CAZAN, cu 4 roti
![]() ![]() |
CAZAN, cu 4 roti
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Produce datorii si merge sanie trasa. Singuru lucru naspa e ca n-am auspuf.
![]() PS: Bre dizain, zi' și mie de unde ai auspufu' ăla și câte lovele a fost șmecherezu', că mă oftic și-mi bag unghiile-n gât de fiecare dată când scrii pe aici și-ți văd mașina tunată, să muară chichi bambus și toți dușmanii lui. ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Auspuf - ul a fost cumparat drept cadou pentru un prieten care avea tuning pana in maduva. Cand a fost vorba sa plece dincolo de hotare si sa lase masina batranului sau, m-am abonat rapid la auspuf. Iacata-ma-s cu nenea Remus la curu' ligheanului, ma pomenesc toti vecinii cand trec pe strada... printre dinti !
Edit: 100 iepuri smecherezu' This post has been edited by Dsign: 21 Dec 2010, 23:59 |
--------------------
D
Logan
|
|
matheo66c |
![]() ![]()
|
![]() Low rider Group: Members Posts: 397 Joined: 24 May 09 From: Pantelimon ![]() |
Pentru Loganul dumneavoastra recomand un auspuff (burlan) CARUB .
Sughitatul pe strada devine obisnuinta (multumita vecinilor ) . Cat despre instalatia de mai sus...la temperaturile astea..se cere un triplu drive-test ![]() This post has been edited by matheo66c: 22 Dec 2010, 00:11 |
--------------------
Dacia
Logan
2007-Preferance Abs Plus
- IF 12 LOW
|
|
Dsign |
![]()
|
ce se mai aude despre cazan? Face treaba?
|
--------------------
D
Logan
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Salut Dsign!
Multumesc amandurora de lamuriri referitor la auspuf. Totusi 100 iepuri mi se pare cam scump pentru posibilitatile mele. Daca erau iepuri romanesti (a.k.a. lei) ma mai gandeam. Cazanul face treburi gospodaresti. Face piata. Acum sta-n parcare. Am carat un colet venit de la tara, plin cu "produse" traditionale. ![]() Sunt multumit de capacitatea portbagajului, mai putin de capacitatea lui de a incarca lucruri voluminoase. In rest, ca orice caruta: simpla si fiabila. In continuare, cazanul nu are modificari facute. ![]() Sarbatori fericite celor care citesc aici si sa ne vedem cu bine in noul an! Sanatate! |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Dsign |
![]()
|
Craciun fericit bre.
Daca intr-adevar vrei burlan la cazan, te lamuresc nitel pe PM, exista niste solutii domestice. Doar sa-mi soliciti ajutorul si eu ma voi conforma ![]() |
--------------------
D
Logan
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
dc nu-s prea indiscret m-ar interesa si pe mine
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(zanzie @ 26 Dec 2010, 13:30) In continuare, cazanul nu are modificari facute. ![]() pune-i macar un ornament de logan, ca tot e Craciunul ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Dsign |
![]()
|
Are Cosmin Albinutza un auspuf inox la 100 lei, sau se gasesc auspuf la Stelco, tot din inox, arata ca unul de fabrica, numai ca face putina galagie, similar cu cel de Cupa Logan.
|
--------------------
D
Logan
|
|
zanzie |
![]()
|
Cosmin Albinutza e pilot? Spune-i sa bage niste poze cu auspufu' aici!
![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
QUOTE(zanzie @ 3 Dec 2010, 09:06) Markos, cred ca vrea sa zicăcă eirbegu' nu sare cand vrem noi, ci doar cand vrea el + senzoru' lui. Doar ca s-a exprimat excesiv de tehnico-tactic in acest sens. Asteptam confirmarea de la el. In rest, sobolan mi se pare un baiat haios de felu' lui. corect si multumesc ![]() QUOTE(corbex @ 3 Dec 2010, 09:17) nici chiar asa... QUOTE(Merced @ 3 Dec 2010, 09:20) ia sa auzim explicatia ![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
zanzie |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 1 Dec 2010, 02:54) QUOTE(Dsign @ 29 Dec 2010, 15:11) ...un auspuf inox la 100 lei, sau se gasesc auspuf la Stelco, tot din inox, arata ca unul de fabrica,... Cazanu' e copt la tablarie si voi vreti sa-i pun auspuf. ![]() P3270042.JPG ( Size: 132.45k ) Number of downloads: 782 Dupa iarna asta i-au apart tot mai multe pete de rugina (usi, plafon, etc). ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
a naibii tabla si pe logan-uri.....bine ca am garaj !
![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
mariusscout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 15 December 10 ![]() |
d-apoi cat e garantia pe tabla la logan?nu cumva 6 ani? fuguta la reprezentanta
|
--------------------
Renault
Koleos
2013 2.0 dci Dac-ai fost prost când erai mic, acuma numa` te joci.
|
|
zanzie |
![]()
|
O sa ma duc sa vad ce zic aia din servis. De meridian vest (aia de pe iuliu maniu) ce ziceti?
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
zanzie |
![]()
|
Dupa o vacanta frumoasa prin nordul patriei, ieri, pe drumul de intoarcere in Bucuresti, cazanul a patit-o.
![]() accident_logan.JPG ( Size: 123.03k ) Number of downloads: 760 |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
zanzie |
![]()
|
Iesire din curte cu spatele, in curba.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Se putea si mai rau. Usa o schimbi cu totul, cu restul e mai nasol, trebuie sa pui autogenul pe ea, ceea ce inseamna rugina.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
zanzie |
![]()
|
Usa e 1000ron, doar tabla, fara echipamente.
![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dezmembrari. Gasesti in stare buna. Echiparea o poti pastra pe a ta.
This post has been edited by corbex: 26 Sep 2011, 15:04 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ce nasol, zici ca-i ambalaj de Milka.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Am banuiala ca si limuzina din dotarea-ti se face la fel
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
pai daca ai iesit din curte cu spatele inseamna ca tu esti vinovat, nu-i asa?
|
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
zanzie |
![]()
|
Deci, mai repet odata.
Ma deplasam inspre bucuresti, pe DN, (adica drum cu prioritate) cand a iesit unul dintr-o curte cu spatele, in viteza, direct in mine. N-am avut timp sa franez, doar sa trag de volan stanga si sa intru pe sens opus (nu venea nimeni din sens opus), dar degeaba. Masina care m-a lovit: 1310.JPG ( Size: 307.47k ) Number of downloads: 779 Bine ca nu m-a bagat in sant, ca veneam sportiv de acolo. ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
aaa... scuzele mele. am citit ca tu ieseai din curte
![]() |
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pai si ala n-are rca?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
zanzie |
![]()
|
nici el rca, nici eu casco.
![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nici o problema, apeleaza la FPVS, tu primesti banii iar aia se judeca cu ghiolbanu'.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 23:48 |