presor spate
![]() ![]() ![]() |
presor spate
cristidincluj |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 October 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
1. Daca te-a lovit EL, puteai sa faci amiabila sau sa mergi la politie si iti reparai masina cum trebuie pe asigurarea lui. Poate aveai noroc si iti schimba spoilerul pentru ca de obicei se schimba, ca de reparat nu ai ce repara la ele.
2. Legat de miscarea spoilerului, consulta desenul si verifica prinderile. http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...t&id=1627408938 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
cristidincluj |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 October 08 ![]() |
da omule o faceam, dar intelege si tu ca l-am iertat. e proaspat angajat in firma si avea probleme daca spunea ca a lovit masina. m-am intalnit azi cu el si am discutat si de aspectul asta. mi-a dat 100 ron. e bine lasa...................macar cat dau pe spray alb sa vopsesc putin acolo.
piesa care se misca e cea mai mare incercuita in desen din stanga spate. mentionez ca numai ea se misca si o simti daca bagi mana pe la roata, aparatoare si caroserie. bara nu se misca deloc. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 14:46 |