Se apropie iarna
![]() ![]() ![]() |
Se apropie iarna
1310CL |
![]()
|
||
![]() 1310 DRIVER Group: Members Posts: 1.232 Joined: 25 January 10 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310
TLX
1990
- AR06GKI CREM 427
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(Cris_Kgs @ 29 Nov 2010, 22:56) Antifonare înseamnă izolare fonică. Dacă și-a antifonat casa înseamnă că are bordel, sau cuib de spioni, unde căldura nu e o problemă. This post has been edited by C a t a l i n: 29 Nov 2010, 22:59 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 29 Nov 2010, 22:58) Antifonare înseamnă izolare fonică. Dacă și-a antifonat casa înseamnă că are bordel, sau cuib de spioni, unde căldura nu e o problemă. Nu trebuie sa imi zici mie ce inseamna fiindca stiu, dar poate la el in familie se foloseste cu alt sens decat cel propriu. Daca intrebai tu probabil nu erai luat la misto fiindca faci parte din gasca membrilor vechi, dar cum l-ati vazut nou logat cum ati crezut ca o fi vreun fraier de care sa faceti bascalie. |
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Deci, colega Kriegsmarine: vine prietenul 1310CLT sa faca misto de noi, de ziua nationala, cum ca ar veni iarna, care a trecut dejqa pe linga el da' n-a observat-o, si noi sa stam imobili? Sa inghetam? Asta toamna era preocupat de vise eroice si n-a avut timp sa intrebe? Eventual pe topicul care trateaza chiar problema supusa atentiei noastre de catre numitul?
Orice i-am fi spus noi acum, e prea tirziu pentru iarna asta si prea devreme pentru urmatoarea, pina atunci vine primavara, omul se ia cu un suc, cu o punga de seminte si uita. This post has been edited by corbex: 29 Nov 2010, 23:14 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(Cris_Kgs @ 29 Nov 2010, 22:56) Pana acum cateva zile la baie aveam niste baterii din astea si cand opream apa se auzea ca o pocnitura in tevile ce veneau de la centrala spre baterie. E vreo problema? Ma apuc sa o schimb si pe aia de la bucatarie? Ii zice "lovitura de berbec", are de-a face cu inertia coloanei de lichid si cu bifidusesensis. Antifoneaza bateria si nu se mai aude. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
aceste cuvinte ne doare.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
Mda, dupa cum vad esti cam glumet dar o gluma nu stii sa o deosebesti de serios. Am glumit cand am zis ca vreau sa merg cu voi la munte, si nu va port pica fiindca din fericire si prin comuna mea s-au inventat masinile, nu aveam nevoie sa imi faceti onoarea de a ma lua cu voi la munte.
Dar orice om normal care are ce face pe acasa, sigur n-ar face genul asta de glume care sunt intelese de sub 1% din membrii activi ai forumului. |
--------------------
Dacia / Skoda
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(Cris_Kgs @ 29 Nov 2010, 23:13) Mda, dupa cum vad esti cam glumet dar o gluma nu stii sa o deosebesti de serios. Am glumit cand am zis ca vreau sa merg cu voi la munte, si nu va port pica fiindca din fericire si prin comuna mea s-au inventat masinile, nu aveam nevoie sa imi faceti onoarea de a ma lua cu voi la munte. Dar orice om normal care are ce face pe acasa, sigur n-ar face genul asta de glume care sunt intelese de sub 1% din membrii activi ai forumului. Doar o vorbă să-ți mai spun: |
--------------------
-
-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ceaveți mă, vaț' dilit la cap?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Dacia / Skoda
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ia la culcare toată lumea, hai?
Păi ceiaicișa? Unde vă treziți? ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
M:=F
F:=M ![]() |
--------------------
-
-
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
Merced, hai sa bem o bere ca esti consatean de-al meu. fac cinste.
|
--------------------
Dacia / Skoda
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Fuște? Incorect.
|
--------------------
-
-
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Niciun trebuie. N-ai specificat în ce limbaj, că dacă ai scris iar în C, e cum zic eu.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
kum |
![]()
|
Nu ma! Am scris in PL/SQL! Acuma ai inteles?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Am ajuns la vorba lui Bion: FMCC! Noapte bună!
|
--------------------
-
-
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(1310CL @ 29 Nov 2010, 22:30) Problema e ca in baie nu am caldura deloc... Lasa baia, sanatatea e mai importanta. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ce baterie ma? de la solenza?
This post has been edited by Markos: 30 Nov 2010, 00:23 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nuuuu, ca daca o izoleaza termic pe aia, nu mai poate pune cafeaua la fiert...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Andyno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.435 Joined: 9 June 09 From: Bucuresti. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310, an 99'.
Toyota Hilux D4D 170 CP 2007.
Dacia 1310, an 20' injectata.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(corbex @ 29 Nov 2010, 23:04) Deci, colega Kriegsmarine: vine prietenul 1310CLT sa faca misto de noi, de ziua nationala, cum ca ar veni iarna, care a trecut dejqa pe linga el da' n-a observat-o, si noi sa stam imobili? Sa inghetam? Asta toamna era preocupat de vise eroice si n-a avut timp sa intrebe? Eventual pe topicul care trateaza chiar problema supusa atentiei noastre de catre numitul? Orice i-am fi spus noi acum, e prea tirziu pentru iarna asta si prea devreme pentru urmatoarea, pina atunci vine primavara, omul se ia cu un suc, cu o punga de seminte si uita. Tataie scoate matale telefonul din buzunar si da-l cu vreo cateva zile inapoi, ca la munte au umblat scursurile alea la telefonu' lu' matale si de asta esti in greseala de eroare. PS: daca era vorba de alta zi nationala, imi pare I'm sorry. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:04 |