probleme dacia, bataie, busitura in partea stanga spate
![]() ![]() ![]() |
probleme dacia, bataie, busitura in partea stanga spate
valex19 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 5 January 13 From: ploiesti ph ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1993
- PH78 KRI
|
|||
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
dar tu teai uitat sa vezi ce este? poate ai amortizor rupt sau curs,pe acest forum mama omida sau vanesa nu este sa stie ce ai tu la masina
This post has been edited by nikuniku: 5 Jan 2013, 22:47 |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
valex19 |
![]()
|
salut, m-am uitat si la bucsile de cauciuc de la punte si la cele de la portbagaj,la arc sa nu cumva sa fie rupt dar nu se vede nimic , din cauza asta am cerut ajutor la voi pt ca ati mai intalnit asemenea probleme , am mai spus ca nu ma pricep prea bine , multumesc
|
--------------------
dacia
1310
1993
- PH78 KRI
|
|
catalinxx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 9 February 10 From: Iasi ![]() |
cel mai probabil e de la o bucsa, dar daca esti sigur ca-s bune cumpara inaltatoare pt telescop, e 5-10 bucata
|
--------------------
Dacia
Dokker Stepway
2017
|
|
razvan1985 |
![]()
|
![]() membru...unic Group: Members Posts: 2.046 Joined: 18 May 11 From: bucuresti ![]() |
e posibil sa fie inlocuite arcurile,iar acestea fiind"mai destinse",sa duca amortizorul la capatul cursei,iar de acolo bataia...
|
--------------------
Dacia/Delta
1410/1310/L/MLS
1996/1988
- B 91 RZN/B 191 RZN decat una proasta,mai bine mai multe bune...(masina)
|
|
valex19 |
![]()
|
Am gasit problema,teurile d l amortizpar
e.multumesc pt ajutor off.topic |
--------------------
dacia
1310
1993
- PH78 KRI
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
valex19 teuri la amortizor sunt pe fata!! pe spate la amortizoare nu are decat bucsi,asta daca nu ai pus inaltatoare
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Pentru ca nu se pricepe, nici n-a identificat corect zona din care vine zgomotul. El a spus ca, daca e incarcata nu se mai aude. Pe spate, asta s-ar fi intamplat daca arcurile erau prea intinse (nu stiu ce inseamna destinse, cumva comprimate?), si cu masina goala, stand prea ridicata, amortizoarele erau la capatul cursei sau aproape, si-i trebuia foarte putin sa loveasca in interiorul amortizorului, bucsa limitatoare( care e de plastic), de capacul cilindrului interior. Daca arcurile tin masina prea sus, pentru ca sunt lungi sau au sub ele inaltatoare, si la amortizoare sa se puna inaltatoare, ca amortizorul sa lucreze putin mai sus de jumatatea cursei, ca la greutate mare sa nu se comprime maxim si sa loveasca in celalalt capat. O proba de adevar, prinde cu ambele maini de aripa, si ridica cat poti sau chiar balans. Daca la ridicare se simte capatul de cursa al amortizorului, prin lovitura sau saltarea rotii, la numai cativa cm (2-3 cm) de la pozitia de repaos, adica pozitia in care sta masina, inseamna ca trebuie inaltatoare. T-eurile daca nu le-ai strans cu masina pe roti, dupa cateva luni, iar va trebui sa le schimbi. Bucsile se stramg cu masina pe roti, in pozitia de lucru, nu suspendata. Daca sunt stranse cu masina suspendata, la lasarea pe roti se vor rupe imediat prin torsionare exagerata.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:53 |