Traiasca ROMANIA si poporul ROMAN!, un exercitiu de demnitate si bucurie nationala
![]() ![]() ![]() |
Traiasca ROMANIA si poporul ROMAN!, un exercitiu de demnitate si bucurie nationala
Sp!ke |
![]()
|
||
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw
2007/2009 Laureate Renault Logan... by Dacia...
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Aha. Deci e ok treaba-n tara. Merita cinstita. Merita sarbatorita ziua unei tari care-si alunga cetatenii, ii jefuieste, ii umileste. Ziua unei tari in care totul e posibil. In care s-a rasturnat matematica, logica si romana.
Ce dracu-mi bat eu capul... Unde se termina inteligenta incepe Romania. Si nu face nimeni nimic sa ma contrazica. This post has been edited by Victoras2001: 1 Dec 2010, 21:58 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
citesc si ma minunez !!!! tot ce avem(sau nu avem) se datoreaza intr-un fel sau altul tarii in care traim ....deci ne impartim in 2...romani si cocalari...tu de care parte esti ?????
EDIT : ma refer la general nu la un user anume ! This post has been edited by l@u: 1 Dec 2010, 22:07 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cui se datoreaza maaaai ce am eu?
![]() Scuze L@u daca a fost o ironie la care eu nu am percutat! This post has been edited by Altis: 1 Dec 2010, 22:11 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Sp!ke @ 1 Dec 2010, 20:46) Exista spitale particulare care nu iau pielea de pe tine. Problema mare e ca ne-am obisnuit sa ne prezentam la spitalele de stat, care, chipurile sunt gratuite. Tratamente se fac mult mai bine in spitalele particulare, pe baza adeverintei ca esti cu plata asigurarii la zi. am vazut la stiri un primar, care, la 29 de ani e la al doilea mandat si care ce a facut minuni dintr-o localitate de pe langa Timisoara Yep, buna obisnita. N-am mai calcat (pentru analize sau tratament) intr-un spital de stat de mai mut de 10 ani. Ma doare ceva, am o problema, sau pur si simplu vreau analize, merg la clinici private. Si platesc. Pentru simplul motiv ca spitalele de stat sunt ... de evitat. Si uite asa, contribui lunar la bugetul asigurarilor de sanatate, cu o suma consistenta, avand 0 beneficii. Schimba placa, ca incep sa ma enervez. Yep, facea minuni, vindeca bolnavii, invia mortii etc. Am vazut si eu mai devreme, in Stargate. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
A aparut ep. 11?
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Daca?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
l@u |
![]()
|
da !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Da!
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
sau nu?
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
si berea cine o da ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
o dau eu
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
mai bine grecu...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
l@u |
![]()
|
ma duc sa dezghet duba!!!
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
plecam la arad?
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
radian |
![]()
|
sa va luati sandwiciuri fara e-uri...
This post has been edited by radian: 1 Dec 2010, 22:32 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
l@u |
![]()
|
ce dreaq sa facem la Arad......este rachiu bun pe acolo?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
radian |
![]()
|
Pai, atunci veniti la Timisoara, va rezolva Bion de o slibovitza...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
lasa-l bre pe ala ca e inofensiv....nu poate sa-si stoarca nici un cos!!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Ion_R5 @ 30 Nov 2010, 22:12) Crize si necazuri au tot fost si vor mai fi, dar noi am ramas aici si in demnitate si in continuitate ducand mai departe filonul acestui neam incercat de istorie. La multi ani, Romania! |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Sp!ke @ 1 Dec 2010, 21:47) eu cred ca tu nu ai nici o legatura cu realitatea ![]() am asigurare la o clinica particulare, pe care o platesc din banii mei, bineinteles ca statul imi ia lunar bani pentru asigurarile de sanatate citeste articolul acesta. QUOTE Astfel, într-o clinică privată care are contract cu casa de asigurări de sănătate, CNAS decontează o intervenție de hernie inghinală și, respectiv una de apendice cu câte 2.500 de lei, o operație de colecist 4.840 lei și de chist ovarian 2.850 lei. Pacientul achită cazarea 750 lei pe zi., iar la pediatrie 510. deci, CNAS deconteaza interventia chirurgicala si tu platesti cazarea ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
gata, liber la injurat Romania
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:08 |