DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages « < 4 5 6 7 8 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Traiasca ROMANIA si poporul ROMAN!, un exercitiu de demnitate si bucurie nationala

corbex
post 1 Dec 2010, 14:44
Post #151

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

Group: Members
From: bucuresti

La arme, rrrromani !

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Filip
post 1 Dec 2010, 14:46
Post #152

Forumist

Ce arme? Chiar, mi-ati adus aminte, m-am chinuit ieri pana la 4 dimineata sa trec de misiunea finala la GTA, aia in care tre` sa-l omor pe Big Smoke.

--------------------
Renault Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v 1998 ,1999, 2006
Fara Dacie viata e pustiu.
+
C a t a l i n
post 1 Dec 2010, 14:47
Post #153

Ce-nseamnă domne să nu mai fie armata obligatorie... sad.gif

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
+
corbex
post 1 Dec 2010, 14:50
Post #154

Bai Filipe, pina nu primesc firmanul de domn de la inalta poarta, sa nu mai folosesti pluralul,

--------------------
+
pastrama
post 1 Dec 2010, 15:10
Post #155

scursura umana

From: Ct

QUOTE(corbex @ 1 Dec 2010, 14:44)
La arme, rrrromani !
*

Ce arme? Mai avem arme?

--------------------
Tedei - -
+
einstein1984
post 1 Dec 2010, 15:21
Post #156

fan Dacia

From: Bucuresti

Furci, topoare, sabii ninja/de shaorma etc.

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
Danny_bb
post 1 Dec 2010, 15:24
Post #157

Membru autentic

From: Brasov/Slobozia

QUOTE(pastrama @ 1 Dec 2010, 16:10)
Ce arme? Mai avem arme?
*

E plina tara de pistolari...

--------------------
Dacia Break 1.6TD 1988, Logan 1.5 dci 2006
+
tkx
post 1 Dec 2010, 16:09
Post #158

Armwrestler

From: Pitesti

QUOTE(pastrama @ 1 Dec 2010, 16:10)
Ce arme?
*

alea de la ciorogarla

--------------------
Dacia Logan 2007 1.4MPI Laureate
Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
+
marksman
post 1 Dec 2010, 18:05
Post #159

Post mortem nihil est

From: sat

tovarasu' Crintea, reveniti va rog pe 26 ianuarie.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
+
corbex
post 1 Dec 2010, 18:07
Post #160

sau pe 13-15 iunie, ziua romanismului de pretutindeni.

--------------------
+
Markos
post 1 Dec 2010, 18:52
Post #161

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(Ion_R5 @ 1 Dec 2010, 12:52)
Nu pot sa ma laud ca am facut ceva deosebit, ceva bun pentru tara asta.

Dar macar atat, azi ma bucur de ziua nationala ca sunt Roman.

Bine ma. Bucura-te cat vrea muschiul tau, e dreptul tau. Ti-am mai zis, sunt întelegator din fire smile.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
Victoras2001
post 1 Dec 2010, 19:47
Post #162

Membru autentic

QUOTE(Ion_R5 @ 1 Dec 2010, 11:29)
@ catalin & co
Aveti lacune mari in ceea ce priveste istoria si in general neamul din care faceti parte. Sunt lacunele parintilor vostri care au alergat toata viata dupa un castig in plus, dupa ceva material palpabil si au uitat de unde sunt, din cine se trag. Tipul acela de oameni care uita repede de unde au plecat - "descurcaretii".

V-au lasat cu niste idei si principii de viata asa cum au crezut ei - dar mai grav v-au lasat cu un mare gol in suflet - pe care voi il umpleti cu videoclipurile si cantecele golanesti pe care le-ati postat mai sus.

Dar sa nu va stresati - mai sunt si oameni care isi iubesc tara si nu uita ca sunt romani. Pe voi v-a coplesit banul - aveti zeul vostru la care va inchinati in fiecare zi si pentru care puteti sa va vindeti fara constiinta. Fiindca nu aveti nici constiinta si nici discernamant.

