Traiasca ROMANIA si poporul ROMAN!, un exercitiu de demnitate si bucurie nationala
![]() ![]() ![]() |
Traiasca ROMANIA si poporul ROMAN!, un exercitiu de demnitate si bucurie nationala
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
Ion_R5 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 19 December 08 From: Bucuresti ![]() |
A trecut ziua nationala, dar romani suntem in fiecare zi din an, asa cum si Romania exista zi de zi si an de an si rezista mai departe peste veacuri.
Solicit moderatorilor sa inchida aici acest topic. Multumesc! La multi ani ROMANIA! This post has been edited by Ion_R5: 2 Dec 2010, 10:33 |
--------------------
Dacia
Logan
2010 Black Line 1.6 16v euro4
- B-xxxxxxx Jegul se curata cu apa si sapun. Insa nesimtirea, lipsa educatiei si a caracterului nu se anihileaza la fel de usor.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ah, după primul rând am crezut că o să ne delectezi cu prelegeri aberaționiste în fiecare zi.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Aprob pozitiv, daca mie mi-au dat 5 zile ca l-am facut pe unu' proasta satului, tu (Ion_R5) meriti macar 30 de zile.
This post has been edited by ady77: 2 Dec 2010, 10:58 |
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
![]() Pentru injuratura de mama, in clar, s-au dat 20 de zile. Io pariez ca Ion_R5 nu va lua mai mult de 15 zile. ![]() LE: plus 3 luni pentru depasire pe dubla continua. This post has been edited by cdadan: 2 Dec 2010, 11:07 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Ion_R5 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 19 December 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu este nevoie sa insistati. Am inteles asa cum a inteles toata lumea ca va deranjeaza Romanii si Romania.
Reiau solicitarea adresata moderatorilor pentru inchiderea acestui topic. La multi ani ROMANIA! |
--------------------
Dacia
Logan
- B-xxxxxxx Jegul se curata cu apa si sapun. Insa nesimtirea, lipsa educatiei si a caracterului nu se anihileaza la fel de usor.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eh, acum chiar că-ți dau și eu report.
|
--------------------
-
-
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Ion_R5 @ 30 Nov 2010, 23:20) Nu se inchide topicul asa cum ROMANIA nu se termina cand isi dau unii cu parerea. QUOTE(Ion_R5 @ 2 Dec 2010, 10:32) Solicit moderatorilor sa inchida aici acest topic. Multumesc! da' nehotarat mai esti, ma nene ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ion_R5 |
![]()
|
Markos, este 2 decembrie si se inchide topicul dedicat zilei nationale a Romaniei 1 Decembrie.
Au dorit unii sa se inchida prematur pe 30 Noiembrie. Despre asta este vorba. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Markos ar fi vrut sa nici nu se deschida, el e a patrida.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
1 decembrie e si la anu', sau nu-l mai prindem?
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu deschid topic pe 5 februarie, de ziua Regelui.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
si pe 10 mai de ziua altui rege
![]() |
--------------------
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Io o sa deschid topic de ziua mea.... Ce nene numa de ziua altuia sa se deschida topice? Avand in vedere ca am 2 sf. marii 1 san petru si o zi de nastere ..... Sa vezi ce de topicuri o sa deschid .... Ce pana mea doar sunt rege la mine acasa .....
On: De 1 decembrie am dat o fuga din Bucuresti pana in focsani si retur... Mama lor ca iar ia luat zapada pe nepregatite cred ca toate autoritatile erau la defilare si toti Bucurestenii fugisera de defilare si erau pe E85... Aglomeratie ca la balamuc si un pic de polei + o ploaie care se lipea ... Cred ca am vazut 2 accidente la dus si 5 la intors. Sa iteleg ca aia care au murit (in accidente) de ziua nationala sunt Eroi? Pentru ca astia nu au fost in stare sa dea cu nisip si sare pe sosea? This post has been edited by nairam: 2 Dec 2010, 13:16 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
cdadan |
![]()
|
Io deschid mai repede, pe 26 ianuarie. Ziua carmaciului iubit (cel original, nu chiorul).
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Ion_R5 |
![]()
|
Deschideti ce topicuri doriti - nu este necesar sa spuneti pe acest topic ce doriti sa faceti.
Revin cu solicitarea de inchidere a acestui topic, adresata moderatorilor. La multi ani Romania! |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Că știu că-ți plac:
|
--------------------
-
-
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Parcela se inchide din cauza balariilor.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:23 |