulia |
![]()
|
salut.rog frumos pe cunoscatori sa imi confirme daca bratele echipate cu pivot si bucsi, de pe supernova se potrivesc si pe solenza.eu am confruntat codurile si sunt aceleasi,am mai sunat si la un service dacia si mi-a confirmat mecanicul ca sunt asemanatoare. sa scriu si codurile 60 01 538 335 pt brat fata asamblat dreapta si 60 01 538 336 pt brat fata asamblat stanga.cred ca am inversat un pic denumirile.multumesc anticipat.
|
--------------------
solenza
europa
2004
|
|
ionutiulia |
![]()
|
referitor la tobele de la stelco am scris mai sus ca am schimbat-o pe cea finala acum 2 ani .am parcurs 33000 km si acum 2 saptamani am schimbat-o si pe cea de mijloc tot de la stelco.toba finala se prezinta, bine, nu excelent mai tine 2 ani sau 15,20000km .asadar cred ca sunt pt buzunarul nostru raporat la calitate pret.cea de mijloc a costat 90 lei.
|
--------------------
solenza
europa
2004
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Acest topic a fost creat pentru a veni in sprijinul posesorilor de solenza. Mai exact... puteti cere detalii despre o anumita piesa, pe care doriti sa o achizitionati, si alti colegi va pot spune, " da, cumpara de la x producator, si vezi ca are un pret in jur de y roni". Si tot asa.
Sau, feedback-uri (pareri despre x piesa), spre exemplu "am luat x piesa de la y producator si acum am z km cu masina si inca se tine bine" , sau " nu luati x piesa de la y producator pentru ca este foarte proasta". Ofertele comerciale sunt interzise, fiind permise doar la bursa, iar mesajele ce contin oferte comerciale directe, vor fi sterse imediat fara o notificare in prealabil. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 23:13 |