Dar azi e ziua ROMANIEI. Traiasca ROMANIA!
*

Rar se iveste ocazia sa schimbam opinii cu un om elegant, rafinat, de un bun simt covarsitor. Un interlocutor de-o ironie fina, naturala.
Sunt curios la ce simpozioane ai participat tu cu parintii nostri, de esti in masura sa ne dai asemenea detalii.
Sunt curios ce-ai facut tu si parintii tai pentru tara asta, de-ti permiti sa etichetezi niste oameni de care n-ai auzit vreodata, niste oameni care poate au lasat ceva in urma lor, niste oameni ale caror nume cu siguranta apar pe niste pagini care n-ar suporta in veci gadiliciul unor priviri plavane.
Absolut fermecator modul in care-ti impui ideile, repetand ca o placa de patefon stricat, un citat dintr-un presedinte pe care n-ai sa-l intelegi vreodata.

This post has been edited by Victoras2001: 1 Dec 2010, 19:49

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
Ion_R5
post 1 Dec 2010, 20:04
Post #163

Membru autentic

From: Bucuresti

Nu e cazul sa te lansezi in asemenea aprecieri la adresa mea.

Din postarile tale anterioare, nu reiese nimic din ceea ce afirmi acum.

Dar nu e nici o suparare - astia suntem. Nu e cazul sa ne prezentam nici mai urati si nici mai frumosi decat suntem in realitate.

Va invit la mai multa decenta - nu neaparat de ziua ROMANIEI, dar ar fi cazul sa o respectam.

--------------------
Dacia Logan 2010 Black Line 1.6 16v euro4 - B-xxxxxxx
Jegul se curata cu apa si sapun. Insa nesimtirea, lipsa educatiei si a caracterului nu se anihileaza la fel de usor.
+
cdadan
post 1 Dec 2010, 20:07
Post #164

fara turbo viata e pustiu

From: Cluj Napoca

Cate ceva a mai lasat si el in urma.

QUOTE(Ion_R5 @ 30 Nov 2010, 12:27)
m-am alergat in Ciolpani  ... cu un tataie care era cu un Mercedes-Benz C 270 CDI
... si cu avant l-am depasit prin stanga, pe contrasens peste linia continua - si am depasit la rand vreo 5 masini - dupa care m-am dus lansat.
... nu l-am mai vazut in retrovizor.
*

Eu am lasat in urma frigidere 1.6 16v. Si o sa mai las. Fara sa calc dubla continua.
Se pune? unsure.gif

--------------------
pegas de dame 1986
+
Garett
post 1 Dec 2010, 20:09
Post #165

Membru autentic

From: Galati

Cica a fost o data o tara...
Si acum e bantustan!

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
kaspersky
post 1 Dec 2010, 20:11
Post #166

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

QUOTE(Ion_R5 @ 1 Dec 2010, 20:04)
Nu e cazul sa te lansezi in asemenea aprecieri la adresa mea.
*

pai pictoras nu s-a lansat in aprecieri, el doar si-a exprimat anumite curiozitati, maaaare diferenta fata de cirna... aaaah, afirmatiile tale legate de parintii unora, cunostintele altora, etc.

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
Victoras2001
post 1 Dec 2010, 20:20
Post #167

Membru autentic

Poti si argumenta tampenia "sa respectam ziua Romaniei"?
A cui zi spui ca e?
Prietene, au fost multi care au crezut ca e bine sa dea ceva tarii fara sa-i ceara nimic, numai ca s-au inselat amarnic.
Cand presedintele te trimite la munca in strainatate, ca d-aia ai facut revolutie, cand sistemul medical ia si pielea de pe tine si nu-ti ofera nimic in schimb, cand justitia e cea mai corupta institutie (iti fac un topic cu dovezi clare pe tema asta), cand sefii politiei incing gratarele cu capii lumii interlope, cand toate televiziunile mi-o arata pe Monica cum isi pune geanta pe cap, cand parlamentarii iti spun ca trebuie sa schimbe loganu' din dotare pe motiv ca are 50 000 km in 6 ani si s-a perimat, cand parlamentarii isi voteaza pensiile si se bat cu pumnii si picioarele, cand isi arunca pahare de apa pe fata, cand tari care erau cu ani in urma noastra acum ne fac cu mana de la distanta, tu vrei sa respect Romania?
Sunt in masura sa-ti arat ca am respectat-o. Totodata iti voi arata si respectul ei fata de mine. Dar e la mintea cocosului ca n-am cu cine. Tu esti setat pe niste ineptii. E greu cu tine. Banuiesc ca d-aia te-au si lasat in pace.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
Danny_bb
post 1 Dec 2010, 20:23
Post #168

