[CUMPAR]Dacia Logan, intretinuta
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR]Dacia Logan, intretinuta
daniM |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|||
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.713 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
salut, probabil ca daca as dori sa mi vand loganul nimeni nu ar da mai mult de 3300 sau 3500 maxim.
daca as cumpara, nu as gasi o masina identica sub 4000. o sa te lovesti de problema asta. sa anunti daca reusesti si sa dai detaliile. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Aia e parerea ta,uite aici,doar ca s-a dat,ieri as fi mers sa o iau,mai sint o gramada doar ca nu am timp sa ma deplasez prea departe
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.713 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
suna rau pt posesori... asta este... mai tragem de ele cat se mai poate. cu orice investitie inele ne crestem pierderea de fapt.
|
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
daniM |
![]()
|
up
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
daniM |
![]()
|
Am gasit ,se poate inchide.Pentru RUE:Logan Laureate 1.4 MPI,culoare ca a ta,indigo, fabricatie 02.2007,clima ,abs,oglinzi si geamuri electrice,inchidere centralizata,DVD-PLAYER!,carte service la zi,primul proprietar,63.500 km,stare super,trebuie luate doar cauciucuri care sint cele din fabrica,3500 Euro.O sa fac poate si un jurnal de bord si o sa pun poze acolo;acum am ajuns si sint cam obosit
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
rue |
![]()
|
sa o porti sanatos domnu'!
istoricul e ok? ai putut verifica mai multe la ea? (vezi ca nu numai cartea de service spune multe sau dealerul din calculator, ci trebuie sa mergi la un nene meserias care VEDE BINE). |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
daniM |
![]()
|
E toata ok.se poate inchide
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
taxi4you |
![]()
|
![]() hai cu TATA,Zambilica! Group: Members Posts: 513 Joined: 16 September 10 From: PLOIESTI ![]() |
te rog sa te uiti atent si sa ne spui si noua ce ai vazut la masina aia.daca ai vazut ceva...eu am vazut cel putin 8 greseli...exact ca in desenelea alea de la examinarea psihologica!
am si eu un laureat 1.5 dci fara ciocaneli,2006 superb la 4000eu...ca na...este a mea si ma mandresc cu ea! daca esti interesat da-mi pm. salutare! 3 Dec 2010, 10:43: sa-ti stapanesti sanatos noua achizitie!apropo niste anvelope originale de logan kormorane eu le-am schimbat la 86000,nu la 60 si ceva,si cred ca mai multi de aici...apropo...va salut pe toti,sa aveti o zi buna. bafta! This post has been edited by taxi4you: 3 Dec 2010, 10:43 |
--------------------
dacia & renault
sunt un tip onest
nu-mi place sa ma las calcat in picioare
- toti gresim
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 17:57 |