Membru autentic

From: Brasov/Slobozia

QUOTE(Ion_R5)
Va invit la mai multa decenta

QUOTE(Ion_R5)
Sunt lacunele parintilor vostri care au alergat toata viata dupa un castig in plus, dupa ceva material palpabil si au uitat de unde sunt, din cine se trag. Tipul acela de oameni care uita repede de unde au plecat - "descurcaretii".

V-au lasat cu niste idei si principii de viata asa cum au crezut ei - dar mai grav v-au lasat cu un mare gol in suflet - pe care voi il umpleti cu videoclipurile si cantecele golanesti pe care le-ati postat mai sus.

Halal decenta... Sau poate tu, stimate domn, intelegi prin decenta, afirmatii gratuite si jignitoare la adresa unor oameni despre care habar n-ai.

This post has been edited by Danny_bb: 1 Dec 2010, 20:23

--------------------
Dacia Break 1.6TD 1988, Logan 1.5 dci 2006
+
Filip
post 1 Dec 2010, 20:24
Post #169

Forumist

QUOTE(Victoras2001 @ 1 Dec 2010, 20:20)
Poti si argumenta tampenia "sa respectam ziua Romaniei"?
A cui zi spui ca e?
Prietene, au fost multi care au crezut ca e bine sa dea ceva tarii fara sa-i ceara nimic, numai ca s-au inselat amarnic.
Cand presedintele te trimite  la munca in strainatate, ca d-aia ai facut revolutie, cand sistemul medical ia si pielea de pe tine si nu-ti ofera nimic in schimb, cand justitia e cea mai corupta institutie (iti fac un topic cu dovezi clare pe tema asta), cand sefii politiei incing gratarele cu capii lumii interlope, cand toate televiziunile mi-o arata pe Monica cum isi pune geanta pe cap, cand parlamentarii iti spun ca trebuie sa schimbe loganu' din dotare pe motiv ca are 50 000 km in 6 ani si s-a perimat, cand parlamentarii isi voteaza pensiile si se bat cu pumnii si picioarele, cand isi arunca pahare de apa pe fata, cand tari care erau cu ani in urma noastra acum ne fac cu mana de la distanta, tu vrei sa respect Romania?
Sunt in masura sa-ti arat ca am respectat-o. Totodata iti voi arata si respectul ei fata de mine. Dar e la mintea cocosului ca n-am cu cine. Tu esti setat pe niste ineptii. E greu cu tine. Banuiesc ca d-aia te-au si lasat in pace.
*

aplauze.gif

--------------------
Renault Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v 1998 ,1999, 2006
Fara Dacie viata e pustiu.
+
corbex
post 1 Dec 2010, 20:36
Post #170

Daca-ti faci treaba la serviciul ala la care te duci zilnic, daca nu-ti sufli mucii pe strada, daca nu faci focul in padure, nu descqarci caruta cu gunoi la marginea satului, nu-ti lasi pungile si peturile acolo unde-ti frigi micii, nu-ti arunci batrinii, la miezul noptii, pe marginea santului din fata unui camin, nu rupi crengile teiului ca sa-i culegi florile, atunci iti respecti tara. Faci tu toate astea, tovarasul Ion? Arborarea drapelului in fata casei, urmata de trasul unei basini in tramvai nu inseamna ca esti patriot.

--------------------
+
Victoras2001
post 1 Dec 2010, 20:40
Post #171

Membru autentic

Cu tot respectul cuvenit, Corbex dumneavoastra, teiului i se rup crengile pentru a fi cules. Se regenereaza in totalitate. tongue.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
zanzie
post 1 Dec 2010, 20:42
Post #172

Aspirant de Trabant

From: Pădure

QUOTE(Ion_R5 @ 1 Dec 2010, 12:12)

Voi cei care ati postat aici tot felul de mizerii, mi-e teama ca nu aveti nici un mesaj de transmis ...

Uite Ioane niste bagabonti (scursuri ale societatii) care se baga-n seama aiurea si nu au niciun mesaj:

--------------------
gard viu din spini, cu flori la poarta si rinoceri in curte
+
corbex
post 1 Dec 2010, 20:44
Post #173

Probabil, dar n-a fost plantat sa-l mulga taranii si tiganii. tongue.gif
Inca ceva, tovarasul ion! Clipurile alea postate de colegi nu sint nici provocatoare, nici denigratoare, ilustreaza parerea romainului obisnuit despre respectul pe care-l arata patriotii neamului fata de tara si poporul pe care le conduc. Dezamagirea unor oameni carora le pasa de tara asta a creat acele clipuri.

This post has been edited by corbex: 1 Dec 2010, 20:52

--------------------
+
Sp!ke
post 1 Dec 2010, 20:46
Post #174

Membru dreptaci

From: Bucharest

QUOTE(Victoras2001 @ 1 Dec 2010, 21:20)
........

Cand presedintele te trimite  la munca in strainatate, ca d-aia ai facut revolutie,
........

Vrei sa traiesti mai bine decat traiesti acum? Daca "da" ar trebui sa uiti de politicieni. Nu-ti vor oferi nimic gratis!

.......
cand sistemul medical ia si pielea de pe tine si nu-ti ofera nimic in schimb,

Exista spitale particulare care nu iau pielea de pe tine. Problema mare e ca ne-am obisnuit sa ne prezentam la spitalele de stat, care, chipurile sunt gratuite. Tratamente se fac mult mai bine in spitalele particulare, pe baza adeverintei ca esti cu plata asigurarii la zi.

.......
cand justitia e cea mai corupta institutie (iti fac un topic cu dovezi clare pe tema asta),
.......

Asta ar fi singurul motiv pentru care as pleca din Romania, dar nu e suficient pentru ca, in ceea ce ma priveste, nu am probleme cu legea, si implicit nu am nevoie de justitie.

........
cand sefii politiei incing gratarele cu capii lumii interlope,
........

Ai vazut pe vre-unul? Ce te opreste sa le faci "reclama" pe youtube? Pe cati politisti corupti ai dat in gat la DNA?

........
cand toate televiziunile mi-o arata pe Monica cum isi pune geanta pe cap,

Cin' te pune sa te uiti la tampenii de genul asta? Daca nu-ti place schimba canalul!

.........
cand parlamentarii iti spun ca trebuie sa schimbe loganu' din dotare pe motiv ca are 50 000 km in 6 ani si s-a perimat, cand parlamentarii isi voteaza pensiile si se bat cu pumnii si picioarele, cand isi arunca pahare de apa pe fata,
.........

Nu-i mai vota! Voteaza pe altii! De cate ori ai fost la cabinetul parlamentarului, ce te reprezinta in parlament, sa-i ceri socoteala?

..........
cand tari care erau cu ani in urma noastra acum ne fac cu mana de la distanta, tu vrei sa respect Romania?
..........

Vezi comentariul anterior...

Una peste alta (lasand la o parte jignirile si lipsa de bune maniere a unor colegi de forum), vinovati de starea actuala a Romaniei suntem cu totii, dar tot noi vom putea sa trecem peste situatia actuala. Cum? Simplu! Eu nu spun mai multa munca, eu spun mai PUTINA munca dar mai eficienta, mai putina gargara pe la tv dar mai multe fapte concrete (am vazut la stiri un primar, care, la 29 de ani e la al doilea mandat si care ce a facut minuni dintr-o localitate de pe langa Timisoara. Daca vrei... se poate!). Mai putina lamentare si mai multa actiune, mai putin tv si mai multa initiativa,... si ne va fi mai bine... numai de noi depinde, nu de ei...

This post has been edited by Sp!ke: 1 Dec 2010, 20:58

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw 2007/2009 Laureate
Renault Logan... by Dacia...
+
Victoras2001
post 1 Dec 2010, 21:08
Post #175

Membru autentic

Am incercat sa gasesc un emoticon sugestiv. Mi-a fost imposibil. sad.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
radian
post 1 Dec 2010, 21:16
Post #176

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(Sp!ke @ 1 Dec 2010, 20:46)
Vrei sa traiesti mai bine decat traiesti acum? Daca "da" ar trebui sa uiti de politicieni...
*

Si, care ar fi solutia? Sa promovam anarhia ori sa fugim in munti sa ne facem partizani?

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
Sp!ke
post 1 Dec 2010, 21:33
Post #177

Membru dreptaci

From: Bucharest

Se pare ca trebe sa ma explic... N-am spus sa promovam anarhia, dar, daca stai si te uiti la politicieni care mai pun o taxa, care se plimba cu Rolls-uri (samd) fara sa te preocupe viata si traiul tau de zi cu zi o sa ajungi sa depinzi numai de ce pica de sus. Voteaza-i si mergi la ei la cabinet si cere-le socoteala daca nu fac ce au promis in campanie, mergi la ei la cabinet si cere-le socoteala daca ii vezi ca se plimba pe banii tai, mergi la doctor, la stat, si cere-i socoteala daca nu vrea sa te trateze decat pentru spaga, mergi la invatator/profesor si cere-i socoteala daca odrasla nu invata ce ar trebui (aici e cu dus si-ntors... trebe sa te ocupi si tu de copil). De cate ori ai facut asta? De cate ori ai fost la vot in ultimii 20 de ani? De cate ori ai facut o reclamatie, oficiala, unui functionar al statului pentru faptul ca a luat spaga sau pentru faptul ca nu-si face treaba pentru care e platit din banii tai?
Se da o lege care te nedreptateste (ex. Legea Impozitului Forfetar), ce te opreste sa cauti solutii sa castigi mai mult si sa poti da bani la stat si sa-ti ramana si tie? Te concediaza patronul... ce te opreste sa iti cauti de lucru in perioada de somaj?
Nimeni nu te creste, trebe sa te cresti singur... pe baza legilor date de politicienii pe care i-ai ales...

This post has been edited by Sp!ke: 1 Dec 2010, 21:35

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw 2007/2009 Laureate
Renault Logan... by Dacia...
+
radian
post 1 Dec 2010, 21:38
Post #178

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Sp!ke, motivele nemultumirii tale sunt incontestabile, cu toti ne-am lovit de ele, dar n-ai prea nimerit-o cu contextul discutiei. biggrin.gif

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
kaspersky
post 1 Dec 2010, 21:43
Post #179

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

QUOTE(Sp!ke @ 1 Dec 2010, 20:46)
Exista spitale particulare care nu iau pielea de pe tine. Problema mare e ca ne-am obisnuit sa ne prezentam la spitalele de stat, care, chipurile sunt gratuite. Tratamente se fac mult mai bine in spitalele particulare, pe baza adeverintei ca esti cu plata asigurarii la zi.
*

poate n-am inteles io bine: la spitalele alea particulare nu platesti nimic, nimic????

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
Victoras2001
post 1 Dec 2010, 21:44
Post #180

Membru autentic

Sp!ke
Sunt curios daca ai facut ceva din tot pomelnicul ala. Ar trebui sa schimbi ceva. Ori discursul, ori varsta din profil

Auzi tu, daca am facut reclamatie unui functionar cand eu stau de 5 luni fara masina, iar politia s-a sinchisit abia dupa ce-am ajuns in instanta si la minister. radmasa.gif
Traieste-n lumea ta. e frumoasa.

Ba frate. Astia de-ati trecut prin viata numai prin fata televizorului. Nu va mai faceti de rusine aiurea. Intre lumea voastra si cea reala e o diferenta tare mare.

Sa va fereasca Dumnezeu de legea aia cu care defilati acum mandrii nevoie mare. Ca stiti ce-o sa faca legea la nevoie? O sa-si faca nevoile pe voi. Da, legea si tara asta de trebuyie s-o iubesc eu asa, ca a zis unu' prin anii '60.

This post has been edited by Victoras2001: 1 Dec 2010, 21:48

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
8 Pages « < 4 5 6 7 8 >
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 12:06
Forum Renault